Pro Evolution Soccer 2015

8-10 yaş arasındaki çocuklara karşı oynarsan tabi anlarsın ne yapacağını. Bu kadar ileri zeka içeren mesaj paylaştığın için hayranım. Öyle rastgele topu sırtı dönük alamazsın tabi çünkü topu almadan bir sonraki adamını düşünmen lazım. Ancak oyunun ustası olursan yapabilirsin. PES gibi arcade bir oyunda bunları yapabiliyorsan ne mutlu sana.

Ben yıllarca PES oynadım çok şükür zamanında PES'in yerinde sayıp (PES 2008 en son) gelişmediğini görünce uzun bir aradan sonra tekrar FIFA oynamaya başladım (FIFA 09) ilk başlarda değişik ve ağır geldi ama sonra oynadıkça anladım ki FIFA çok daha zor bir oyun ve daha gerçekci. Sonraki yıllarda PES'in demolarını indirdim acaba bir umut düzelir mi diye. Adamlar seneler geçtikçe iyice saçmaladı. Şimdi PES oynayınca oyuncular acayip hantal oluyor, gameplayin içine ancak bu kadar edilir.

En iyi tanıtım yorumu pes hakında. Hantal !

Neyse , herkes sevkine göre diyelim.

Adamın dünya oyun piyasasına haberi yok. FIFA en çok satan oyunların başında gelir. Ağır ve yavaşın aynı anlama geldiğinden haberi yok. Neymiş futbol oyunları az satılıyormuş. 10. ligde yaptığı maç ile bütün rakipleri kötü sanan arkadaş çevresinde FIFA oynamayı bilmeyenler dolu olduğu için oyundan zevk alamayan birisi herhalde. Sanki her Real Madrid veya Barcelona ile oynayan oyuncular çok iyi oluyor. Neymiş 5 yıldızlı bir rakibe karşı 6 gol atmış.

Şu FIFA'nın ağır olduğu saçmalığıda artık geçmişte kaldı. Insan bu saçmalıkları okuduktan sonra senin FIFA 14'ü PS4'de oynadığını bile inanası gelmiyor.

Dünya'da bir sürü profesyonel futbolcu FIFA oynadığını açık açık beyan ediyor. Gelmiş burada amatörlerin FIFA oynadığını belirtiyor. Yazma tarzını ve üslubundan kimin ne olduğunu herkes çok iyi anlıyor merak etme.

Aynı mesaj içersinde hem PES'in kötü bir oyun olduğunu hem de FIFA'dan daha iyi olduğunu iddia etmekte üstün zeka işi.

PES'i hala iyi bir oyun zannedenler tüpçünün Türk futbolunu şaha kaldırdım düşüncesi ile birebir.

olm sen beynini yedin ya ne saçmalıyon ! git fifanla oyna sen bide sana ps4 ve fifa var diye inandırayım mı !

Oynanis olarak bakmayin sadece

Mod sayisi olarak fifa daha ustun her hafta oyuncularin performanslarina gore degerinin artmasi dusmesi cok iyi

Cogu ligin lisansi olmasida ayri bir avantaj pesin daha fazla lisans almasi lazim bundesliga bile yok city'i secip man blue ile oynamak cok zevkli olmasa gerek

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fifa'nın gol sevinçleri bile adamı oyundan tiksindirmeye yetiyor. Futbolcularda mimik namına bişe yok. Robot gibiler. Belki de PES'e alıştığım için böyle geliyordur bana bilemem. Ama durum bu.

Ha PES14 bir faciaydı. Onu kabul ediyorum.

Özellikle oyuncu gerçekçiliği açısından Fifa, PES'in yakınından civarından geçemez.

FIFA'DA SELÇUK

gym5l.jpg

PES 13 de Selçuk

gyynt.png

Bu fifa 14 de pası attıgında adamın topa koşmama sorunu , topu aldıgında 'Eto'nun bile birden arkasındaki adamı dönerek gecememe sorunu veya seri dönememesi diyelim , ben mi yapamıyorum zaten olmuyor mu bayagı bir kişi yazmıs da bunları varmıdır bir olayı.

Fifa'nın gol sevinçleri bile adamı oyundan tiksindirmeye yetiyor. Futbolcularda mimik namına bişe yok. Robot gibiler. Belki de PES'e alıştığım için böyle geliyordur bana bilemem. Ama durum bu.

Özellikle oyuncu gerçekçiliği açısından Fifa, PES'in yakınından civarından geçemez.

FIFA'DA SELÇUK

gym5l.jpg

PES 13 de Selçuk

gyynt.png

bu gösterdiğin resimde 1.si orjinal oyundan alınma. 2. resimde yama yüklenmiş selçuğun halini göstermişler. selçuğun pesteki orjinal halini koyun da daha tarafsız yorum yapabilelim.

kimin hangi oyunu sevdiği ilgilendirmiyor. saygı duyarım neyden hoşlanırsan onu oynarsın da hep barça-madrid barça-madrid ver ronaldoya gol at ver ronaldoya koş gol at. hiç taktik yok birşey yok koş gol at koş gol at. bana saçma geliyor..

ben pesçi arkadaşlarla fifa oynadım çok beğendiler. taraf tutmaya gerek yok hangisi hoşuna giderse onu oynarsın.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3IAFekSuTc0[/media]

pes dalga gecmis resmen

[attachment=12164:dser4f.png]

konu kilit ban

Ekli dosyalar

• dser4f.webp
    dser4f.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 171

FIFA'DA SELÇUK

gym5l.jpg

PES 13 de Selçuk

gyynt.png

Benzerlik açısından Fifanın başarısız olduğuna katılırım fakat Şu pes 2013'de ki Selçuk inan yüz yaması sonucu ortaya çıkmış onu da söyleyelim. :)

Bu fifa 14 de pası attıgında adamın topa koşmama sorunu , topu aldıgında 'Eto'nun bile birden arkasındaki adamı dönerek gecememe sorunu veya seri dönememesi diyelim , ben mi yapamıyorum zaten olmuyor mu bayagı bir kişi yazmıs da bunları varmıdır bir olayı.

Sen yapamıyorsun. Kol ile oynuyorsan sağ teknik hareket kolu ile yapılıyor. Pas atığında koşuyor ama orda da koş tuşuna basıp capraz pass tuşu ile koşu yoluna ata bilirsin. Pes de otomatik yapıyorsa çocuk oyunu hikayesini uzatmamak gerekir

Ne mallar var te allam begenmıyorsan git fifa konusuna yaz gelip pese neden bk atıyorsun

PES 2014 faciaydı yalnız kabul etmek gerek. Onun dışında 5-6 arkadaş toplanıp PS cafeye gidelim denince FİFA oynanmaz açıkçası. PES'in olayı o zaten hızlı oynanışı daha fazla gol olması, rekabet vs. zevk meselesi tabi. Bence de FİFA daha iyi. Ama şunlar da var bazı pozisyonlar oluyor mesela Chelsea'yi alıyorum ben genelde Modric Eto'yu yakalıyor arkadan gelip hem de. Uçak gibi adam baskı yediğim anlarda Hugo Almeida'ya bağlıyor. Çatır çatır pas yaparken bi anda hiç bi pas yerine gitmemeye başlıyor. En büyük olay da kornerde. Adamlar kafa topuna çıkmıyor bazı pozisyonlarda. Adamın kontrolü bende hiç bi hareket yapmıyor kesinlikle. Script'mi ne deniyormuş bu olaylara FİFA'da tam bilmiyorum. PES daha kolay ama en azından böyle dingillikler olmuyor. Yani adam iyiyse 7'de atıyor 8'de, ya da giren çıkan belli diyeyim. Fifa'da öne geçince bi anda salakça baskı yiyiyor takım kendi kendine alaka sıfır.

Pes 6 futbol oyunlarının gelmiş geçmiş zirve noktasıdır.Fifa veya Pes daha iyi diye tartışmak saçma

2k bu işe atılırsa ciddi birşeyler olabilir

bedava bile verseler alinmayacak oyunlar var ya heh iste pes tam bu tanima uyuyor

2 ay önce belese verdiler bunu psn üyelerine oyun o kadr rezalet ki hemen sildim yine

bir kere onlinemultiplayer diye bir sey yok

anlamsiz sacma salak friendly maclar yapabiliyorsun ama orda da rakip bulmak cok zor

cünkü kimse oynamiyor oyunu

bildigin lesh

fifada her saniye bir rakip buluyorsun cesitli cesitli modlarda

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

PES 2014 faciaydı yalnız kabul etmek gerek. Onun dışında 5-6 arkadaş toplanıp PS cafeye gidelim denince FİFA oynanmaz açıkçası. PES'in olayı o zaten hızlı oynanışı daha fazla gol olması, rekabet vs. zevk meselesi tabi. Bence de FİFA daha iyi. Ama şunlar da var bazı pozisyonlar oluyor mesela Chelsea'yi alıyorum ben genelde Modric Eto'yu yakalıyor arkadan gelip hem de. Uçak gibi adam baskı yediğim anlarda Hugo Almeida'ya bağlıyor. Çatır çatır pas yaparken bi anda hiç bi pas yerine gitmemeye başlıyor. En büyük olay da kornerde. Adamlar kafa topuna çıkmıyor bazı pozisyonlarda. Adamın kontrolü bende hiç bi hareket yapmıyor kesinlikle. Script'mi ne deniyormuş bu olaylara FİFA'da tam bilmiyorum. PES daha kolay ama en azından böyle dingillikler olmuyor. Yani adam iyiyse 7'de atıyor 8'de, ya da giren çıkan belli diyeyim. Fifa'da öne geçince bi anda salakça baskı yiyiyor takım kendi kendine alaka sıfır.

Adam arkandan koşup yetişiyorsa topu koruyacaksin kornerler de ayrı bi olay ama gol atmak gayet kolay bence

Geri
Üst Alt