Pepe Resmen Beşiktaş'ta!

Maliyeti belli oldu ve ilk mesaja ekleniyor.

Bende Talisca´nin bize ilac olacagini düsünüyorum, ama kastim besiktas´in son iki senesi. Iki senedir sampiyon oluyorlar, ve forvet arkasi ve forvetleri iki sezonda da degisti. Takim olarak hep iyilerki, adaptasyon gerceklesiyor. Talisca elbette en iyi oyunculari belkide, ama bana kalirsa basarida takim oyunu daha önemli.

Ekonomik acidan katiliyorum, umarim cuvallarlar. Ama dedigim gibi, ben stoperlerin takim icinde en etkisiz pozisyonlardan bir tanesi oldugunu düsünüyorum. Asiri derecede takim savunmasina bagli bir pozisyon. Ama Pepe tarzi adamlar bence stoperden fazlasi, rakip takimi sindiren, kendi oyuncularini ileri cikaran tipte adamlar. Cok saglam bir karakter aldilar.

Hayirsiz olmasini diliyorum, ama bu sartlarda zor.

Ama tabiki kisa vade icin gecerli bu. uzun vadede kulübün altini oyma ihtimali yüksek bu harcamalar.

Beşiktaş 2 senedir öyle yada böyle doğru işler yapıyordu. Kiralık oyuncu alması, maaşları düşük tutması, tecrübeli td ile çalışması vs.

Ligde de şampiyonluk yarışı için tecrübesiz bir Başakşehir ile yarışınca hatalarının cezasını çok sert görmediler. Galatasaray ve Fb de yarışta olmayınca hem şampiyonluk hem de ciddi para kazanmışlardı ama bu büyüklüğü kaldıramadılar ve fazla havaya girdiler. Pepe hamlesi bunların çöküşünün başlangıcı olacak. Vida'yı alsalardı daha uygun paraya bence daha mantıklı hamle olurdu. Yada bu kadar para vereceğinize Talisca'nın maaşını arttır takımda tut çok daha mantıklı olurdu.

Açıkcası Drogba için bu parayı ver ama Pepe için verme bence, yani ben olsam vermezdim.

Parasını falan bir kenara koyarsak teknik açıdan en önemli eksiklerini giderdiler. 2 tane çok iyi stoperleri oldu.

yuh 7 milyon euro para vermişler toplamda 1 yıllık alt tarafı stoper sanki drogba persie filanda bu paraları veriyorsun

Sol bekleri Adriano Barcelona'dan, stoperleri real madridden.

DD6yNb_VYAA-kW-.jpg

maicondan kat kat daha ucuz vay anasini be
cigerimizi söktün yagli surat cigerimizi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Belhanda ve Gomise verilen ucrete bakilirsa bedava gelmis diyebiliriz

Oha lan, kolpa diyordum getirmis Rebecca Wood. Bizim Dursun malından bir kez daha nefret ettm

Yıllık 3.350.000 €
35 macta gorev alirsa: 350.000 €
Sampiyonluk primi: 250.000 €
Imza parasi: 3 milyon €

Sampiyonluk primi saymasak. Imza parasini da ikiye bolsek (2 yillik sozlesme oldugu icin.)
Yillik parasi 5.2 milyon euro garanti.

3.350 milyon euroya geldiyse duble transfer başarısıdır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B. atmaya gerek yok. Çok iyi transfer. Lanet olsun bizim transfer stratejimize. Prim mi alıyorlar arkadaş Galatasarayımızdan, 3 isim dönüyor gazetelerde ve bi kaç haftaya onları almış oluyoruz anlamak mümkün değil. Maicon yerine Pepe geleydi keşke

Belhanda ve Gomise verilen ucrete bakilirsa bedava gelmis diyebiliriz

Biz Gomis'e 2.5 imza parası 2.5 da bonservis verdik, Pepe'ye 4 milyon verildi. Yıllık ücretler aynı hemen hemen.

Birinin CV'si 10 sene Real Madrid, diğerinin orta sıra takımlar. Gomis de genç değil 30 yaşında ki, stoperin yaşlısı bir nevi avantajdır tecrübe açısından (her ne kadar Pepe'nin yaşı biraz fazla olsa da)

Yıllık 3.350.000 €
35 macta gorev alirsa: 350.000 €
Sampiyonluk primi: 250.000 €
Imza parasi: 3 milyon €

Sampiyonluk primi saymasak. Imza parasini da ikiye bolsek (2 yillik sozlesme oldugu icin.)
Yillik parasi 5.2 milyon euro garanti.
Sakatlik yasamaz 35 mac oynarsa bjk sampiyon olur

Geri
Üst Alt