- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Muslera>altay
Omar>=gökhan
bu boş kıyaslamaları murhanda yapıyo ara sıra böyle takımlar kıyaslanmaz
nzonzi seri leminayı ligi geçtim avrupadaki baş takımlarla kıyaslarsın ancak ama bi boka yaramadı taylan-emre-feg 3 devşirme adamla bile daha iyiyiz
oyuncu transferlerinde düzgün bi yapın yoksa teknik taktik oyun td lig vs patlayabiliyo en tutar dediğin adam bile
biz 2012de kurulan toplama,kağıt üstünde eli küçük muslera,arsenalin kovduğu eboue,moruk ujfalusi,altyapı genç semih,vasat hakan balta,bidon melo,selçuk iyi gözüküyodu sadece,deli engin,altyapı genç emre,pazardan aldım shaqiri eve geldim necati ve alternatif santrafor elmanderle oynanan oyunla geleni geçeni parçalıyoduk ve gidip sneijder drogbayı aldık ki bunlar olmasaydıda schalkeyi falan geçemezdik kadro için yanlış ama kulüp için doğru transferlerdi o kadro o sistem falan çöp oldu akabinde çöküş başladı
sene başı 4büyüklerin hücum hattı > davidson-bareiro-babacardı 10 hafta sonra herkes elindekine gitsin bunlar gelsin dedi
iyi transfer yapmak biyana eldekilerdende iyi verim almak bi yana fb bunu yapamıyo şuan o yüzden hepsi çöp gözüküyo
sene başı kime sorsan sosa-gustavo orta sahasını isterdi takımına ama adamlar leş gibi gözüküyü o yapıda muslerayı fbye koy 2 maç sonra bu nasıl muslera sen gsde böyle değildin derler
Usta şu an Okan Fatih var diye muslerayı kıyaslamadım Altay’la

9 kişi takımdan baskı yiyorlardı bir ara. Bir şeyler deneyip kötü oynamak, becerememek farklı şey, hiçbir şey oynamayıp, sahada ne yaptığını bilmeyen 10 futbolcu izletmek farklı şey. Bunlar bu sezon bir patlayacaklar ama öyle böyle değil. O gün geldiğinde toplanıp tam olarak şöyle izleyeceğiz;