# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Çağdaş Atan'ı getirelim senin zihniyetinle,nasıl olsa Basel'in ilk 11'inin vazgeçilmez ismi değil mi.

Brilliant.

Tarkan sen neyin nesisin? Forum burası, konu da Marquez konusu.

Tarkan mı haklı başkaları mı değil. Herkes düşüncesini söyler, ne senin ne başkasının bir çıkarı veya kazancı yoktur forum'da. Anlık kişisel komplekslerini dışa vurup rahatlama dışında.

Kansu'ya katılıyorum çoğu konuda, yok eğer Rafa gelirse sevinirim. Ama kapak hep senle olacak hayatın boyunca bu anlayışla.

ya bırakın bu radikal, modern zihniyet palavralarını. mantığın varsa kendine sakla. millet burda eğleniyor. bırak bu "memur edebiyatını"

O değilde Marquez'le ilgilendiğimizi kim çıkardı?:) Bu zamana kadar hep ters köşeye yatırmadı mı transfer komitemiz bizi? Neden şimdi birilerinden duyduğumuz bu haber için birbirimizi kırıyoruz.

Harbiden delinin biri kuyuya bir taş attı, 40 kişi çıkarmaya çalışıyor.

O değilde Marquez'le ilgilendiğimizi kim çıkardı?:) Bu zamana kadar hep ters köşeye yatırmadı mı transfer komitemiz bizi? Neden şimdi birilerinden duyduğumuz bu haber için birbirimizi kırıyoruz.

Harbiden delinin biri kuyuya bir taş attı, 40 kişi çıkarmaya çalışıyor.

kim attı o kuyuyuya taşı? bir düşün istersen.

herşeye tahamül ederim , fakir edebiyatı yapana asla tahammül etmem.

adam klübe çapsız ,vizyonsuz diyor. tartışma çıkaran biz mi oluyoruz?

Marquez için rotasyonda dahi pek yer bulamıyor gibi yazılar gördüm, o halde gelmesi için bir umut ışığı olabilir Rijkaard ve Üstünel faktörlerini de düşününce. ama maliyeti ne olur hiçbir fikrim yok. Bonservisi ne? Yıllık isteyeceği para? Bunlarda negatif faktörler olabilir.

Şunu uzatmayacaktım ama klübe çapsız,vizyonsuz dediğimi nerenden anladın bilemiyorum?

Kansu basghan adeta yerlestirmis. Soyledikleri harf-iyen dogru.

Melih Sabanoglu yok mu? :D

Evet o bireyler demiyor mu?

Sanırım ara transferde defansif orta saha futbolcusu transfer edilmeyecek. Bir de şöyle bir durum var. Halihazırda 7 yabancı futbolcusu var Galatasaray’ın. Tek yabancı hakkı da stoper pozisyonu için kullanılacak. Santrforda yerli oyunculara yönelmenin nedeni bu. Haziran’da duruma göre Linderoth ve Nonda ayrılırsa takımdan yabancı kontenjanında iki pozisyon açılacak. Böylece forvet ve orta saha için yeni yabancı futbolcu transfer etmek şansı doğacak. Görüşmek üzere. Melih)

Stoper konusuna gelince. Bu konuda belirleyici olan üç parametre var. İlki sertlik, ikincisi hız, yani hamleli olmak, üçüncüsü de sistemin parçası olmak. Bu kapsamda yanyana oynayan tandemin bu fonksiyonları ortaklaşa ifa etmesi gerekiyor. Ben bu açıdan bakınca en zorlanan yerin hız ve sistemin parçası olmak olduğunu görüyorum. Özellikle de hız. (Bunu PAO maçlarında net olarak izledik. Bahsettiğiniz Emre Güngör hamleli olması itibariyle çok iyi maalesef para kazandığı mesleğe saygısı olmadığı için unutmamız gerekiyor onu.)

Sevgi ve selamlarımla. Melih)

Bunlar var.

Marquez için rotasyonda dahi pek yer bulamıyor gibi yazılar gördüm, o halde gelmesi için bir umut ışığı olabilir Rijkaard ve Üstünel faktörlerini de düşününce. ama maliyeti ne olur hiçbir fikrim yok. Bonservisi ne? Yıllık isteyeceği para? Bunlarda negatif faktörler olabilir.

2 gün önce İbo'ya 50-60 metreden Asist yaptı :o

Yine aynı terhane Rijkaard faktörü...Messi'yi getirelim o zaman üstümde emeği çok eğerki bu kadar büyük bir futbolcuysam onun sayesinde demişti...Ya bırakın bunları artık...

ben başkalarının yalancısıyım =))

Yok haksız sayılmazsın, bildiğim kadarıyla bu sezon sadece 4-5 maçta forma şansı buldu. Ama Chygrynskiy'in şaşırtıcı formsuzluğu, Milito'nun 2 yıldır ortalıkta olmaması, Toure ve Keita'nın yoklukları düşünüldüğünde Barça'nın gözden çıkaracağını da düşünmüyorum Marquez'i. Tabii bir de takımın eskilerinden ve taraftarın çok sevdiği bir isim. Gelirse ancak kiralık gelir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt