Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim altayın nasıl okandan farkı yok ya adam kaç penaltı kurtardı kaç tane birebirde kritik kurtarış yaptı
bizim beklerin fener beklerinden artısı yok onların caner tek vasfı orta açmak bile olsa bir sürü asist yapıyor duran topları tehlikeli
senin 2 forvetinden biri maça çıkmıyor diğeri ciddi manada yürüyemiyor adamlarda sadece görevini yapmaya çalışan forvet var yani samatta cisse bizde olsa kaç gol atardı tarzından düşün
orta sahada onları gustavo ayakta tutuyorsa bizi de yüzde 250 si ile oynayan taylan ayakta tutuyor

çok abartmışsın :D

en ufak abartım yok hatta altay ıcın uzun yazıyordm sildim penaltı olayın geç o bir kaleci icin artı sayılmaz

tek artısı var kaleciyle karsı karsıya cepheyi kapatıyor harun bu kerızden daha iyi kaleci misal zımbacının elıne düşse eminim onur tolga giib parlardı

yan toplarda rezil ve tedirgin altay cepheden kötü

ve en önemlisi bana ışık vermeyen yer tutuşu cok kötü bir kalecide ilk bakacagn şey yer tutması olmalı

fenerli bir yorumcu demişti altay 3.sınıf bir kaleci bile olamayacak zamanla görecez.

bekleri bu yıl için dersen evet seneye o bekler huzurevinde açsınlar o ortaları

gustavo ve pelkası ayrı tutuyorum

stoperlerin alayını topla marcao etmiyor

forvette samatta cisse yerine elmander tarzı guclu basan gezen forvet isterdim samatta net bir 9 numara degil

en ufak abartım yok hatta altay ıcın uzun yazıyordm sildim penaltı olayın geç o bir kaleci icin artı sayılmaz

tek artısı var kaleciyle karsı karsıya cepheyi kapatıyor harun bu kerızden daha iyi kaleci misal zımbacının elıne düşse eminim onur tolga giib parlardı

ve en önemlisi bana ışık vermeyen yer tutuşu cok kötü bir kalecide ilk bakacagn şey yer tutması olmalı

fenerli bir yorumcu demişti altay 3.sınıf bir kaleci bile olamayacak zamanla görecez.

forvette samatta cisse yerine elmander tarzı guclu basan gezen forvet isterdim samatta net bir 9 numara degil
hocam görüşüne saygı duyuyorum katıldığım yerler de var ama transfer döneminde 20 futbolcu alan fb kaleciye güvendiği için transfer yapmadı ancak bizim yönetim okanı o kadar alt derece gördü ki daha iyi diye fatih geldi :D

alakası yok altay denen kovanın okandan tek 1 artısı yok abartmıyorum ankaragucunden beri izliyorum

caner ve gökhan 35 yasında 2 yıl sözlesme hayırlı olsun

ortasahada gustavo harici hatta komple tkımı ayakta tutan tek oyuncu gustavo

gelelim forvete ondan biraz anlarım samatta zamanında bizde cok istedik gelişimini tamamlayamadı epl gitti orda hiçbişey yapmadı 8 milyon girdi bunlara özetle istemem net 9 numara degil kanat tarzı

cisse gelmis 40 yasında 2 yıllık sözlesme mis gibi afiyet olsun

perotti thiam suriyeli bunlara hic girmiyecem

maclarda da yazıyorum pelkas ve gustavo haric hicbirini istemem abartmıyorum

hoca konusunda en bastan yanlıs yaptılar yabancı getirmeliydi o ayrı konu
Okurken antudan alıntı sandım, gülecektim şimdi de gülüyorum ama acı acı...

Gscimbom

Şurada ortada dursa Alanya'yı 2-0 yenerdik net. Kaleci farkı. Marafona reis.
Net ya o frikikteki gole kadar her şey bizim lehimizeydi 2. golü beklerken salakça frikik golü yedik hadi eleman iyi vursa o yüzden golü emiş olsam gene için yanmayacak ama şu durduğu yere bakya orada profesyonel herhangi bir futbolcu vursun golü yapar zaten çıldırmıştım

Antu'da birisi Fatih Terim bizim hocamız olsa her ile heykelini dikerlerdi gibi bir şey yazmış. Başka birisi de ona cevap olarak Fatih Terim'e mafya demiş. Bizde barınamazdı, bünyemiz kabul etmezdi, bir kişi göster demiş.

Bunların kafaya çuval geçirmişler. Kaç yıl başkanlık yaptı Aziz Yıldırım bunlarda?

Altay net Okan ve Fatih'ten 2 gömlek daha iyi kaleci ha bazıları çok abartıyor o ayrı mesela bence Nurullah Aslan kadar iyi bir kaleci değil ki kendisi bence en potansiyelli erli kaleci umarım alırız.

Muslera>altay
Omar>=gökhan

bu boş kıyaslamaları murhanda yapıyo ara sıra böyle takımlar kıyaslanmaz

nzonzi seri leminayı ligi geçtim avrupadaki baş takımlarla kıyaslarsın ancak ama bi boka yaramadı taylan-emre-feg 3 devşirme adamla bile daha iyiyiz

oyuncu transferlerinde düzgün bi yapın yoksa teknik taktik oyun td lig vs patlayabiliyo en tutar dediğin adam bile

biz 2012de kurulan toplama,kağıt üstünde eli küçük muslera,arsenalin kovduğu eboue,moruk ujfalusi,altyapı genç semih,vasat hakan balta,bidon melo,selçuk iyi gözüküyodu sadece,deli engin,altyapı genç emre,pazardan aldım shaqiri eve geldim necati ve alternatif santrafor elmanderle oynanan oyunla geleni geçeni parçalıyoduk ve gidip sneijder drogbayı aldık ki bunlar olmasaydıda schalkeyi falan geçemezdik kadro için yanlış ama kulüp için doğru transferlerdi o kadro o sistem falan çöp oldu akabinde çöküş başladı

sene başı 4büyüklerin hücum hattı > davidson-bareiro-babacardı 10 hafta sonra herkes elindekine gitsin bunlar gelsin dedi

iyi transfer yapmak biyana eldekilerdende iyi verim almak bi yana fb bunu yapamıyo şuan o yüzden hepsi çöp gözüküyo

sene başı kime sorsan sosa-gustavo orta sahasını isterdi takımına ama adamlar leş gibi gözüküyü o yapıda muslerayı fbye koy 2 maç sonra bu nasıl muslera sen gsde böyle değildin derler

Daha tam uyanamadılar. Yarın Başak koysun eksik maçımıza rağmen 3 puan gerimize düşsünler de o zaman seyredin cümbüşü.
yarın kaybettiler mi,bi de biz tsyi yendik mi 6 puan fark oluyor ve fbnin önündeki 2 maçı kasımpaşa deplasmanı ve içerde alanya ile,farkı baya açabiliriz 2-3 hafta içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt