Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Gideceğim takımı seçtikten sonra alttaki 2. seçenek açık değil.

Ben 95 olmuştum bıraktım.

Managerinizin seviyesini yükseltmelisiniz nasıl olacak ?

Abi sen bosuna devam oynama... Overall 60 cok cok cok az... Adama daha iyi bir start vermeye bak... Yeniden basla bence... Yinede iyi bir overall yakalayamazssan mesela en az 70 ozaman buraya yaz yine yardimci oluruz

Daha ilk ara transfer dönemindeyim 60 ın artma şansı yok mu ?

Daha ilk ara transfer dönemindeyim 60 ın artma şansı yok mu ?

artar artar ama 10 sene sonra felan anca 90-95 olursun yani tam bir efsane gibi birsey olmaz anliyacagin...

Bastan basla en az 70-72 yapabilirsin startta.. eger iyi dagitabilirsen o ilk bastaki puanlari

artar artar ama 10 sene sonra felan anca 90-95 olursun yani tam bir efsane gibi birsey olmaz anliyacagin...

Bastan basla en az 70-72 yapabilirsin startta.. eger iyi dagitabilirsen o ilk bastaki puanlari

Tamam baştan açalım bir BAL o zaman teşekkürler arkadaşlar.

Abi sen bosuna devam oynama... Overall 60 cok cok cok az... Adama daha iyi bir start vermeye bak... Yeniden basla bence... Yinede iyi bir overall yakalayamazssan mesela en az 70 ozaman buraya yaz yine yardimci oluruz

Ben 63 ile başladım. Şu anda 88'im. Gayet de iyi oynuyorum. :)

Zaten rating 75'in üstüne çıktıktan sonra iyi bir performans sergilemeye başlıyorsun.

Bu arada ben kaç defa uğraştım önceden başlangıç rating'im 70 ve üstü olsun diye. En fazla 63'ü gördüm. Tabii eğer yıldızsız olmayı seçersen 70'in üstüne rahat çıkabiliyorsun. Bu da var.

Tamam baştan açalım bir BAL o zaman teşekkürler arkadaşlar.

İlk baştaki puanları hepsine eşit dağıtırsam 70 i bulurmu ?

Vallahi ben top sürme ve çevikliği çok önemsediğim için başlangıçta dribling'e 6 puan falan vermiştim. AMF pozisyonunda dribling falan pek gerekli olmadığı için yeteneğim az olarak başladım. Ama BAL modunu zevkle oynamak için bu ikili çok önemli bence.

Oyun beli bir süre sonra sıkıyor. Bende diğer böyle düşünen arkadaşlar gibi yeni şeylere yöneldim. Mesela yeni bir master açıp klasik oyunculara da evet dedim. Bir Uefa ve lig 3.lüğünden sonra kurduğum Galatasaray 11'i şöyle :

-------Van Basten (Cruyff)---

Maradona R.Baggio Cruyff (Pele)

--------Gullit Rijkaard---------

A.Cissokho Pasarella Ruggeri Keoman

----------Schmeichel---------

Yedekler : Ian Rush, Sokrates, Klinsman , Beckenbauer, Palmieri

:)

Bu nasıl olur diye celallenmeyin hemen :) Usta görüşmeci açık tabiki. Yoksa mümkün değil. Maradona'yı 2 milyon euroya almak kadar güzel bir şey olamaz :)

Barcelona'dan sıkıldım, Arsenale gectim master ligde. Baya heyecanli oluyor premier league. Fire patch tavsiye ederim, guzel yama

Bu oyunun ara transferlerle ilgili resmi güncellemesi çıktı mı?

Geri
Üst Alt