Pro Evolution Soccer 2015

Pes 6 ve 8 efsanedir . Fifa'yı oldum olası sevmem . Bana göre daha çok profesyonel oyuncuların oynayabileceği bir oyun . Yani zor . Pes en iyisi . Çünkü kolay ve hızlı oynanılıyor fazla detayı yok . Pes 2014 çok kötüydü . FIFA gibi adam geçemiyorsun . Ronaldo ile Sabri arasında hiçbir fark yok gibi . İkili mücadeleye girdiğin an direkt hakem faul diyor . Gole giden adama faul yapana kart vermiyor . Yani 2014'de yapay zeka oldukça düşüktü . Yüzleri falan da olmamış . Barcelona , Real Madrid oyuncuları dışındakileri pek dikkatli yapmıyorlar anlaşılan . Lisans sorununu çözse PES alır başını götürür ama lisans sorununu halen çözebilmiş değil . Ben Pes'in 2015 oyunu için hala umutluyum .

Fifa 97 çıktığında televizyondan maç izliyormussun gibi oyun diye anlatiyorduk :D

-Tapatalk-

gercekleri kabul etmek acidir biliyorum dostlar ama yapacak bir sey yok bu oyun cöp :(

bu forumda bile kabul edilmis la bu

fifanin kocaman ayri bir bölümü varken pesin sadece kiytirik bir konusu var

daha neyi savunuyorsunuz

Pes 6 ve 8 efsanedir . Fifa'yı oldum olası sevmem . Bana göre daha çok profesyonel oyuncuların oynayabileceği bir oyun . Yani zor . Pes en iyisi . Çünkü kolay ve hızlı oynanılıyor fazla detayı yok . Pes 2014 çok kötüydü . FIFA gibi adam geçemiyorsun . Ronaldo ile Sabri arasında hiçbir fark yok gibi . İkili mücadeleye girdiğin an direkt hakem faul diyor . Gole giden adama faul yapana kart vermiyor . Yani 2014'de yapay zeka oldukça düşüktü . Yüzleri falan da olmamış . Barcelona , Real Madrid oyuncuları dışındakileri pek dikkatli yapmıyorlar anlaşılan . Lisans sorununu çözse PES alır başını götürür ama lisans sorununu halen çözebilmiş değil . Ben Pes'in 2015 oyunu için hala umutluyum .

la neyse siz bu sene de man blue takilin yine :asd:

Ps1deki winninglerden beri pes we serisini oynardım ama kabul etmek gerekir ki fifa 2008'in ps3 versiyonundan sonra üstünlüğü ele geçirdi.

tapatalk

FİFA BOK GİBİ XD

[attachment=12165:rafael3.jpg]

oyun baya gercekci ha

Ekli dosyalar

• rafael3.webp
    rafael3.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 145
Recep dövecek birililerini her an.

Necoda inadına altan kazmaya devam ediyor

FİFA YAHUDİ MALI ONA GÖRE OYNAYAN COCUK ÖLDÜRMÜŞTÜR

iyi forumlar