- 16 Mart 2014
- 2.228
- 17
- 288
Evet renkdaşlar malum yeni bir başkan ve yönetim gelecek.Sizce ondan sonra Prandelli ile yola devam etmek mi daha iyi olur yoksa başka bir hoca mı getirmek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede Mancini yollanmamalıydı renkdaşMancini sezon sonu neredeyse iyi takim kurdu ve onu yolladik.
Bence sabirli olmak lazim, bir kaç ay beklemek lazim.
Tamam, saçmasapan taktiklerle bizi deli yapiyor bazen ama bir kaç zaman sonra dogru sistemi bulacagini eminim.
Her sene sampiyon olamayiz
Bencede Mancini yollanmamalıydı renkdaş
Bence bu sezon için en büyük artısı takımı tanıyordu ve sezon başında da güzel bir temizlik yapardı.Ayrıca daha iyi bir kamp dönemi geçirebilirdik bence.Mancini'yi çok elestirdim, komik denemelerini unutmadim fakat adam yabanci t.d. olarak bizde gayet iyi isler yapabilecegini gösterdi.
Onunla 1 sezon daha geçirseydik, daha iyi takim olacagimizi düsünüyorum ama olmadi.
Bizim ülkede sabir diye birsey yok. Her sene sampiyon olamazsin --> exit.
Hem S10 için iyi t.d. dü.
Bence bu sezon için en büyük artısı takımı tanıyordu ve sezon başında da güzel bir temizlik yapardı.Ayrıca daha iyi bir kamp dönemi geçirebilirdik bence.
İyi tarafı mesela 6 gollü maçlar gördük, sürekli hücuma ve ileriye dönük oynanmasını istiyordu,takım halinde yaptığımız baskılar daha iyiydi.Mancini gitmeli, gitmemeli konusunda yorum yapmadım ama merak ediyorum Mancini bizde iyi ne yaptı veya ne yapmaya başlamıştı?
Hayır elbette.İkisi arasında kıyas yaptık kabaca...Yinede ankette sorduğum soru belliNe yani şimdi Prandelli' nin başarısızlığı Mancinin eğer kalsaydı daha iyi olacaktı anlamına mı geliyor.
Her ikiside yaramadı bize, yaramazda. Mancininin aldırdığı çöpleride unutmayın. Hayatımda bu kadar kötü transfer stratejisine şahit olmadım. Şimdi nerdeler, ne yapıyorlar acaba. Bildiğin ilk 11 aldırdı adam devre arasında.
Şunu unutmayın; mental olarak biz daha iyi hocalara layığız, kariyerlisine değil. Ne istediğini bilen, ayakları yere basan yerli bir hoca elzem şu dönemde.
GT-I9300 Tapatalk