Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı basında da geçmeye başladı haber... Dalga dalga yayılıyor... Bir şeyler oldu sanırım. Anlamadım ama sanki araya birileri girmiş.. Aldığı paranın çok altına gelmesi biraz kıllandırmıştı açık söylemek gerekirse... Neyse, sabah ola hayrola...

Yabancı basında da geçmeye başladı haber... Dalga dalga yayılıyor... Bir şeyler oldu sanırım. Anlamadım ama sanki araya birileri girmiş.. Aldığı paranın çok altına gelmesi biraz kıllandırmıştı açık söylemek gerekirse... Neyse, sabah ola hayrola...

Falcao çine giderse bilemem ama avrupa da net 3 milyonu zor bulur. bırak 5 milyonu falan

Bak şimdi huzursuz oldum birden, sabah ola hayrola diyelim.

Ali Koç devreye girmiş diyorlar.

4m Euro imza parası teklif etmiş , oyuncu bonservisini alıp Ocak’ta katılmaya karar vermiş

Falcao bir teşekkür konuşması hazırlamış Galatasaray taraftarına

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao çine giderse bilemem ama avrupa da net 3 milyonu zor bulur. bırak 5 milyonu falan
Zaten şu saatten sonra adam futbolu düşünecek değil bence... Ben olsam ben de paraya bakarım. Mesela paraya bakmasa Monaco'da ne işi var... Oradan arap ya da çin'e gitmesi daha olası görünüyor. Ama tabi sponsorluk vs gibi şeyler araya girdi falan demişlerdi... Ne bileyim yav, kafa karışıklığından başka birşey değil... Her sene böyle fiyasko transfer olaylarımız oluyor. Gelmezse de çabuk unutulur. Artık alıştık.

Yatın uyuyun transfer sezonunun sonuna doğru 6 ayda 1-2 gol atan Tetteh gelir .

Bu herif sneijderi de bize gelmiyor demiş harbi ertem şener diyorlar.. Çok takılmayın ok yaydan çıktı gelir falcao bir şekilde

Bu herif sneijderi de bize gelmiyor demiş harbi ertem şener diyorlar.. Çok takılmayın ok yaydan çıktı gelir falcao bir şekilde
Hayır kültürel problemler diyormuş... öyle birşey olsa o / ailesi baştan hayır derler.

Asparagas masa başı haberi olduğu belli.

Haydaaa

Haydaaa
TANITIM KLİPLERİ HAZIRLANDI
Galatasaray’ın transferini bitirmeye çok yaklaştığı dünyaca ünlü yıldız Falcao için sarı-kırmızılı kulübün medya ekibi görüntü hazırlıklarını tamamladı. Ekip, “Hoş geldin Falcao” görsellerinden, futbolcunun gollerinin yer aldığı video klibe kadar her şeyi hazırladı. Kolombiyalı futbolcuyla imzaların atılmasının ardından resmi site ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapılacak. Falcao’nun transferi resmiyete dökülürse, gösterişli bir karşılama yapılacak.

Klipleri bile hazırmış

TANITIM KLİPLERİ HAZIRLANDI
Galatasaray’ın transferini bitirmeye çok yaklaştığı dünyaca ünlü yıldız Falcao için sarı-kırmızılı kulübün medya ekibi görüntü hazırlıklarını tamamladı. Ekip, “Hoş geldin Falcao” görsellerinden, futbolcunun gollerinin yer aldığı video klibe kadar her şeyi hazırladı. Kolombiyalı futbolcuyla imzaların atılmasının ardından resmi site ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapılacak. Falcao’nun transferi resmiyete dökülürse, gösterişli bir karşılama yapılacak.

Klipleri bile hazırmış
evet haberi tam 04.00'da gırmısler

yöneticiler

ilk hedefiniz londra

bu bitik beleşçi yerine complete striker batshuayiyi kiralayalım

GSC App

17847.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt