# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Neill oyun kurucu stoper değilki Sert oynayan , kesici bir oyuncu Her sert oynayan kesici oyuncular topu iyi kullanamaz diye bir kural yok bkz : Terry , Vidic Bunlarda topu iyi kullanır topu iyi kullanmak farklı şey topu oyuna sokmak farklı şey

Popescu'yu hic izleyebildin mi? Peki Neill'a neden yeni Popescu'muz dediklerini biliyomusun? Neill cok donanimli bir defans oyuncusu. Hemen her ozellik mevcut, fakat bir takimda yanyana iki Hagi olmaz.

Topu iyi kullanan oyuncu topu oyuna sokamaz diye bir kaide mi var onu soruyorum ben.

Topu iyi kullanan panik yapmaz , Servet gibi dengesiz değildir ,tekniği iyidir Topu oyuna sokan ise uzun toplarla arkadaşlarına servis yapar ,arkadaşlarını yönlendirir , orta sahaya kadar bile çıktığı görülür bazen

Evet tanıdım.Yaşı baya ilerlemiş,ağır bir oyuncu.Bende Elano,jo gelirken süper heyecanlanmıştım.Box to box demiştim ama fıss to fıss çıktı

of yazmaktan bıktım barca açık alanda oynuyo diyorum,barca da açık alanda oynayan adam BİZDE Mİ oynayamıyacak,o kadar ağırsa barca da nasıl oynuyor

Topu iyi kullanan panik yapmaz , Servet gibi dengesiz değildir ,tekniği iyidir Topu oyuna sokan ise uzun toplarla arkadaşlarına servis yapar ,arkadaşlarını yönlendirir , orta sahaya kadar bile çıktığı görülür bazen

Topu oyuna sokmak illa uzun top atarak mi gerceklesiyo?

of yazmaktan bıktım barca açık alanda oynuyo diyorum,barca da açık alanda oynayan adam BİZDE Mİ oynayamıyacak,o kadar ağırsa barca da nasıl oynuyor

Acik alanda oynuyor ama cok hata yapiyor son iki sezondur. Biz'de acik alanda oynayacagiz ve Marquez bir sene daha yaslanmis olacak. Boyle oyunculara artik karnimizin tok olmasi gerek degil mi sence?

peki tamam herkese tek tek cevap veremiyeceğim:D,gelirse inşallah o zaman tartışırız:icon_twisted:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt