- 18 Kasım 2010
- 24.174
- 788
- 1.963
Hadi inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha şu var tabii 1 tane yaşlı yıldız alacan böyle başka almayı geçtim düşünmiyecen bile geri kalan asker topçu olucak.
Sanki durup durup başka takıma gidecekmiş gibi geliyo![]()
Gomis 2.senesinde 3.5 alacakti.Simdi Falcao'ya 6 konusuluyor.Evet Falcao'nun kariyeri daha iyi ama ucurum yok aralarinda
Onu yönetim dakiler profesyoneller düşünsün. Biz taraftarız. Keyfimize bakalım.Ne alaka lan sonra ucreti fazla diye sıkinti oldu mu yollayamiyoruz
Onu yönetim dakiler profesyoneller düşünsün. Biz taraftarız. Keyfimize bakalım.
Onu yönetim dakiler profesyoneller düşünsün. Biz taraftarız. Keyfimize bakalım.
ErteleyelimRengim ne yapıyoruz. Zil sesini erteliyormuyuz, sanki biraz gazimizi aldilar gibim birsey @Sertan Nalbant
Erteleyelim
Daha görecek günün varmış, iyisin yine hadi
Gomis e verdiğimiz imza parasını kimse konuşmuyor tabi. Üstüne bir de zam istedi hain ama neden vermedik diye hala eleştiren bile oluyor forumda.Gomis'e verdik o parayı neredeyse
Eee aynı işte 1 yılda 7 milyon bayılmışız beyefendiye.Ayni degil.Falcao icin 6 milyondan 2 yillik diye geciyor haberler.Ayrica Monaco da bence Mor'da oldugu gibi son dk. bonservis isteyecek gibime geliyor.
Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.
Eee aynı işte 1 yılda 7 milyon artı bonuslar bayılmışız beyefendiye.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi