Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sponsor bonservisin bir bölümünü ödese bile ffp icin bir getirisi olmuyor zira orada kulüp kasasindan cikan para esas aliniyor.keşke sponsoru bonservisle alacağımız ama daha az maaş ödeyeceğimiz bir transfer için kullansak
mesela mariano diaz
artik moruklara bile 10+ ödeniliyor. Yeni transfer dünyasina hosgeldin33 yasindaki adama birde bonservis odeyeceksek salakca bir transfer olur. O vakit git genc bir forvet al en azindan ileride satabilirsin.
Musap açtıysa geleceği varsa da gelmez.![]()
yok yaw bende biliyorum saka oldugunuŞaka yahu hemen alınma![]()
Insan harbiden böyle cahil cahil nasil konusur. Son 3 sezonda 70+ gol atmis adam.Yaşını başını almış, süper starlıktan uzaklaşalı yıllar olmuş vasat bir oyuncu. Yanlış hamle olur.
Son 3 sezon 70+ Gol. Bu sene bebelerin arasinda 16 Gol. Gerisini sen düsün. Adam sikca sakatlaniyordu felan, ama o da 2-3 senedir kalkti ortadan. Babel+ Feghouli ile manyak 3lü olusturacakGercekten Falcoa hakkinda aranizda saglikli bilgisi olan varmi?
Ben en son Atletico Madrid döneminde parladigini hatirliyorum. Ondan beri yok ortada. Tamam ligimiz 2.-3. sinif bir lig ama yinede bu paralar 33 yasindaki adama cok bence.
Yaşını başını almış, süper starlıktan uzaklaşalı yıllar olmuş vasat bir oyuncu. Yanlış hamle olur.
Insan harbiden böyle cahil cahil nasil konusur. Son 3 sezonda 70+ gol atmis adam.
Reis ne içiyorsan söyle o kafayı istiyorum