GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .
Şu derbi bitsin herşey belli olur kaybedersek prandellinin kalma ihtimali hiç yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini öyle ya da böyle sezonu istenilen bir biçimde bitirdi.Aysal istediklerini karşılayamayınca gönderdi.Prandelli'nin bu takıma gelmesi yanlıştı.Ben sezon ortasında gitmesini istemem çünkü takım toparlayamaz.Ancak Lucescu gelirse gitmesi kabul edilebilir ama o da imkansız gibi birşey...

Seçim daha yapılmadı ancak iki başkan adayınında açıklaması Prandelli'nin kesin kalacağı yönünde.

Tuchel veya baska iyi bir alternatif varsa ve Galatasaray'a gelmek istiyorsa, Prandelli'yi derhal kovmak lazim.

Yoksa gereksiz hamle olur.

Fenerbahçe maçı gitmesi yönündeki düşüncüleri arttırmış olabilir :)

Gitse de bir kalsa da.Adamın takım üzerinde hiç bir etkisi görülmüyor.

Bu takım TD'süz bundan iyi oynar hiç olmazsa oyuncular saçma sapan pozisyonlarda oynamaz.

Ligde iyi gidersek kalmali diyordum ama bu mactan sonra ilk firsatta sutlanmali diyorum.

gitmesine gitmesi gerek de simdiden adam gibi bir td arasinlar baskan adaylari, bu takimi kosturacak pres yapacak hizli ve hücüm futbolu oynatacak biri gerekli, eger hic arastirmadan x bir td getirirsen sonuc pek degismez. bielsa bizim icin cok iyi bir firsat olacakti malesef mancini geldi , suan kac puan fark atacagiz hesabi yapacakkene tekrar td ariyoruz

kalmali simdilik. bir kerede sabir göstermeye deneyelim.

Durduğu her dakika zarar.

Bugün 45.dakika da Umut ve Hamit girmeliydi bu oyunu gördükten sonra.

Hamit 85. de her şeyin kaosa döndüğü anda girmemeliydi.

Sneijder onu kurtarmaz.

Uzun uzun anlatmaya gerek yok bu adam gitmeli çok iyi birisi ama bize yararı olmaz ...

Geri
Üst Alt