# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Oyun kuracagim derken o defans follos olursa ne olur bilemem, bence Neill'in yanina Emre veya Ali'den biri oturtulabilir, sakatliktan cikarsa zaten Gokhan Neill'in yanina iyi gider.

Oyun kuracagim derken o defans follos olursa ne olur bilemem, bence Neill'in yanina Emre veya Ali'den biri oturtulabilir, sakatliktan cikarsa zaten Gokhan Neill'in yanina iyi gider.

açıkcası hepimzi emre güngörü övüyoruz ama son maçlarda hiç oynamadı.oynamamasını geçtim ilk 18e almadı.hakan baltanın stoperde kullanılması servete git emreye de ayağını denk al gibilerinden bi mesaj gibiydi..o yüzden seneye kadro kurarken emrenin stoperde olacağını sanmıyorum yedek kalır yine.ali de muamma olduğu için.servet gider marquez gelr..defansa eğer bi yabancı daha alıyosak bu demektir ki kewell gidiyo.m.topala da teklif var o yüzden 2 ön libero gerekiyo.bu ön liberolardan 2si de yabancı mı olur işte merak ettiğim nokta bu..biri yabancı olur muhakkak ama diğeri? 2sinin de ybancı olma iht yüksek bence ama bu da demek olur ki elano stılacak.. :D biraz kurdum ama bence böyle . baros un yanına forvete türk mü yoksa yabancı mı gelir onu da merak etmiyo değilim

Marquez'den sıcak mesajlar!

2596_B_Marquez001.jpg

Galatasaray’da kalması kesinleşen Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın gelecek sezonun kadrosunda görmek istediği Rafael Marquez, sarı-kırmızılılara sıcak mesajlar gönderdi.

Barcelona’da bu sezon fazla şans bulamayan 31 yaşındaki ünlü savunma oyuncusu, Galatasaray’a transferinin gündeme gelmesi üzerine Meksika’nın TNT televizyonuna yaptığı açıklamada, Katalan ekibinden ayrılabileceğini söyledi.

Marquez, Rijkaard’ın kendisini istediği yönündeki haberlerle ilgili soruya, “Barcelona’da fazla oynayamadığım için üzgünüm. Geleceğimle ilgili kararımı önümüzdeki günlerde vereceğim. Kulübümle yakın zamanda masaya oturacağım” dedi.

Barcelona’da 5 yıl birlikte çalıştığı eski hocası Rijkaard’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu kaydeden Meksikalı futbolcu, bu konuyla ilgili daha fazla konuşmanın doğru olmayacağını ifade etti.

Bu arada İspanyol Sport gazetesi, Rafael Marquez’in gelecek sezon Galatasaray forması giyebileceğini yazdı. Haberde, Katalan ekibinde eski günlerini arayan başarılı futbolcunun, Rijkaard’la yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyacağı vurgulandı.

Rijkaard’ın, Marquez ile ilgilenmesi Meksika medyasında da büyük yankı buldu. TNT dışındaki bazı televizyon kanalları ve gazeteler, Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcunun, Rijkaard’ın teklifini kabul ederek Giovani gibi Türkiye’nin yolunu tutabileceğine dikkat çektiler.

Heyecan yarattı

Galatasaray’ın, Rafael Marquez’le ilgilenmesi, İspanyol ve Meksika basınında geniş yankı buldu. Sport gazetesi, Marquez’in, kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam edebileceğinin altını çizdi. Meksika gazeteleri de, Rijkaard’ın eski öğrencisi Marquez’den vazgeçemediğini vurguladı.

Milliyet​

Mükemmel olur. Neill-Marquez, rüya gibi. :)

Marquez'in devri kapandı,Emre G. oynasın mesajlarını da gördüm ya...

Surekli 30'una gelmis, captan dusmus adamlari bulup 3'er 4'er milyon saydigimiz icin kulup bu halde zaten, biraz elimizdekileri kullanmayi ve yabanci yildiz hayranligini birakmayi bilelim. Marquez'in bu saatten sonra kendine hayri olmaz.

Surekli 30'una gelmis, captan dusmus adamlari bulup 3'er 4'er milyon saydigimiz icin kulup bu halde zaten, biraz elimizdekileri kullanmayi ve yabanci yildiz hayranligini birakmayi bilelim. Marquez'in bu saatten sonra kendine hayri olmaz.

Hayri aynı laflar Neill için de söyleniyordu.Hatta Emir'in bi yazısı var Neill hakkında :asd:

Ama bende istemiyorum Marquez'i Ali Turan veya E.Güngör olsun.

Marquez'in devri kapandı tabi ki. Yok Xavi, yok Messi diye ötenler demek ki hiç Barcelona maçı izlemiyor artık. Marquez bu sezon hep kötüydü. Arada bir kaç maç vasat oynamıştır. Her şeyi geçtim adam ağırlaşmış iyice. Az olan sertliği de gitmiş. Bu adamı alıp ne yapacağız ki? Ayrıca bu adam bonservis ve yıllık ücret verecek olsak, oldukça büyük bir külfet. En az 3-4 milyon € bonservis öderiz. Yıllık da en az 2 milyon € alır. Yazık paraya.

Hayri aynı laflar Neill için de söyleniyordu.Hatta Emir'in bi yazısı var Neill hakkında :asd:

Ama bende istemiyorum Marquez'i Ali Turan veya E.Güngör olsun.

Neill'a çok para vermedik zaten. Keşke yazın alsaymışız da bedavaya gelseymiş. Ayrıca en son oynadıkları maçlara bakalım. Everton'daki kariyeri iyi olan bir adam Neill. Aldığımızda çok formdaydı yani. Ayrıca EPL'de olmasına rağmen iyi peformans göstermişti. Marquez ise tam tersi. Barcelona'da dökülüyor bu yıl. Maliyeti de hayli fazla Neill'dan.

çaptan düşen oyuncular diyorsunuz da bugün o çaptan düşen oyunculardan yaşlı lucio inter savunmasının olmazsa olmazı biraz düşünerek cevap verin

Arkadaşım maliyeti çok yüksek olur.Ben istemiyorum bu saatten sonra Marquez felan para harcamamız gereken bölge orta saha.

Lucio captan ne ara dustu acaba, Bayern ve Inter defanslarinda banko oynarken ve Brezilya milli takiminin kaptani oldugunda mi?

Marquez çokta yüksek maliyetle bize gelmez. Rijkaard biraz indirir fiyatı. Zaten Barca ile aramızda iyi bir dostluk var. Pek sorun çıkartmazlar. 3-4 'e kapanır bu iş.

Barcayla aramızdaki dostlukta lafta kaldı.Bari Yaya Toureyi versinlerde rahat edelim yav:D

4 milyon €'ya orta saha alırız. Niye stoper alıyoruz?

Yapılan sık defans hatalarından sonra zaten yabancı bir stoper kesin alınacaktır. Zaten Rijkaard bunu yönetime iletmiştir. Yönetimde ona göre bütçe planlaması yapmıştır. Şu kadar defansa harcarız , şu kadar orta sahaya diye.

Yabanci stoper alinmaz hayallere dalmayalim. Ilerde Baros, Keita, Elano ve Gio olacak. Hadi Gio olmadi diyelim, Arda'nin gidecegini varsayarsak oraya ya Kewell elde tutulacak ya da yabanci bir adam alinacak. 4 oldu ilerisi, orta sahaya bir yabanci en buyuk sart, defansta da Neill var, e 6 yabanci oldu zaten ilk 11'de. Stoper olmaz o yuzden.

En iyi oyuncularımız hep çaptan düşmüş adamlar.Bu yorumları onlar gelmeden de defalarca okudum.Marquez'in vasat maçlarını bende izledim ama kaç kere oynadığı da malum.Maliyet aşırı olmadıkça gelebilecek en iyi oyunculardan biri bence.Daha iyisi elbette var ama onlar 35'ten sonra da gelmez.

Yapılan sık defans hatalarından sonra zaten yabancı bir stoper kesin alınacaktır. Zaten Rijkaard bunu yönetime iletmiştir. Yönetimde ona göre bütçe planlaması yapmıştır. Şu kadar defansa harcarız , şu kadar orta sahaya diye.

servetin hatta sonrasında gökhan zanın satılacağını düşüürsek m.topal da eklennce servete 6 desek m.topala 5 gökhan 2 13 m euro gelio.onun 4ü stopere gtse ki fazla olr yine 3.5 4 civarı gtse geriye 9 civarı kalıyo.elanonun da satıldığını düşünsek 9 elde vardı 8 de elanodan 17 m oluyo..iki ön libero iht olur .bu 17 nin 15ine iki süper adam alırız.. biraz rakamlarla oynadım ama aşağı yukarı böyle olur.elano yu seviyorum ama çok fazla şey veremiyo takıma

Rijkaard yanındaki adama pas atamayan stoper istemiyorum demiş gazeteye göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt