PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

Hocanin Hasan ile neredeyse ayni cezayi almasi skandal. Biri siddet uyguluyor digeri sadece konustugu icin ceza aliyor.

Haksizlik yok diyenlerin abv, sizmi Galatasaraylisiniz lan kopekler.

Sizin gibi serefsizler yuzunden federayson boyle bir karar acikliyabikiyor.

Donk 6 mac ne demek lan.

Ayaga kaldirin ortaligi.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Fatih hoca 2013 - 9 mac (2 cikar 7 mac) ceza almisti. Sezon sonu yine ayni hareketi yapmasi dilegiyle. Ite kopuga cevabini verecektir.

Eger donkla ndiayenin 5 6 mac ceza aldigi yerde o veledi zina brezilyali 8 mac aliyorsa alayinin anasini avradini seveyim ben

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüpçü denilen sözde federasyon başkanı oğlanın talimatı ile sözde hukukçuların verdiği saçma sapan kararlar. Orada kavgada Skrtel var, Harun ve Frey de var ama sadece bizimkilere ceza çıkmış. Enteresan olanı da Donk'a N'diaye den daha çok ceza verilmesi. Şimdi şerefsizlik olsun diye indirim falan da yapmaz bu sözde hukukçu ama gerçekte bir halta yaramayan insan topluluğu.

Ortada bir haksizlik gormuyorum , almasi gerekenler aldi , jailson 8 ve soldado da 6 almis

Kavgaya girersen alacaksin sindireceksin

Itiraziniz hangisine ? Donk mu
Hocaninkine itirazim var ne yapti vurdumu? Sövdumu? Sövduyse gecen sezon senol guneste sövdu 1 mac aldi???

Araya kupa giriyomu ndiaye bjk macinda oynar o zaman tahkimle 4 maca duserse tabi

Maclara hocasiz, orta sahasiz, forvetsiz cikacagiz

ho, insh indirime gidilir

hocanin sali günü konusmalari dahil edilmemis

Hepsini gectim donk cok kötü oldu
Araya 1-2 türkiye kupası macı girse 1 macta indirim olsa yırtarız

Donk adam mı öldürdü

Garry de çok fazla

Hasan Şaş az Terim fazla

selçuk fernando ile başak bjk deplasmanlarından puan alabiliriz ama evde sivası yenemeyebiliriz de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca ve donk harici bencede digerleri normal hocaya tüpçünün kini oldugu için verdiler bence

Şu cezayı verenin de haklı olduğunu düşünen marjinal (edit)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Futbolun ruhunu çaldınız şeref yoksunları.

Fitil fitil burunlarından gelir umarım .

Hasan sas'a istersen 10 verde hoca ne yaptı ulan sahaya girip adam mı kovaladı
Adama acıklamadan ceza vermisler

Geri
Üst Alt