# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Eğer gelirse çok büyük transfer olur. Leo dua ediyordur gelsin diye :)

Rafael Marquez'i 7 senedir hayranlıkla takip etmem ve şu aralar takımımızın ihtiyacı olan en birinci adam olduğunu düşünmemden mütevelli, hiç huyum olmasada bahsi geçen blogu takibe aldım.

İmkansız gibi görünsede olası bir transferinin gerçekleşmesi halinde futbol olarak iki level birden atlamamız oldukça muhtemeldir. Kaldıki kendi sahasının ortalarından karşı ceza sahası köşesindeki arkadaşının ağzına, topu sağ iç falso vererek 75 metreye atabilen bir candır kendisi ki bu yönüyle eşsizdir. Falsoyu öyle bir ayarlarki rakip defans oyuncusu bu toplara müdahale etmekte genellikle çaresiz kalır. Songdan daha hamleli bir defanstır ayrıca ortasahaya koysanız yıldız olabilecek kadar üstün bir teknik sahibidir. Popescu, Popescu diye yana tutuşa aranan bizlere onun adını unutturacak kadar yüksek bir top tekniğine sahiptir. Öyleki 2006 Dünya Kupası turnuvasında Meksika takımı pas trafiğini tekbaşına domine etmişliğine izleyen herkes şahit olmuştur. Onun hakkında söylenebilecek okadar çok şey varki yaz yaz bitmez. Hemen hemen herkes onun kalibresini bilsede gelmesi durumunda detaylı incelemesi benden camiamıza hediye olsun.

Dün aşağıdaki iddialı yazıyı yazmış olan arkadaş gelmezse satar, kapar giderim buralardan diyor. Bu denli iddialı olması çok enteresan geldi:

Sarı Kırmızı' Alıntı:
Transfere gelecek olursak hala arkasındayım dün ve bugün açıklanmasını bekliyordum ama malesef açıklanmadı.Açıklanma işi haftaya sarkarsa bu konuda tepkilerinizi beklemiyorum sonuçta Marquez söz konusu.

Ayrıca Bilal Demir Arkadaşımızın dediği açıklanmazsa Blogu kapatacakmısın sözüne kesinlikle kapatacağım diye cevap veriyorum ;)

Dün aşağıdaki iddialı yazıyı yazmış olan arkadaş gelmezse satar, kapar giderim buralardan diyor. Bu denli iddialı olması çok enteresan geldi:

Aynı arkadaş Deco ve Gudjohnsen'i de getirmişti, olmayınca blog'undan silmişti başlıklarını.

Ben de çok isterim Marquez'i, ve insan istediğine inanmak ister, ama o blog'u çok ciddiye almayın.

Meksika 3 - 1 İran

Meksika 0 - 0 Angola

Portekiz 2 - 1 Meksika

Arjantin 2 - 1 Meksika

Meksika 2006 dünya kupasında pek de bir şey yapmış gibi gözükmüyor gerçi ama..:) Marquez gelirse soyunurum o ayrı..

Yok haksız sayılmazsın, bildiğim kadarıyla bu sezon sadece 4-5 maçta forma şansı buldu. Ama Chygrynskiy'in şaşırtıcı formsuzluğu, Milito'nun 2 yıldır ortalıkta olmaması, Toure ve Keita'nın yoklukları düşünüldüğünde Barça'nın gözden çıkaracağını da düşünmüyorum Marquez'i. Tabii bir de takımın eskilerinden ve taraftarın çok sevdiği bir isim. Gelirse ancak kiralık gelir diye düşünüyorum.

Keita en formlu sezonlarından birini yaşıyor.Yok değil yani.

marquez gerçekten bize tam uyacak bir adam ama çok zor,zaten yeni sözleşmede imzaladı ancak sezon sonu belli bir fedakarlık edilerek alınabilir diye düşünüyorum.

Fakat genede çok zor bir transfer,paraya bağlı bir durumdan çok kariyeri içinde Galatasarayı seçmesi marquez için zor olacakdır zira şuanda dünyanın en iyi takımının kadrosunda bulunuyor.

Marquez transferi tamamen asılsızdır. Marquez transferi olmayacak. Hatta stoper satın alınmayacak şimdilik. Kiralık olarak anlaşılırsa , gelecek.. Maddi olarak sıkıntıdayız malesef.

Dediklerimin doğruluk payı %97'dir.

Marquez transferi tamamen asılsızdır. Marquez transferi olmayacak. Hatta stoper satın alınmayacak şimdilik. Kiralık olarak anlaşılırsa , gelecek.. Maddi olarak sıkıntıdayız malesef.

Meriç,allahını seversen,seni seviyorum bak,aramızda problem yok ama nedir abi bu haberlerin kaynağı ? Kim yani ? Yönetimden adamın çıkıpta sana bana birşeyler diyeceğini zannetmiyorum,anca yönetimden tanıdığım var diyen bi adam sana bunları söylüyordur,o da büyük ihtimalle ... :)

Ayrıca juana ne oldu forma giydirmiştin bir ara?

Meriç,allahını seversen,seni seviyorum bak,aramızda problem yok ama nedir abi bu haberlerin kaynağı ? Kim yani ? Yönetimden adamın çıkıpta sana bana birşeyler diyeceğini zannetmiyorum,anca yönetimden tanıdığım var diyen bi adam sana bunları söylüyordur,o da büyük ihtimalle ... :)

Şuan o seni okuyor ve bana gülüyor. :D Söyleyemem. Kendi isteğidir..

kendisine burdan el sallıyorum bende :wave:

bende el saliyorum:D

ve kimler gelecek aceba diye soruyorum:D

Marquez transferi zaten %100 yalandı belli birşey kimsenin inandığını zannetmiyorum en azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Dediğimiz gibi kallavi bir adamın kirasıyla orta sınıf bir stoper hayli hayli alınır madem maddi kriz içindeyiz niçin kiralık alalım ki?

Adnan Baba'ya selam :D

Yok Haim Fresco. :D

Marquez transferi zaten %100 yalandı belli birşey kimsenin inandığını zannetmiyorum en azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Dediğimiz gibi kallavi bir adamın kirasıyla orta sınıf bir stoper hayli hayli alınır madem maddi kriz içindeyiz niçin kiralık alalım ki?

Kiralık daha ekonomik olacak. Bunun karışık bi yanı yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt