Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Simdi istatistiklerine yanlis demiyorum ama bil ki istatistiklerle oynamak cok kolay biseydir. 1.5 senedir her gun 5 saat ile ugrasiyorum su lanetli istatistik programlarila. ve o oranlari manipule etmek o kadar kolay ki inanamazsin, bunlar sadece ''rusvet dolu'' ulkelerde yasanmiyor, ama bizim almanya ve danimarka gibi ulkelerdede yasaniyor.
simdi ona gelince, serkan abimizin soylemek istedigi gibi tecavuzu oranini olcmek dunyanin en zor parametrelerden biri olmasi gerek. hele hindistan gibi bir ulkede, tecavuz cok buyuk bir tabu'dur, bir kadin tecavuz olur kimseye soylemez, bu almanyada o kadar buyuk bir tabu degil, almanya danimarkaya benzer ulke oldugu icin ben bunu biliyorum.
hadi neyse bunu soylemem gerekiyordu sanirim, hadi gelecek ay bu konuda sinavim var, bana basirililar ve iyi geceler, saygilar sevgiler![]()
Bak güzel kardesim, benim hedefim Almanlar´in Hindistanlilardan fazla tecavüzcü bir ülke oldugunu ortaya cikarmak degil. Benim derdim, bir Ülke´yi, yada Millet´i ortaya atarak, bunlar tecavüzcü demek degil ki. Bir olayi alip genelleyemezsin. Misal, binlerce alman turist her sene Thailand´a gider, sadece cocuk istismar etmek icin. Simdi sen genelleyerek, bütün almanlara cocuk istismarci ilan edebilirmisin ? Alman´larin 1 Numarali turistik ülkesi Ispanya´da, olaganüstü tecavüz vakalari oluyor Alman turistlere karsi, simdi Ispanyollar tecavüzcü bir Millet mi oluyor ?
Bu da cok sistem kritigi yapan bir site orada paylastigim, bir ara sürekli Hindistan´dan tecavüz haberleri veren alman medyaya, birazda kendi ülkemize bakalim, cagrisini yapiyorlar. Sanki cok uzakta bir sorunmus gibi, algi yaratiliyor diye.