Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek yok bu kadar pahalı adamlara ya niye akıllanmıyoruz, 25 yaşına gelince evlenmek zorunda olduğunu hisseden kadınlar gibiyiz toplum baskısıyla transfer yapılmaz, yıldız fetişimizden kurtulmalıyız.

Doğmamış çocuğa don biçmek gibi olmasın ama sakatlık vs olmazsa Gomis'in rekorunu kırar büyük ihtimalle, inş gelir.

Avrupada bizden başka ilgilenen yok ki adamla. Yanlis mi?

H.o diyelim

Umarım gelir.Evet yıllık vereceğiz imza parası ile ama bu adam için değer.Zaten bizim maaş sıkıntımız yok şuanda.Hatta geçen sene başakşehir bizden daha çok veriyordu futbolcularına yıllık toplamda.

Onu yönetim dakiler profesyoneller düşünsün. Biz taraftarız. Keyfimize bakalım.

Hak veriyorum. Biz muhasebecimiyiz takimin maas tablosunu takip edip ona gore yonetimi yonlendirecegiz? Bizim gorevimiz takımı destekleyip stadı doldurmak ve maddi yönden destek olmak. Transfer işini, maas yuzunden oyuncuya burun kivirmayi bir kenara birakalim. Bunuda bir zahmet bu işle gorevli insanlar yapsinlar. Ben taraftar olarak iyi futbol isterim. Gururla GALATASARAYLIYIM diyebilmeliyim. Buna da Falcao cuk oturuyor. Gerisini yonetim halletsin bir zahmet. Ha maas yuzunden gider baska birisini alirlarsa onuda bagrimiza basariz

Ayni degil.Falcao icin 6 milyondan 2 yillik diye geciyor haberler.Ayrica Monaco da bence Mor'da oldugu gibi son dk. bonservis isteyecek gibime geliyor.

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.
Eee aynı işte 1 yılda 7 milyon bayılmışız beyefendiye.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fmde 1 yıllığına 2.7m anlaşmıştım daha fazlasını vermek hainlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt