Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istikbarat sefi müjdeyi vermis

y9Y.jpeg

Hürriyet'te çarşamba veya en geç perşembe diyor.Bende cmt veya pazar diyorum var mı arttıran?

Kap gelene kadar yeni Falcao konusu acmayin artik yaw.Rica ediyorum.Bedavaya bile gelse sevinmeyecegim neredeyse.O kadar hissizlestim.

Yüksek ihtimal gerçekleşmiş transfer için sallıyorlar. Tutma ihtimali var. Embesil kanalı!

Bu transfer 1 eylül akşamına kalır, belgeler yetişmez bazılarımız kalp krizi geçirir bu gidişle :D

Diagne İstanbulu terk ediyordu bir ara?

Arak çünkü

Millet Arap tweetlerini bulup çevirmişti bunlarda haberi sahiplendiler hemen.Geçen yine o foto mevzusunda başka biri fotoyu önce paylaşmış bunlar yine sahiplendiler haberi

Kim bilir bu haberi yine nerden bulmuşlardır.Habercilik böyle bir şeyse bizde yaparız

1565596635205.webp

Monaco kulübünün 40 M€’luk serbest kalma bedelini ödeyerek Wissam Ben Yedder’i kadrosuna katacağını fakat Fransız oyuncunun iyi bir takım kurulacağına dair garanti istediğini belirten gazete haberde aynı zamanda Monaco yönetiminin Radamel Falcao’yu kadroda tutmak istediğini fakat Kolombiyalı oyuncunun takımdan ayrılması halinde de 2. bir üst düzey golcünün transfer edileceğini yazdı.

Wissam Ben Yedder’in Fransa Milli Takım hocası Deschamps ile görüştükten sonra Leonardo Jardim’in transfer talebine cevap verdiğini ve Monaco’dan iyi bir takım kurulacağına dair garanti aldığı belirtildi. Transferin resmiyet kazanması çok yakın.

Radamel Falcao’nun Galatasaray ile 2022 yılına kadar anlaşma sağladığını fakat Valencia’nın hâlâ oyuncu ile ilgilendiğini ve Monaco’nun ciddi anlamda 1 sezon daha Kolombiyalı golcüyü takımda tutmak istediğini ve kendisini ikna etmeye çalıştıklarını belirtildi.

Lequipe/Ligue 1 Türkçe

Isi don lastigi gibi uzatirsan boyle olur. Bir kotu sonuc alirlar fikirler değişir. Adamlar göndermeye istekliyken ne yap et al. Ama olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt