- 6 Eylül 2014
- 93.426
- 64.286
- 4.608
En sonunda antuda zeka kokan bir sey gordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En sonunda antuda zeka kokan bir sey gordum
yorum yok
Bu çocuk bir daha zor çıkar maça.Aynen abi bu çocuk bir daha maça çıkarken bana ne diyecekler acaba diye baskıyla çıkacak maça.
Antuda böyle bir mesaj yok, sanıyorum mesajı kendi yazıyor bunu yapan
Way beAntuda böyle bir mesaj yok, sanıyorum mesajı kendi yazıyor bunu yapan
yalnız bunlar uyanmaya başlarsa olmaz bu iş.
kendi kadrolarını kötü bizimkini iyi görmeleri lazım.
akıl var mantık var yahu tabii ki fener kadrosu iyi, hemen her bölgede farklı özellikte adamlar var ki bu süreçteki puan kayıplarında bence kritik mevkilerdeki adamların olmamasının da etkisi vardı.
tabii ki sinan gümüş gibi boş transferler de yaptılar lakin çoğu takım tek sakatlıkla uçuruma gidecek kıvamda. bjk'de aboubakar gitse bizde taylan gitse yerine koyacak oyuncumuz yok.
yarın başakşehir'e olur da kaybederlerse erol kovulabilir bir ihtimal, tabii skora da bağlı.
sonraki iki maçları da kasımpaşa ve alanya ile, erol'un kaderinin bu süreçte belli olacağını zaten malatya maçından sonra söylemiştim.
Bence bizim yonetim uyanmasi lazim , bir iki sakat ve hasta verdigimiz vakit tepe taklak gidebiliriz bence buraya kadar bala gote getirdik buraya kadar. devre arasi mutlak transferler yapmamiz lazim resmen forvetsiz ve orta sahasiz oynuyoruz. Emre Kilinc orta saha oynuyor feghouli bu gotle gobekle kanat oynuyor arda 40 yasina girdi ve daha bi dunya mac var sezon sonuna kadar kaldiramayiz boyle agir patlariz
farklı bir bakış açısı vereyim sana kardeşimbunların taraftar grubu ekseri embesil zaten yeni genclıkten cok taraftarları yok
yoksa şu kadronun iyi olduguna inanmak icin sarhos olmak yada maymun olmak lazım perotti denilen müzmin sakatı itelemek icin yer arıyordu roma
kadronu fosillerle doldurmusun genclerde 1i harici alayı çöp ama hala 6s kadrosu kötü
sittirin embesiller
Bu caner mallikta yozgatlidan bayragi teslim almis

alakası yok altay denen kovanın okandan tek 1 artısı yok abartmıyorum ankaragucunden beri izliyorumfarklı bir bakış açısı vereyim sana kardeşim
kalecileri daha iyi
orta açan bekleri var
orta sahalarında çeşitlilik var bence kalite farkı da var ama tartışılır bu
forvetleri kesinlikle ve kesinlikle bizden iyi
sadece doğru taktiği doğru düzeni bulamadılar td yetersizliği ve futbolcular arası gruplaşma
kardeşim altayın nasıl okandan farkı yok ya adam kaç penaltı kurtardı kaç tane birebirde kritik kurtarış yaptıalakası yok altay denen kovanın okandan tek 1 artısı yok abartmıyorum ankaragucunden beri izliyorum
caner ve gökhan 35 yasında 2 yıl sözlesme hayırlı olsun
ortasahada gustavo harici hatta komple tkımı ayakta tutan tek oyuncu gustavo
gelelim forvete ondan biraz anlarım samatta zamanında bizde cok istedik gelişimini tamamlayamadı epl gitti orda hiçbişey yapmadı 8 milyon girdi bunlara özetle istemem net 9 numara degil kanat tarzı
cisse gelmis 40 yasında 2 yıllık sözlesme mis gibi afiyet olsun
perotti thiam suriyeli bunlara hic girmiyecem
maclarda da yazıyorum pelkas ve gustavo haric hicbirini istemem abartmıyorum
hoca konusunda en bastan yanlıs yaptılar yabancı getirmeliydi o ayrı konu