- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
yani her şeyi geçtim abi altayın okandan + sı yok nasıl yazdın ya diken üstünde izliyoruz okanla fatihi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim altayın nasıl okandan farkı yok ya adam kaç penaltı kurtardı kaç tane birebirde kritik kurtarış yaptı
bizim beklerin fener beklerinden artısı yok onların caner tek vasfı orta açmak bile olsa bir sürü asist yapıyor duran topları tehlikeli
senin 2 forvetinden biri maça çıkmıyor diğeri ciddi manada yürüyemiyor adamlarda sadece görevini yapmaya çalışan forvet var yani samatta cisse bizde olsa kaç gol atardı tarzından düşün
orta sahada onları gustavo ayakta tutuyorsa bizi de yüzde 250 si ile oynayan taylan ayakta tutuyor
çok abartmışsın![]()
Böyle trollemek de güzel oluyoDegerlendirdik bu konuyu ve fake olduğuna kanaat getirdik
hocam görüşüne saygı duyuyorum katıldığım yerler de var ama transfer döneminde 20 futbolcu alan fb kaleciye güvendiği için transfer yapmadı ancak bizim yönetim okanı o kadar alt derece gördü ki daha iyi diye fatih geldien ufak abartım yok hatta altay ıcın uzun yazıyordm sildim penaltı olayın geç o bir kaleci icin artı sayılmaz
tek artısı var kaleciyle karsı karsıya cepheyi kapatıyor harun bu kerızden daha iyi kaleci misal zımbacının elıne düşse eminim onur tolga giib parlardı
yan toplarda rezil ve tedirgin altay cepheden kötü
ve en önemlisi bana ışık vermeyen yer tutuşu cok kötü bir kalecide ilk bakacagn şey yer tutması olmalı
fenerli bir yorumcu demişti altay 3.sınıf bir kaleci bile olamayacak zamanla görecez.
bekleri bu yıl için dersen evet seneye o bekler huzurevinde açsınlar o ortaları
gustavo ve pelkası ayrı tutuyorum
stoperlerin alayını topla marcao etmiyor
forvette samatta cisse yerine elmander tarzı guclu basan gezen forvet isterdim samatta net bir 9 numara degil
yani her şeyi geçtim abi altayın okandan + sı yok nasıl yazdın ya diken üstünde izliyoruz okanla fatihi
Şurada ortada dursa Alanya'yı 2-0 yenerdik net. Kaleci farkı. Marafona reis.
Okurken antudan alıntı sandım, gülecektim şimdi de gülüyorum ama acı acı...alakası yok altay denen kovanın okandan tek 1 artısı yok abartmıyorum ankaragucunden beri izliyorum
caner ve gökhan 35 yasında 2 yıl sözlesme hayırlı olsun
ortasahada gustavo harici hatta komple tkımı ayakta tutan tek oyuncu gustavo
gelelim forvete ondan biraz anlarım samatta zamanında bizde cok istedik gelişimini tamamlayamadı epl gitti orda hiçbişey yapmadı 8 milyon girdi bunlara özetle istemem net 9 numara degil kanat tarzı
cisse gelmis 40 yasında 2 yıllık sözlesme mis gibi afiyet olsun
perotti thiam suriyeli bunlara hic girmiyecem
maclarda da yazıyorum pelkas ve gustavo haric hicbirini istemem abartmıyorum
hoca konusunda en bastan yanlıs yaptılar yabancı getirmeliydi o ayrı konu
Net ya o frikikteki gole kadar her şey bizim lehimizeydi 2. golü beklerken salakça frikik golü yedik hadi eleman iyi vursa o yüzden golü emiş olsam gene için yanmayacak ama şu durduğu yere bakya orada profesyonel herhangi bir futbolcu vursun golü yapar zaten çıldırmıştımŞurada ortada dursa Alanya'yı 2-0 yenerdik net. Kaleci farkı. Marafona reis.
Altay net Okan ve Fatih'ten 2 gömlek daha iyi kaleci ha bazıları çok abartıyor o ayrı mesela bence Nurullah Aslan kadar iyi bir kaleci değil ki kendisi bence en potansiyelli erli kaleci umarım alırız.en ufak abartım yok hatta altay ıcın uzun yazıyordm sildim penaltı olayın geç o bir kaleci icin artı sayılmaz
tek artısı var kaleciyle karsı karsıya cepheyi kapatıyor harun bu kerızden daha iyi kaleci misal zımbacının elıne düşse eminim onur tolga giib parlardı
yan toplarda rezil ve tedirgin altay cepheden kötü
ve en önemlisi bana ışık vermeyen yer tutuşu cok kötü bir kalecide ilk bakacagn şey yer tutması olmalı
fenerli bir yorumcu demişti altay 3.sınıf bir kaleci bile olamayacak zamanla görecez.
bekleri bu yıl için dersen evet seneye o bekler huzurevinde açsınlar o ortaları
gustavo ve pelkası ayrı tutuyorum
stoperlerin alayını topla marcao etmiyor
forvette samatta cisse yerine elmander tarzı guclu basan gezen forvet isterdim samatta net bir 9 numara degil
Handeyi yazmayı unutmuş
yarın kaybettiler mi,bi de biz tsyi yendik mi 6 puan fark oluyor ve fbnin önündeki 2 maçı kasımpaşa deplasmanı ve içerde alanya ile,farkı baya açabiliriz 2-3 hafta içindeDaha tam uyanamadılar. Yarın Başak koysun eksik maçımıza rağmen 3 puan gerimize düşsünler de o zaman seyredin cümbüşü.