GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .

Adil Çetin

Gheorghe Hagi
Kırmızı Üye
Evet renkdaşlar malum yeni bir başkan ve yönetim gelecek.Sizce ondan sonra Prandelli ile yola devam etmek mi daha iyi olur yoksa başka bir hoca mı getirmek?

Gitse dert gitmese ayrı bir dert.

Birkaç maç daha bekleyelim görelim derim

doğruları yaparsa kalır.

Sürekli teknik direktör değiştirmek fayda getirmez. Zaten Prandelli gönderilse yerine ondan iyisini geçtim en az onun kadar iyi birisi bile gelmeyecek. Bunu Mancini takımın başında da söyledim ama Mancini böyle bir ortamda kalmak istemedi. Bana kalırsa kendisi için iyi de bir seçim yaptı ama takımın başında kalsaydı şu an çok daha iyi olurduk. Aynı şekilde aynı hatayı bir kez daha yapmamalı, Prandelli'ye zaman tanımalı ve ona destek olmalıyız.

Bence bizim takım içinde göremediğimiz durumlar var. Yeni yönetimin bu konuda fikir sahibi olması gerekiyor. Bu da zaman alacak birşey. Prandelli ile yola devam edilecekse kendisine çok profesyonel ama aynı zamanda ligi tanıyan bir ekip ile destek sağlanmalı.

Açıkçası bu kadar kısa sürede hoca göndermek amntıklı gelmiyor ama tabi Prandelli'nin de 2-3 maç kendini ve takımın potansiyelini göstermesi gerek.

Net olan birşey var sa o da Denizli gelecekse Prandelli kalsın.

Mancini'yi gönderip hata yaptık

şimdi aynı hatayı Prandelli'de yapmayalım

ne demiş atalarımız "Dere geçerken, At değiştirilmez"

artık kim olursa olsun TD konusunda bir istikrar yakalamalıyız

ve kesinlikle uzun vadeli bir anlaşma yapılmalı ki,

futbolcularda hareketlerine çeki düzen vermek zorunda kalsınlar...

Son düzenleme:
Prandelli gitse gelebilecek en iyi yerli aday Ersun, yabancı aday ise Mancini.Çünkü Mancini takımı artık tanıyor en azından bu tarz şeyleri düşünmeyiz.

Secime kadar FB ve BvB maclari var, bunlar belirleyici olacaktir. Suan icin devam etmelidir.
Yalniz gönderilirse yeni hoca bulmak, yeni sistem, takimi tanısın diyene kadar sezon biter. Denizli'yi fln getirirler, oda takimi komple batirir.

Mancini sezon sonu neredeyse iyi takim kurdu ve onu yolladik.

Bence sabirli olmak lazim, bir kaç ay beklemek lazim.

Tamam, saçmasapan taktiklerle bizi deli yapiyor bazen ama bir kaç zaman sonra dogru sistemi bulacagini eminim.

Her sene sampiyon olamayiz

Mancini sezon sonu neredeyse iyi takim kurdu ve onu yolladik.

Bence sabirli olmak lazim, bir kaç ay beklemek lazim.

Tamam, saçmasapan taktiklerle bizi deli yapiyor bazen ama bir kaç zaman sonra dogru sistemi bulacagini eminim.

Her sene sampiyon olamayiz
Bencede Mancini yollanmamalıydı renkdaş

Bencede Mancini yollanmamalıydı renkdaş

Mancini'yi çok elestirdim, komik denemelerini unutmadim fakat adam yabanci t.d. olarak bizde gayet iyi isler yapabilecegini gösterdi.

Onunla 1 sezon daha geçirseydik, daha iyi takim olacagimizi düsünüyorum ama olmadi.

Bizim ülkede sabir diye birsey yok. Her sene sampiyon olamazsin --> exit.

Hem S10 için iyi t.d. dü.

Mancini'yi çok elestirdim, komik denemelerini unutmadim fakat adam yabanci t.d. olarak bizde gayet iyi isler yapabilecegini gösterdi.

Onunla 1 sezon daha geçirseydik, daha iyi takim olacagimizi düsünüyorum ama olmadi.

Bizim ülkede sabir diye birsey yok. Her sene sampiyon olamazsin --> exit.

Hem S10 için iyi t.d. dü.
Bence bu sezon için en büyük artısı takımı tanıyordu ve sezon başında da güzel bir temizlik yapardı.Ayrıca daha iyi bir kamp dönemi geçirebilirdik bence.

Ligde iyi giderse devam etmeliyiz.

Mancini gitmeli, gitmemeli konusunda yorum yapmadım ama merak ediyorum Mancini bizde iyi ne yaptı veya ne yapmaya başlamıştı?

Ne yani şimdi Prandelli' nin başarısızlığı Mancinin eğer kalsaydı daha iyi olacaktı anlamına mı geliyor.

Her ikiside yaramadı bize, yaramazda. Mancininin aldırdığı çöpleride unutmayın. Hayatımda bu kadar kötü transfer stratejisine şahit olmadım. Şimdi nerdeler, ne yapıyorlar acaba. Bildiğin ilk 11 aldırdı adam devre arasında.

Şunu unutmayın; mental olarak biz daha iyi hocalara layığız, kariyerlisine değil. Ne istediğini bilen, ayakları yere basan yerli bir hoca elzem şu dönemde.

GT-I9300 Tapatalk

Bence bu sezon için en büyük artısı takımı tanıyordu ve sezon başında da güzel bir temizlik yapardı.Ayrıca daha iyi bir kamp dönemi geçirebilirdik bence.

katiliyorum.

sadece sorumluluktan kaçmasi iyi birsey degildi.

''ama takimi ben kurmadim'' sözlerle kötü sonuçlarini savunan t.d. Galatasaray için iyi t.d. olacagini bilmiyorum.

Mancini gitmeli, gitmemeli konusunda yorum yapmadım ama merak ediyorum Mancini bizde iyi ne yaptı veya ne yapmaya başlamıştı?
İyi tarafı mesela 6 gollü maçlar gördük, sürekli hücuma ve ileriye dönük oynanmasını istiyordu,takım halinde yaptığımız baskılar daha iyiydi.

Mancini'ye gösterilmeyen sabrı Prandelli'ye göstermek ilginç bir durum olur.

Ne yani şimdi Prandelli' nin başarısızlığı Mancinin eğer kalsaydı daha iyi olacaktı anlamına mı geliyor.

Her ikiside yaramadı bize, yaramazda. Mancininin aldırdığı çöpleride unutmayın. Hayatımda bu kadar kötü transfer stratejisine şahit olmadım. Şimdi nerdeler, ne yapıyorlar acaba. Bildiğin ilk 11 aldırdı adam devre arasında.

Şunu unutmayın; mental olarak biz daha iyi hocalara layığız, kariyerlisine değil. Ne istediğini bilen, ayakları yere basan yerli bir hoca elzem şu dönemde.

GT-I9300 Tapatalk
Hayır elbette.İkisi arasında kıyas yaptık kabaca...Yinede ankette sorduğum soru belli :)

Geri
Üst Alt