Pucca, Attığı Tweet Yüzünden 7 Yıl Hapis Cezası Aldı!

Türkiye'de katı bir hukuk düzeni var dicem ama yasalara hakim değilim. Bir Twit için 7 yıl.
Arabaya zarar veren baklavacilar içinde 20 yil istenmişti galiba.

Toplum baskisi üzerinden ceza isteniyor heralde. Demek yasalar her cezaya müsait.

Haber çıkınca kızın kim olduğuna baktım ve tipik Türkiye gerçeği ile yüzleştim. Kadın sosyal medya fenomeni. Öyle ya da böyle yolunu bulmuş ünlü olmuş ve iyi para kazanıyor. Sosyal medya fenomeni olmaya çalışan ama beceremeyen milyonlarca kişi kıza saldırıp "oh olsun" gibi yorumlar yapıyor.

Aldığı cezaya yorum yapamam. Hukukçu değilim. Ama neyseki para cezasına çevirmişler.
PARA CEZasına cevirmemişler hapis cezasına ek para cezası vermişler. verilen ceza da ertelenmemiş mahir
yargıtay ve istinaf onarsa yatarı var

ahlaksızlığı ya da kötü alışkanlıkları normalmiş gibi gösteren her paylaşım ve her davranış cezalandırılmalı

geniş kitlelere hitap etmenin nasıl bir sorumluluk gerektirdiğinin anlaşılması içinde,bu cezalar hafifletilmemeli ya da para cezasına çevrilmemeli.

ayrıca aldıkları bu cezalar sürekli gündemde tutulmalı ki herkes sorumluluğunun farkında olsun

Artik iceride yapar seks partilerini felan :D

Not: vur dedik oldurmusler. 7 yil nedir abi ya

ne yapmış bu ben onu anlamadım kitapları falan vardı pucca günlük diye aynı kişimi acaba?

Puccayi tanimam renktas. Bu sosyal medya fenomenlerine prim kazandirmayi sevmem, coguda bos insanlar. Benim icin tek fenomen @yiğit karagöz.

Internetten paylasimlarini arayacagim. Kadinin aglamasindan belliki isteyerek ve bilerek art niyetli bir davranista bulunmamis ve 'fenomenligin' gereksimi olarak cool olma amacli bir soz sarfetmis. Burdan bir ceza indirimi olsa uygun olur. Hem bunlar para denizinde yuzuyor. Hakim olarak boyle fenomenlere hapis cezasi vererek takipcilerini yargiya olan guvensizligi cogaltacagima para cezasi (psikiyatri kliniklerine bagis zorunlugu) getiririm, hem yargiyi alkislatirim hem Pucca zaten gerekli tepkiyi gorur takipcilerinden.

Bilemedim

Fenomenlerin çoğu boş beleş tipler zaten Pucca da daha önce birçok kez tepki çekmişti diye hatırlıyorum ama hapis cezası çok saçma ve hukuksuz gibi duruyor kim olursa olsun karşı çıkmak gerekir böyle şeylere.

ahlaksızlığı ya da kötü alışkanlıkları normalmiş gibi gösteren her paylaşım ve her davranış cezalandırılmalı

geniş kitlelere hitap etmenin nasıl bir sorumluluk gerektirdiğinin anlaşılması içinde,bu cezalar hafifletilmemeli ya da para cezasına çevrilmemeli.

ayrıca aldıkları bu cezalar sürekli gündemde tutulmalı ki herkes sorumluluğunun farkında olsun

Sağlam saçmalamışsın

zuauhaaha, curu hapiste hahaahahahah kudurrrrrrrr aglaaaaaaa zirlaaaaaaaaa

Kurallara uyulmayan bir ülkenin hukuk sistemi böyle olur. Türk insanı gerçekten genel olarak gelişmiş ülkelere göre çok gerilerde kafa yapısı olarak.

Geçmişte vardır bir yamuğu mesela şu çocuğunda böyle videoları vardı tek bir yamuğunda attılar içeri

Geçmişte vardır bir yamuğu mesela şu çocuğunda böyle videoları vardı tek bir yamuğunda attılar içeri

18 yaşından küçük erkek çocuklarını para verip öpüştürdükten sonra sosyal medyada paylaşmak sadece bir yamukluk mu oluyor?Yoksa o çocukluğu ve daha fazlası mı?

Geri
Üst Alt