Pro Evolution Soccer 2015

La Liga, Serie A, Ligue 1 ikisinde de var.

O ülkeler çoklu pazarlamaya izin veriyor demek ki. Genelde verilmiyor ama. Fifa, fifadan öte Electronic Arts çok köklü, eski bir firma. Maddi gücü de yüksek. Bu konuda tekel olması, tabii oyunların rekabetini azaltıyor. Her iki firma da kaliteyi yukselttikce öbürünü daha iyi olmaya zorluyor.

-Tapatalk-

Ben de International Süperstar Soccer konusu açayım :D ben universitedeyken çıkmıştı net gol kaçınca kenarda yedek kulübesi teknik direktör falan uzuluyordu bak onu hiç eklemedi ne fifa.ne pes.

-Tapatalk-

O ülkeler çoklu pazarlamaya izin veriyor demek ki. Genelde verilmiyor ama. Fifa, fifadan öte Electronic Arts çok köklü, eski bir firma. Maddi gücü de yüksek. Bu konuda tekel olması, tabii oyunların rekabetini azaltıyor. Her iki firma da kaliteyi yukselttikce öbürünü daha iyi olmaya zorluyor.

-Tapatalk-

EA Sports kuruluşu 1991, EA kuruluşu 1982, Konami kuruluşu1969 .

Kuruluş tarihi ile konunun ilgisi yok ki. Lisans vs peşinden koşturmak konusunda ea avantajliydi ve bunu kullandı dedim amma uzadı yav 15 senelik fact.

-Tapatalk-

eski firma yazdığın için paylaştım ;) kim ne isterse onu oynar, kötüler, atar ....

oyun tutma gibi bir şey söz konusu değil kim ne isterse onu yazar, ben de yazıyorum, herkes yazıyor fifaya pese koyayım sana bi şey olmasın genco :) emre belözoğlu pek iyi anılmıyor, senide pek iyi anmayacaklar ona göre :)

Benim öyle komplekslerim yoktur, gönlünü ferah tut kardesim, biraz espri yapayim dedim. Galatasaray taraftarlari Emre´ye yaptigi hakaretler ile, onu yüceltmekten ve önemsemekten baska birsey etmemislerdir. Emre herzaman ayniydi, sadece para ugruna renk degistirdi. Zaten FB´li bir cocuk olarak, Galatasaray´da oynuyordu. Türkiye´de futbol cok fazla abartiliyor, hadi sadece halkin icinde olsa neyse diyecem, ama icinde doktorlar avukatlar falan bile dahil kin ve nefret dolu insanlar.
He, taraftarin Emre konusundaki yikimi tabiki haklidir, benim Amcam 2000 dogumlu oglunun adini Emre koymustur, Emre Belözogluna olan sempatisinden dolayi. Simdi adamcagizin yasadigi yikimi bir düsün :D Adam Emre´ye sinirlendikce, ogluna küfür ediyor artik...

Fanatiklik iyi birsey degil.

PES kim FIFA'da mı oynuyor ???

fifa bi türkiyede oynanıyor pes dünyada 1 numara :asd:

Ne Pes ne Fifa en iyisi eski atari oyunları :)

Pes çok hızlı , Fifa da çok yavaş. Ortasını bulsalar iyi olur :)

Üyelere bebeler diye ithamda bulunan bir kişiyi ciddiye almıyorsunuzdur umarım.

oyunun demosu iyi bu arada pes14le alakası yok, ufak tefek pürüzler var, kale ağları videoda ki gibi belirsiz değil :) benimle ilgili fifa oynayan fenerli forum bebeleri ergenleri veletleri iyi dileklerinide eksik etmemiş :) pes oynarım diyen arkadaşlar demoyu rahatlıkla deneyebilirler ;)

herkese iyi oyunlar ...

Hangisini beğeniyosanız alın oynayın yav neyin davasını güdüyosunuz anlamadım ki baya baya tartışmalar falan olmuş :D

Geri
Üst Alt