Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Cevap: Polat: "İstifa Etmeyi Düşünmüyorum"

Bu Kulüpten bi ayhan gitmez bide Polat

Mustafa Sarp buraya, yumruk havaya...Şimdiden başlamak lazım, nasılsa seneyede bizimle!!

adnan polat yönetimi iddialarının aksine klübü büyük borcu batagına soktukları için seneye gercekden takımın değişmesini falan beklememek lazım ,keza ortada mali olarak batırılmış bir klüp var, ota çöpe milyon euroları ödeyen polat yönetimi koskoca klübü batırmışdır borc 400 milyon dolar olmuş daha bunun ötesimi var, ligde dibe vurulmuş ,yayın ihalesinden bile edilen zararın haddi hesabı yok dolayısı ile seneyedee bam ve ekürileri ile ligden düşmeye hazırlıklı olmak gerek...

Kimse olacakların farkında değil...Byük Galatasaray taraftarı adam seneye de bu oyuncular bizimle olacak diyor...Daha ne duymamız gerkeiyordu???

Bunu duyduktan sonra sinirden elim ayağım titremeye başladı zaten. Adnan Polatın başkan olarak kalmasını Allah göstermesin

Adnan Polat' dan şöyle bir açıklama gelebilir; Seneye flaş transfer beklemeyin, avrupaya gidemediğimiz için transfer bütçesini aşamayız...(Avrupa kupalarına gidememek, G.Antep' i eleyememek bizim suçumuz ya, onun faturasınıda bize keser bakın göreceksiniz.)

Bunu duyduktan sonra sinirden elim ayağım titremeye başladı zaten. Adnan Polatın başkan olarak kalmasını Allah göstermesin

Borçmuş ipotekmiş kıraçmış bilmem neymiş beni zerre ilgilendirmiyordu zaten bu cümleyi duydum ve kapattım kanalı...Kimse gelipte bu saatten sonra hikaye anlatmasın...Ben hiçbir birikimim yokkken gelsem başkanlığa Adnan Polat'tan daha başarılı oluyorum bu sözlerinden sonra ciddiyim...

Gelecek hiç parlak değil...

taraftara suc atmis gene, yok neymis taraftar futbolculari protesto ediyormusta ondan futbolcular top oynayamaz hale gelmis.. Halbisem taraftar 3 sene dayandi, ilk defa bu sene protesto oldu..

Büyük Galatasaray'ın büyük taraftarı sakin olun, hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Bundan sonra stadta olacak tüm taşkınlıklardan Adnan Polat sorumludur...Fener maçını kaybettiğimizde oalckaları düşünmek bile istemiyorum...ÜStelik sahada da sarp ve ayhan olursa...

Bir tane muhalif çıkıp neden bu takımın bu oyuncularını yollamıyorsunuz demiyor anlamış değilim. Onlar da gelse kalacak bunlar gibi geliyor.

Polat susunuz dedikten sonra biri laf atıyor.

Ne dediğini anlayabilen varmı?

resmen ayvayı yedigimizin delilidir...

Şimdi dikkatimi çekti..

İnan Kıraç o kadar konuştu..Ama kendisi bizim yöneticileri dinlemeden ordan ayrılmış..Ayıp etmiş..

Şimdi dikkatimi çekti..

İnan Kıraç o kadar konuştu..Ama kendisi bizim yöneticileri dinlemeden ordan ayrılmış..Ayıp etmiş..

Biz dinledikte ne oldu la fontaine den masallar...Farklı birşey söyleyen var mı? ÜStelik dinlemediği de iyi oldu yoksa Polat'ın bu futbolcular sneyede bizimle dediğini duysa kalp krizi geçirebilirdi...

Biz dinledikte ne oldu la fontaine den masallar...Farklı birşey söyleyen var mı? ÜStelik dinlemediği de iyi oldu yoksa Polat'ın bu futbolcular sneyede bizimle dediğini duysa kalp krizi geçirebilirdi...
Bak ne diyor yazarlar..Polat bu davranış yüzünden güç kazandı diyorlar..O kadar sallayıp sallayıp gitmeyeceksin.,Karşı tarafıda dinlemek zorundasın bence kendisi kaybetti..Neyse renkdaş bakalım ay sonunda neler olacak..

Geri
Üst Alt