# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Godin'i alalım hem bedava hemde genç!

d4d951be06371f304983d10817fb-grande.jpg

Marquez 2 yıllık sözleşme imzalamadı mı?

S. Serhat Türkel

I love F.Rijkaard & Elano

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:

taner yıldız isimli üyenin mesajından alıntı

..................................ufuk............ ......................

sabri...............manga................servet... ..........balta

................................carioca........... .......................

....................elano..................tettey. ......................

keita.........................diabate............. ..............arda

Yedekler : Eren güngor; Enyeama;Sarp;Topal ;Uğur;Taison;Semih kaya;

sizce de guzel olmaz miydi??

Not: tabii ki bu arada Nonda'ya Linderoth'a Franco'ya ufaktan ufaktan by by demiş olduk ama neyse..

Taraftar yönetmiyor takımı iyi ki. Biraz vizyonlu transferler yapıyor bizim takım maalesef. Çaykur Rizespor değiliz.

@Taner Yıldız

Önerdiğin adamlar vasat altı olduğu için böyle bir yorum yapmıştım. İsimsiz veya ikinci ligden oldukları için değil.

S. Serhat Türkel

I love F.Rijkaard & Elano

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:

taner yıldız isimli üyenin mesajından alıntı

..................................ufuk............ ......................

sabri...............manga................servet... ..........balta

................................carioca........... .......................

....................elano..................tettey. ......................

keita.........................diabate............. ..............arda

Yedekler : Eren güngor; Enyeama;Sarp;Topal ;Uğur;Taison;Semih kaya;

sizce de guzel olmaz miydi??

Not: tabii ki bu arada Nonda'ya Linderoth'a Franco'ya ufaktan ufaktan by by demiş olduk ama neyse..

Taraftar yönetmiyor takımı iyi ki. Biraz vizyonlu transferler yapıyor bizim takım maalesef. Çaykur Rizespor değiliz.

Bu kadroyu ne zaman yazdın bilmiyorum ama yazdığın yabancılar 2-3 sene sonra iyi yerlere gelebilir belki. Şu an anca A2'de şampiyon olur bu kadro.

Eren Güngör'ü bu yıl gören oldu mu bilmiyorum. Semih'le Eren ilerde milli takımın bekleri olabilir deniliyordu ama ikisi de Gökhan Zan'ın yolunda gibi.

aslan-marquez--601339.Jpeg

Aslan Marquez!

Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği, Barcelona’da fazla şans bulamayan Meksikalı savunma oyuncusu, eski hocası Frank Rijkaard’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu belirterek, transfer için sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktı

Galatasaray’da kalması kesinleşen Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın gelecek sezonun kadrosunda görmek istediği Rafael Marquez, sarı-kırmızılılara sıcak mesajlar gönderdi.

Barcelona’da bu sezon fazla şans bulamayan 31 yaşındaki ünlü savunma oyuncusu, Galatasaray’a transferinin gündeme gelmesi üzerine Meksika’nın TNT televizyonuna yaptığı açıklamada, Katalan ekibinden ayrılabileceğini söyledi. Marquez, ilk olarak Milliyet’te yer alan Rijkaard’ın kendisini istediği yönündeki haberlerle ilgili soruya, “Barcelona’da fazla oynayamadığım için üzgünüm. Geleceğimle ilgili kararımı önümüzdeki günlerde vereceğim. Kulübümle yakın zamanda masaya oturacağım” dedi.

Barcelona’da 5 yıl birlikte çalıştığı eski hocası Rijkaard’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu kaydeden Meksikalı futbolcu, bu konuyla ilgili daha fazla konuşmanın doğru olmayacağını ifade etti.

Bu arada İspanyol Sport gazetesi, Rafael Marquez’in gelecek sezon Galatasaray forması giyebileceğini yazdı. Haberde, Katalan ekibinde eski günlerini arayan başarılı futbolcunun, Rijkaard’la yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyacağı vurgulandı.

Rijkaard’ın, Marquez ile ilgilenmesi Meksika medyasında da büyük yankı buldu. TNT dışındaki bazı televizyon kanalları ve gazeteler, Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcunun, Rijkaard’ın teklifini kabul ederek Giovani gibi Türkiye’nin yolunu tutabileceğine dikkat çektiler.

Heyecan yarattı

Galatasaray’ın, Rafael Marquez’le ilgilenmesi, İspanyol ve Meksika basınında geniş yankı buldu. Sport gazetesi, Milliyet’i kaynak göstererek Marquez’in, kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam edebileceğinin altını çizdi. Meksika gazeteleri de, Rijkaard’ın eski öğrencisi Marquez’den vazgeçemediğini vurguladı.

Aslan Marquez! - Milliyet.com.tr

Gelecek galiba defansa 1 tane daha Türkte alınacak diyorlar

@Taner Yıldız

Önerdiğin adamlar vasat altı olduğu için böyle bir yorum yapmıştım. İsimsiz veya ikinci ligden oldukları için değil.

Bende öyle demiştim zaten.Manga dediğim adam Liverpool ile anlaşmak üzereydi çalışma izni alamadığı için gidemedi ve Lille ile anlaştı diye haberler okumuştum.

Bende öyle demiştim zaten.Manga dediğim adam Liverpool ile anlaşmak üzereydi çalışma izni alamadığı için gidemedi ve Lille ile anlaştı diye haberler okumuştum.

1 - Önerdiğin adamlar vasat altı.

2 - Önerdiğin adamları izlemiyorsun. Fransa 2. ligini izliyorum deme şimdi.

MArquez yada başkası...öyle yada böyle sağlam bir stoper lazım bize.ne kadar basit goller yediğimiz ortada.

1 - Önerdiğin adamlar vasat altı.

2 - Önerdiğin adamları izlemiyorsun. Fransa 2. ligini izliyorum deme şimdi.

Ben bir kere Fransa 2. liginde Istres maci izlemistim 2006'da mi ne Cavalli diye bir adam vardi, adami sanirsin Messi/Iniesta karisimi bir adam. Yonetimde olsam hemen alirdim ama olmadi iste, sonra adam Watford'a gitti. Ufak tefek, Emre B. fiziginde acayip bir teknik adamdi demek Watford'lular da anlamis ondaki yetenegi benim gibi. Ne gunlerdi ama...

Gelirse tandem inanılmaz olur.Ve daha önemlisi çok iyi oyun kuran 2 stoperimiz olur.

--------------------Neill---------------Marquez------------------------

OY Oy oy.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt