- 10 Nisan 2013
- 58.917
- 42.274
- 3.943
Onu yazıyor olm ilk yıl ücretsiz diyeKredi kartı ücretliymiş. Aha dursun yine gandırdı bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu yazıyor olm ilk yıl ücretsiz diyeKredi kartı ücretliymiş. Aha dursun yine gandırdı bizi.
Nasıl kalktı? Bende gs bonus kart var kullanıyorumGS bonus olayı noldu kalkmıştı en son
Anlaşma bitti o yüzden o bankadan da kalktı. Bankanın kredi kartı artık.Nasıl kalktı? Bende gs bonus kart var kullanıyorum
Kart var yav niye olmasın anlaşma kalktıNasıl kalktı? Bende gs bonus kart var kullanıyorum
4:10arkadaşlar
qnb
45 bin tl kredi
6 ay
0 faiz veriyor
yeni müşterilere
gidin alın
kumar yahut iddaada 3 e katlayın
krediyi ödeyin
sonra ne bok yerseniz yeyin
5 sn once kumar ve zinaya yaklaşmayın mesajını okudum Ünsal, senle uğraşan şeytanın bile aklı karışık, qnb müşteri hizmetleriyle görüşüyor simdiarkadaşlar
qnb
45 bin tl kredi
6 ay
0 faiz veriyor
yeni müşterilere
gidin alın
kumar yahut iddaada 3 e katlayın
krediyi ödeyin
sonra ne bok yerseniz yeyin
Faizde kaç paran varBakalım verdiği faiz oranları işe yarar olursa eğer faizdeki paramı bile taşıyabilirim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
An itibariyle sıfır kanka komple altın aldımFaizde kaç paran var
Kapitalizmin olduğu her yerde sömürü vardır
Sanal kart yok, kart ayarlarına giriyorsun değiştirme seçeneği çıkmıyor (sadece bende mi bilmiyorum).Uygulama henüz çok dandik. Yatırım hesabı seçeneği de yok. Gelişim sürecine göre devam edeceğiz bakalım.