Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat l İstifa Etmeyi Düşünmüyorum

adnan polat kesinlikle gidecek ...neden derseniz hagi ile 1 mac dahi kazanmamiz mucizelere bagli...sezon sonuna kadar asagi yukari 10-15 mac var...artan protestolara ve siddetli elestirilere dayanamaz...zaten yönetim kurulu da parcalanmis..ya gidecek ya gidecek ;)

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Anlaşıldı seneyede yerlerde sürünmeye devam edeceğiz,fenerde arenada güzelce fark atar sonra başkan çıkar birsonraki sene görün bizi der olur biter.Artık polatın bu sözlerinden sonra geleceğe dair hiçbir ümidim kalmadı.Koltuğa çakılıp kaldı sanki ortada başarı varda.Önümüzdeki sezon için boşa heveslenipte hevesimiz kursağımızda kalmasın.

Sezonun başında yine meşhur birilerini getirir bizde gaza gelip heyecanlanırız sonra yine mağlubiyetler arka arkaya gelir otururuz yerimize.Bundan sonrası için artık herşey taraftarımızın elindedir her maç yönetimi istifaya davet etmeliyiz hatta kazansak bile,çünkü bunların koltuğu bırakmaya niyeti yok.

1905 imzayı toplayanlara önderlik edeni eleştirenler nerde?

Adnan polat'ın gitmesi için çirkeflik,pislik,şantaj,komplo mübahtır ben bunu anladım.Oradan bi şekilde indirilmeli yolu her ne olursa olsun.Statta küfür edip yıldırmakta bi yöntemdir aslında ama bunu biz yapmayız.

Ay sonundaki mali genel kongredede birşey çıkmaz..Polat gelecek senede takımda olacaktır..

Bari işe yaramayan oyuncuları göndersin..İyi bir hoca getirsin isterim.Galatasaray'ımız iyi durumlara gelsinde kim başkan olursa olsun..Polat'a bile razıyım.

Hayri Kozak'ın dediği gibi biran önce yeni ekip gelmeli..Çalışmalara başlamalı..Scout sistemi ile uyumlu çalışılmalı..

Hagiyi sezon sonu göndereceğine şimdi gönder..Yeni hocada gelecek yılki çalışmaları yapsın.

Cevap: Polat l İstifayı Kesinlikle Düşünmüyorum

Adnan polat:Oyuncuların moralini bozmayın.Bir çoğu gelecek sezon bizimle olacak..

Yeminle yazık yazık , böyle bi baskşanımız varken başarı beklememek gerek . Bu adam hiç mi uzulmuyor hiç mi aklı çalışmıyor ya...

Şimdi suçlu taraftar mı oldu ahh Polat bey Ahhh yanlış yolardasın...

Seçime gitse gene kazanır bu.

"Önümzüdeki sezon bu futbolcularımızın bir çoğu bizimle olacaktır. Taraftarlarımızın bu zamana kadarki duruşları korumalarını istiyorum. Çünkü futbolcularımız genç insanlar, onların olan olaylar karşısında etkilenmemeleri için camia olarak elimizden geleni yapmamız gerekir."

sozun bittigi yer . seneye kume duseriz artik

Doğru karar.Bu saaten sonra istifa kulubü kurtaramaz, tam tersi aşağıya doğru yöneltir.

25 milyon GS taraftarı var diyoruz ama o 25 milyonun yarısından fazlası lafta Galatasaraylı. Başarısız olunca, az olan taraftarlık bağları hiç kalmayacak. Ayrıca nasıl 1996- 2001 arası doğan ve büyümekte olan çocuklar GS' lı oluyorsa; bu futbolcular ve bu futbolcuların arkasında duran yönetim oldukça yeni nesil çocuklar bir o kadar Galatasaraylılıktan uzaklaşacaklar. O zaman bizim 25 milyon taraftar hesabımızı yeniden gözden geçiririz.

Bunun yanında seneye 55.000 kişilik stadı nasıl doldurmayı, storedaki ürünleri nasıl satmayı düşünüyor benim için merak konusu.

Bu gidişle digiturkün seneye GS taraftarına kutu alması için sağlam indirim yapması gerekecek anladığım kadarıyla kimsenin kutu almaya niyeti yok .

Çoğu diyor.

Mesela 22 futbolcu varsa 12'si gibi.

Çoğunluk bu demek.

Siz hemen velveleye veriyorsunuz yok BAM kalacak falan.Sakin biraz.

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

Hadi yürüyün Antu.com'a.

:)

ne güzel.fenerbahce zihniyeti hepinize işlemiş.feneri yenelim de... gerisini şimdilik bosver taraftarın gazı alınır

onlar bu haldeyken rollerı deiştiriyoruz.siz hala antu.coma yuruyun dıyorsunuz ya .helal olsun vizyonunuza arkadas

sonunda çok güzel bi laf etti bence adnan başkan.ama gerçekten yıprandı artık yönetimi ve kendisi,bunu masaya baktığında da görebiliyor insan küslükler vb.sorunlar..ama bişeye kafam takıldı;seneye 15tane adam falan mı kalacak bu takımda,o açıklaması beni korkuttu biraz.......

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

Kardeşim bırak şu fener komplekslerini artık! İyi o zaman sana göre her sezon sadece fb maçlarına çıkalım kazanalım bana yeter diyosun.

oraya getiriyor adnan kulubu.bi kac kişiye işlemiş bile bu zıhnıyet.

Tribünlerde rahmetli Özhan Canaydın'a çok şiddetli protestolar yapılmasına rağmen uzun süre gitmemişti. Taraftar olarak yapabileciğimiz fazla bir şey yok maalesef.

Canlı izliyordum. Kahroldum.

futbolcularin moralini bozmayin ne demek lan o adamlar cogumuzun rüyasinda göremiyecegi paralari aliyor baslarim moraline !!!!

Adnan Polatin gelecek ve gönderilecek futbolcular hakkinda yaptigi yorumu tartismak cok gereksiz birsey. Zira kendisi 5 transfer yapacaz diyip 2 transfer yapan, haftaya carsambaya kadar 2 oyuncu getirecegiz diyen ama 5 hafta icinde 1 tane adam getirmiyen, bir kisilik.

Yalanci baskan.

Bu zihniyetteki bir başkandan fayda beklemek çok zor. Başta Adnan Polat olduğu sürece işimiz çok çok zor. Başarı falan beklememeliyiz. Adamın mantığı, zihniyeti ortada. Bence Galatasaray'ın bugünden sonraki en büyük rakibi artık Fenerbahçe değil Adnan Polat'dır.

Evetttt sıradaki teknik direktör gelsin...

Geri
Üst Alt