Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Turkiye futbol tarihinde gorulmemis bir kadroya hazir olun derim o zaman. Bicak kemige dayandi. Ilk olarak Hamit'i bekliyorum..

Ben de senin gibi düşünüyorum.

Bu adam istifa etmiyorsa seneye kesinlikle kaliteli bir kadro olacak.

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

Öncelikle burada kimse Fener'i yenelim şampiyon olmayalım falan demiyor 2 saattir mesajlarında bu şekilde görüşler veriyorsun.

Benim ezeli rakibim bana Arena'da 6 sallayacak ve ben Polat gidecek diye sevineceğim öyle mi.Çok saçma.

Ayrıca bu kulüp seneye düzelir şampiyonluğa oynar merak etme.Mecburen düzelecek.

polat bu takımın başındayken senın gercekten bundan umudun var mı

Önümüzüdeki sezon bu futbolcularımızın bir çoğu bizimle olacaktır.

bu lafı dedıgınınde farkındasın demi

nasıl bu oyuncuların cogu kalacak demek. gercekten bunu dedimi ya. inanmak istemiyorum.. eger bunu dediyse yazıklar olsun. derhal o kollarını cek GS Imın bogazından. hic bir fenerli senin kadar zarar veremez bu takıma. bu ne yüzsüzlüktür be..

da işte para warmı o kadar....hadi var diyelim,vizyon varmı,futboldan anlama varmı...forvetsiz ya da stopersiz bir sezon daha yaşamıycağmızın garantisini kim verebilir ki?

Serdar abi boşver yazma buralara :).

Arenada kaybedilen bir fener maçı sonrası olacak olanları herkes çok iyi biliyor.Ama Adnan Polat herşeyi bırakıp hala medya diyor,gelin kongrede konuşun diyor.Sanki kongrede konuşulsa laftan anlayacak.Elbette medyada süründüğümüz haberleri çıkacak nerde olduğumuzu bilmiyor galiba başkan.10 sıradayız 10nuncuuuuu.Yani ligin tepesine uzak ligin dibine daha yakınız,bunu biri çıkıp Polata anlatması lazım.İllaki bizde çıkıp arenayımı yakalım bunumu istiyor başkan.Artık taraftarı uyutmaktan vazgeç başkan,nasıl geldiğin gün karamsar bir tablo çiziyordun bizden başarı beklemeyin diyordun işte şimdi aynısını çıkıp herkese söyle bizleri kandırma,elalemin maskarası olduk sayende.

Adnan Polat: '' Futbolculara yüklenmesin taraftar, çünkü bu kadrodaki çoğu futbolcu seneyede takımda kalcak psikolojileri bozluuyor '' gibisinden bişeyler geveledi. Eğer Adnan istifa etmeyip başkan kalırsa seneyede nal toplarız bu ligde dandik kadroyla. Hiç umutlanma derim

Pino, Caglar, Culio, Kazim, Stancu, Cana, Baros gibi adamlardan bahsetmis olabilir. Illa Sarp kalacak demeye getirmeyelim bunu..

Valla çok bekleriz bence:).Yani bi kısmı kalacak deseydi yine bi ümit vardı da çoğu dediğine göre pek giden gelen olmayacaktır.

Cevap: Divan Kurulu Toplantısı l Ntvspor

bu mali kongre fener maçından önce mi sora mı beyler?

adnan polat:ka10::ka10:

Yapılacak şey basit ya ibra tmeyeceksin ama o zor çünkü çok Adnan Polat yalakası üye var,yada bütçeyi kısıtlayacaksın.Bütçeyi kısıtlamak en mantıklısı.Ya Adnan Polat gidecek yada Galatasaray aynen böyle devam edecek he herro ya merro!

insallah tek umudumuz o kaldı

tuna benceo umudu inan kirac kendi kendine bitirdi, yersiz zamansiz ( taraftarmis gibi yaptigi aciklamariyla, ki bugunde gordum onlar bile indiremez bu adami gorev suresi bitene kadar maalesef. kendi tuzaklarina kendileri dustuler neden diceksin isin celebi cikmis hepsini mat etmis ki verdigi cevaplar elle tutulur cevaplar

Geri
Üst Alt