Pro Evolution Soccer 2015

Pes ne arkadaşlar durup durup aynı şeyi yazdirmayin futbolla alakası olmayan saçmalıklar topluluğu

traşı keselim,her fifa-pes konusunda bu oynanır m diyen arkdşlr artık bitsin ltfen

Son yıllarda FIFA serisinin karşısında zor dönemler geçiren PES, yeni sezon oyunuyla birlikte eski günlere dönmek istiyor. Yeni bir yapımcı tarafından geliştirilen PES 2015, ilk detaylarıyla karşımıza çıktı.

Yayınlanan bilgilerde Konami, oyunun çıkacağı platformları net olarak paylaşmadı. Konami'nin basın metninde PES 2015'in platformları olarak, PS4, Xbox One ve 'diğer platformlar' gösterildi.

Yenilenmiş oynanış sistemi ve daha duyarlı kontrollerle gelecek olan PES 2015, serinin beğenilen oyun modu Master League'i de Online tabana taşıyacak. Yapılan açıklamalara göre Master League Online'da Konami, gerçek parayla bazı sanal ürünler de satacak. Görünüşe göre bu modla birlikte firma, Fifa Ultimate Team'e rakip olmak istiyor.

Bunların haricinde Pro Evolution Soccer 2015'in yeni bir şut sistemini içereceği belirtilmiş. Daha kontrollü şutlar çekmenizi sağlayacak olan bu sistemde, 'sınırsız' çeşitliliğin olacağı söyleniyor. Ayrıca yeni oyunla birlikte Konami, bire bir mücadele sistemiyle son pas sistemini de yeniliyor. Ek olarak oyunda defans sistemi ve yakın kontrol sistemi de gözden geçirilmiş.

Oynanış açısından seriye birçok yenilik kazandıracak olan PES 2015'te tepki süresinin azaltıldığı belirtiliyor. Yani zaten FIFA'ya nazaran daha hızlı bir oynanış temeline sahip olan oynanış hızı, PES 2015'le birlikte daha da arttırılıyor. Oyunun öne çıkan diğer yenilikleri şöyle,

- 'Full Pitch AI' Sistemi: Bu sistemle birlikte yapay zeka sadece sahanın ekrana yansıtılan bölümünü değil, tamamını kullanmaya başlayacak. Dolayısıyla bilgisayara karşı oynarken daha mantıklı hareket eden rakiplerin haricinde, kendi takımınızda da size daha iyi uyum sağlayan oyuncular görebileceksiniz.

- Daha Gerçekçi Oyun: 1000'den fazla futbolcunun oyundaki modellemesi yenilenirken, PES serisine yepyeni animasyonlar eklendi. Ayrıca tribün atmosferinde de düzenlemeler yapıldı. Tribünlerin maça etkisinin daha yoğun olacağı belirtiliyor.

- PES ID ve 'Balance of Play' Sistemi: Bu sistemlerle birlikte takımlar güncel olarak gerçeğe yakın güçlerinde kalacaklar. İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya ve Brezilya liglerinde takım kadroları, transferler ve oyuncu performansları her hafta güncellenecek.

Pes 2014'de zemin ayni hali gibiydi, cimen ile alakasi yoktu görünüste. 2015'de hersey mükemmel ilerliyor.

10303814_10152209755639327_2273835266971865500_n.jpg

Fifa candır boş verin siz,daha gerçekçi.

:)

Sizin gibiler yüzünden oyunlarda artık eski tad hiç kalmadı.Kardeşim gerçekcilik istiyorsan çık sokağa vur topa arkadaşlarını topla git halı sahaya.Ya da aç tvden maç izle.Ben oynadığım oyundan zevk almak istiyorum gerçekci olmasını istemiyorum.Fifa 98ler 2000ler PES6'lar çok mu gerçekciydi :)Ama çok zevkli oyunlardı.

Kilit.

Cöp oyun, oyundaki bütün oyuncular bir Japon'a benziyor.

Gameplay olarak de kötü. Fifa cok cok daha iyi.

fifayı donunda sallayacak bu sene

ortakafagol ea golü kendi kalesinde görecek bu kez, fifa worldden para kazanmaya baksınlar

eaye olan sinirin etkisiyle atılmış post

Çeptalk

En büyük pes hayranıydım. Son yıllar açık ara Fifa geçti Pesi

Fifa seviyosan fifa başlıgına yaz buraya gelip pese bk atma gg

Pes 2015 sanırım olmayacak güzel.

Efsane PES 6.

pes 6 bende var hala oynuyorum hem de online olarak shollym patch kullanıyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PuTxhHZaU-k[/media]

bu yamayla birlikte oyun 10 gb falan oluyor

yamanın içinde ayrıca classic mod var

sürekli uptade ediliyor

dünya kupası güncellemesi

World Cup 2014 update - screenshots. (release on June 18.) | Facebook

klasik mod aklına gelebilecek bütün efsane takımlar (bizim 2000'deki kadro dahil)

Shollym Patch 2012 - Classic Version | Facebook

formalar,oyuncu yüzleri sürekli güncel

<blockquote class="twitter-tweet" lang="de">

It was a pleasure to confirm Stadium Editor returns, with huge improvements. Also, 2nd divisions for the first time. AND licensed managers</p>&mdash; Adam Bhatti (@Adam_Bhatti) [url="Twitter / Adam_Bhatti : It was a pleasure to confirm ..."]5. Juli 2014</blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>[/URL]

Geri
Üst Alt