Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

tuna benceo umudu inan kirac kendi kendine bitirdi, yersiz zamansiz ( taraftarmis gibi yaptigi aciklamariyla, ki bugunde gordum onlar bile indiremez bu adami gorev suresi bitene kadar maalesef. kendi tuzaklarina kendileri dustuler neden diceksin isin celebi cikmis hepsini mat etmis ki verdigi cevaplar elle tutulur cevaplar

bence verdigi cevaplar bız bunu yaptık böhühü falan cevaplarıydı.tam propagandacı şakşakcı konusması

benım hala umudum war tunc

bence suanada düzeltilmesi gereken problem bence bu kaosu toparlamak herkez birbirine düsmüs halde bence baskanin demek istedigi artik kavga etmeyelim birlik olalim demek istiyor takiminizi yuhlamayin diyor bizi yuhlayin tamam diyor suclu bizi diyor adam daha nedesin simdi hic durmadan futbolcular yuhladik yönetim istifa cagirdik ne oldu istifa ettimi etmedi ve genede etmiycek görüceksiniz bunda kim zarar gördü takim ve taraftar futbolcunun yerine koyun kendinizi yuh protesto eden bir taraftarinda rahat oynayabilirmi hayir oynayamaz bence bu protestolar mac esnasinda yapilmamasi lazim tam tersi destek olunmasi lazim

Seneye de kazanır Adnan Polat.

Seneye Hamit ve Biglia alinir.. Orta saha Biglia, Cana, Culio, Yekta ve Hamit'den kurulur. Bu besli guzel bir rotasyonla ucerli bir sekilde kullanilir. Defansada saglam bir stoper, forvete de bitirici bir golcu takviyesi yapilir, iyi taktisyen bir hoca ile bu takim bu lige fazla bile gelebilir.

Ve sen uyanırsın.

bence verdigi cevaplar bız bunu yaptık böhühü falan cevaplarıydı.tam propagandacı şakşakcı konusması

benım hala umudum war tunc

ama birde tersini dusun inan kirac o aciklamari yapmasaydi su an biz polati koseyi sikismis bir durumda bulucaktik, belki o bile tahmin etmiyordu ama su an gozuken adamin eline yuzyilda gecicek bir sans gecti oda polati buldu...

"Başkan olarak göreve geldiğim son 3 yılda, göreve geldiğim günden beri kulübümüzün üyeleri içerisinde, Divan Kurulu'nun üyeleri içerisinde, medyanın çeşitli organlarında eleştiriler, 'ibra etmeyiz' tehditleri içerisinde birçok görevi yerine getirdik. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların, bilgi sahibi de olarak karşımıza çıkılmasını istiyoruz. Önümüzde Mali Genel Kurul var. Ben Mali Genel Kurul'dan önce bir bilgilendirme toplantısı yapacağımızı söylemiştim ve yaptık. Bu toplantının katılımının yüksek olması çok önemliydi. Mali Genel Kurul'a da ciddi bir katılım olmasını istiyoruz. Oraya geliniz, biri eleştiriniz, sizin kararınız bizim kararımız olacaktır. Kulübümüzün sahibi ise taraftarımızdır."

"Taraftarımıza da bir mesaj vermek istiyorum, Galatasaray Kulübü'nün taraftarları bugüne kadar sergiledikleri duruşu bozmamalıdır. Bizi protesto etmelerini anlayabilirim. Ama futbol takımına en azından 90 dakika boyunca maç tamamlanana kadar destek vermeleri lazım. Bunlar genç insanlar, onları oradan ancak taraftarımız çıkartabilir. Amatör sporlarda da başarılı olmamız için bu süreç tamamlanmalı ve tesisleşme tamamlanmalıdır. Bu arada çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Herkes büyük bir özveriyle çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. Futbolda da büyük başarılar elde edeceğimize ben inanıyorum. Bize birçok yerden darbeler vuruluyor, zarar görüyoruz. Söyleyecek bir şeyi olan gelir kulübümüzde söyler, Divan Kurulu'nda, Genel Kurul'da söyler. Bu çekişmelerde kulübe kalıcı zararlar veriliyor."

"Biraz sessizlik istiyoruz. Bizim yapmamız gereken, bizi burada bir araya getiren Galatasaray sevgisidir. Ama bizim Galatasaraylı gibi durmamız. Galatasaraylı gibi hareket etmemiz lazım. Lütfen Galatasaray'a karşı vecibelerinizi yerine getiriniz ve lütfen susunuz."

"İstifa etmeyi kesinlikle bu dönemde düşünmüyorum. Hele ki Mali Genel Kurul'dan önce kesinlikle istifa etmem. Hesap veremeyeceğim hiçbir şey yok."

Seneye Hamit ve Biglia alinir.. Orta saha Biglia, Cana, Culio, Yekta ve Hamit'den kurulur. Bu besli guzel bir rotasyonla ucerli bir sekilde kullanilir. Defansada saglam bir stoper, forvete de bitirici bir golcu takviyesi yapilir, iyi taktisyen bir hoca ile bu takim bu lige fazla bile gelebilir.

198996_2.jpg

Alinir, kurulur, kullanilir, yapilir, gelebilir. Evet olabilir olabilir :)

ama birde tersini dusun inan kirac o aciklamari yapmasaydi su an biz polati koseyi sikismis bir durumda bulucaktik, belki o bile tahmin etmiyordu ama su an gozuken adamin eline yuzyilda gecicek bir sans gecti oda polati buldu...

lanet olsun bilader ya

Divan' daki 100-150 kişi bu kadar gözümüzü korkutmasın..İnan Kıraç, Faruk Süren, Adnan Öztürk ve Ali Dürüst' ün de bu camiada sevenleri olduğunu ve güçlü lobileri olduğunu unutmayalım. Ankaragücü ve F.Bahçe maçlarında alınacak muhtemek mağlubiyetlerle gidilecek mali kongrede Adnan Polat' ın şansı olmayacaktır. İbra edileceğini kimse garanti edemez, hadi onuda geçin 2.000 kongre üyesinin imzası var cepte...Yani Polat' ın son seçimleri 600 oy farla kazanabildiğini düşünürsek, 1 hafta içinde herşey tersine dönebilir rahat olalım..

Çok film izliyosun galiba bu aralar... :asd: Ben bunları yapacak bir yönetim göremiyorum.

Yeniden büyük başkan denmesi için son şansı.. 2012 mayısa kadar son şansı..

sag kanadı kazıma mı bıraktın.oraya alexis sanchezide almaz mıyız?:)

Geri
Üst Alt