Portekiz'de Türk Dönerci 50 Çete Üyesini Hizaya Getirdi!

Simdi istatistiklerine yanlis demiyorum ama bil ki istatistiklerle oynamak cok kolay biseydir. 1.5 senedir her gun 5 saat ile ugrasiyorum su lanetli istatistik programlarila. ve o oranlari manipule etmek o kadar kolay ki inanamazsin, bunlar sadece ''rusvet dolu'' ulkelerde yasanmiyor, ama bizim almanya ve danimarka gibi ulkelerdede yasaniyor.
simdi ona gelince, serkan abimizin soylemek istedigi gibi tecavuzu oranini olcmek dunyanin en zor parametrelerden biri olmasi gerek. hele hindistan gibi bir ulkede, tecavuz cok buyuk bir tabu'dur, bir kadin tecavuz olur kimseye soylemez, bu almanyada o kadar buyuk bir tabu degil, almanya danimarkaya benzer ulke oldugu icin ben bunu biliyorum.
hadi neyse bunu soylemem gerekiyordu sanirim, hadi gelecek ay bu konuda sinavim var, bana basirililar ve iyi geceler, saygilar sevgiler :)

Bak güzel kardesim, benim hedefim Almanlar´in Hindistanlilardan fazla tecavüzcü bir ülke oldugunu ortaya cikarmak degil. Benim derdim, bir Ülke´yi, yada Millet´i ortaya atarak, bunlar tecavüzcü demek degil ki. Bir olayi alip genelleyemezsin. Misal, binlerce alman turist her sene Thailand´a gider, sadece cocuk istismar etmek icin. Simdi sen genelleyerek, bütün almanlara cocuk istismarci ilan edebilirmisin ? Alman´larin 1 Numarali turistik ülkesi Ispanya´da, olaganüstü tecavüz vakalari oluyor Alman turistlere karsi, simdi Ispanyollar tecavüzcü bir Millet mi oluyor ?
Bu da cok sistem kritigi yapan bir site orada paylastigim, bir ara sürekli Hindistan´dan tecavüz haberleri veren alman medyaya, birazda kendi ülkemize bakalim, cagrisini yapiyorlar. Sanki cok uzakta bir sorunmus gibi, algi yaratiliyor diye.

Bak güzel kardesim, benim hedefim Almanlar´in Hindistanlilardan fazla tecavüzcü bir ülke oldugunu ortaya cikarmak degil. Benim derdim, bir Ülke´yi, yada Millet´i ortaya atarak, bunlar tecavüzcü demek degil ki. Bir olayi alip genelleyemezsin. Misal, binlerce alman turist her sene Thailand´a gider, sadece cocuk istismar etmek icin. Simdi sen genelleyerek, bütün almanlara cocuk istismarci ilan edebilirmisin ? Alman´larin 1 Numarali turistik ülkesi Ispanya´da, olaganüstü tecavüz vakalari oluyor Alman turistlere karsi, simdi Ispanyollar tecavüzcü bir Millet mi oluyor ?
Bu da cok sistem kritigi yapan bir site orada paylastigim, bir ara sürekli Hindistan´dan tecavüz haberleri veren alman medyaya, birazda kendi ülkemize bakalim, cagrisini yapiyorlar. Sanki cok uzakta bir sorunmus gibi, algi yaratiliyor diye.

Diger konu ile ilgilenmiyorum, sadece ilgi alanimi cekti istatestik konusu o yüzden yorum yaptim abi :)

Benim başından beri söylediğim şey şu sen bir kişinin üzerine 10 kişinin saldırmasını normal karşılayan ve hatta orada ne olduğu belirsiz tipler olsaydı görürdü günün diyip haz almaya çalışan sensin.

Benim burda hedef gösterdiğim şahıs güç ve iktidar sahibi bir şahıstır.Genelde insanlara şiddet uygulayan kendileri olduğu için ben dediğim sözlerde bir anormallik göremiyorum.

Ama sen iki insanın fiziksel eyleminde bir çoğunluğun linç girişimini onaylıyorsun ikisi farklı şeyler biraz sosyoloji dalı ile ilgilen.

1. Bold = Kendi uydurman

2. Bold = kendi uydurman

Eger ingilizcen yetiyorsa, herhangi bir avrupa ülkesine git, ve bu sitede simdiye kadar sarf ettigin cümleyi teker teker tekrarla sosyloglarin önünde. Seni kafatasci, faschist, ve irkci bir insan olarak tanimlarlar iki dakikada.

Isin garip kismi zaten, tartisma boyunca, beni ne ile sucladiysan, tam olarak ona evrildin. Ve yetmedi, sürekli insanlara hakaret etme cürreti buluyorsun birde kendine. Kendini ileri zannedip, kafa yapisi olarak tas devrinde yasayan insanlar gibi olma.

yahu Adem, sen cidden buradakilerine hatali olduklarini kabul ettirebilecegini mi saniyorsun? Hava sicak cok güzel cidden bos bos ugrasma

Diger konu ile ilgilenmiyorum, sadece ilgi alanimi cekti istatestik konusu o yüzden yorum yaptim abi :)

Eywallah güzel kardesim Yusuf Arslan. Mesele oydu orada. Hindistan ile Alman´nin orani ayni olsun, yada hindistanin daha yüksek olsun. Benim orada vermek istedigim mesaj farkli. Burada da ciddi bir sorun, ve cezasi inanilmaz az. Dünya´nin her ülkesinde, iyi insanda var, kötü insanda var. Yani iyilik yapanda var, kötülük yapanda. Hatta iyi olan, ama sonra kötü olmaya baslayan insanlarda var, en basit tabiri ile.

Birilerine parmak ile gösterirken, harcadigimiz enerjinin yarisini insanlik, proje üretip, sorunlari cözmek icin harcasa, bir cok konuda gelisme saglanir zaten.

Almanya'da cumhuriyet marka sucuk var mı ?

Ne söylesem yalan olur ben markete gittim mi direkt efepasa aliyorum, cocuklugumdan beri ondan yedigimiz icin elim direkt olarak ona gidiyor dolaplarin yanindan gecince :D

Ama gördügümü hatirlamiyorum acikcasi.

1. Bold = Kendi uydurman

2. Bold = kendi uydurman

Eger ingilizcen yetiyorsa, herhangi bir avrupa ülkesine git, ve bu sitede simdiye kadar sarf ettigin cümleyi teker teker tekrarla sosyloglarin önünde. Seni kafatasci, faschist, ve irkci bir insan olarak tanimlarlar iki dakikada.

Isin garip kismi zaten, tartisma boyunca, beni ne ile sucladiysan, tam olarak ona evrildin. Ve yetmedi, sürekli insanlara hakaret etme cürreti buluyorsun birde kendine. Kendini ileri zannedip, kafa yapisi olarak tas devrinde yasayan insanlar gibi olma.

Her yerde tecavüz gibi vakalar var, orada bir fazla, burada bir az bunun önemi yok ki. Burada bir Üniversite ortamlarinda, sosyologlar ile paylassan, senin üsütmüs bir faschist oldugunu düsünürler.

Bunu yazan sen değilmisin adem bir eksik bir fazla ne önemi var diyen sen yazdıklarından haberdar değilmisin arkadaş?Sonra kalkıp ahsen tv gerzek muhabirine itibar edip burada aynı onun gibi goy goy yapıyorsun.

Benim sana söylemek istediğim şu irlandalı adamın 4-5 tane türkü dövmesini içine yedirememişsin dişlerini sıka sıka görüntüleri izlemişsin kalkmışsın burada yedikleri dayaktan mağduriyet çıkartmaya çalışıyorsun.

Sana şunu söyleyim çok dayak yemişsin seni çok ezmişler gurbette o çok açık belli oluyor milliyetçi duygularını kabartmak için ahsen tv ye ihtiyaç duymanada gerek yok.Bazı şeyleri kabul edip hayatına o şekilde devam etmek daha iyidir.

Geri
Üst Alt