Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke sponsoru bonservisle alacağımız ama daha az maaş ödeyeceğimiz bir transfer için kullansak

mesela mariano diaz

keşke sponsoru bonservisle alacağımız ama daha az maaş ödeyeceğimiz bir transfer için kullansak

mesela mariano diaz
sponsor bonservisin bir bölümünü ödese bile ffp icin bir getirisi olmuyor zira orada kulüp kasasindan cikan para esas aliniyor.

Gel gel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitro'yu da gönderip 169-174 cm boylarında, genç, zeki, çevik, ayağı düzgün, Latin Amerikalı bir forvet/false9 bulup Marcao tarzı 3-4 milyon euroya alsak çok iyi olurdu Falcao'nun yanında. Aksi takdirde yıllardır izlediğimiz hantal santrafor hattı aynen devam edecek. Neyseki Falcao'nun oyun zekası yüksek ve ayağı düzgün.

Gercekten Falcoa hakkinda aranizda saglikli bilgisi olan varmi?

Ben en son Atletico Madrid döneminde parladigini hatirliyorum. Ondan beri yok ortada. Tamam ligimiz 2.-3. sinif bir lig ama yinede bu paralar 33 yasindaki adama cok bence.

Gercekten Falcoa hakkinda aranizda saglikli bilgisi olan varmi?

Ben en son Atletico Madrid döneminde parladigini hatirliyorum. Ondan beri yok ortada. Tamam ligimiz 2.-3. sinif bir lig ama yinede bu paralar 33 yasindaki adama cok bence.
Son 3 sezon 70+ Gol. Bu sene bebelerin arasinda 16 Gol. Gerisini sen düsün. Adam sikca sakatlaniyordu felan, ama o da 2-3 senedir kalkti ortadan. Babel+ Feghouli ile manyak 3lü olusturacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt