Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera>altay
Omar>=gökhan

bu boş kıyaslamaları murhanda yapıyo ara sıra böyle takımlar kıyaslanmaz

nzonzi seri leminayı ligi geçtim avrupadaki baş takımlarla kıyaslarsın ancak ama bi boka yaramadı taylan-emre-feg 3 devşirme adamla bile daha iyiyiz

oyuncu transferlerinde düzgün bi yapın yoksa teknik taktik oyun td lig vs patlayabiliyo en tutar dediğin adam bile

biz 2012de kurulan toplama,kağıt üstünde eli küçük muslera,arsenalin kovduğu eboue,moruk ujfalusi,altyapı genç semih,vasat hakan balta,bidon melo,selçuk iyi gözüküyodu sadece,deli engin,altyapı genç emre,pazardan aldım shaqiri eve geldim necati ve alternatif santrafor elmanderle oynanan oyunla geleni geçeni parçalıyoduk ve gidip sneijder drogbayı aldık ki bunlar olmasaydıda schalkeyi falan geçemezdik kadro için yanlış ama kulüp için doğru transferlerdi o kadro o sistem falan çöp oldu akabinde çöküş başladı

sene başı 4büyüklerin hücum hattı > davidson-bareiro-babacardı 10 hafta sonra herkes elindekine gitsin bunlar gelsin dedi

iyi transfer yapmak biyana eldekilerdende iyi verim almak bi yana fb bunu yapamıyo şuan o yüzden hepsi çöp gözüküyo

sene başı kime sorsan sosa-gustavo orta sahasını isterdi takımına ama adamlar leş gibi gözüküyü o yapıda muslerayı fbye koy 2 maç sonra bu nasıl muslera sen gsde böyle değildin derler

Usta şu an Okan Fatih var diye muslerayı kıyaslamadım Altay’la

Hep boyle mal mal konusuyolar sene sonu da ayni herifler ulan basagi yendik gsnin onunu actik derler gene. Cidden bunlardan bi bok olmaz.
Iki kulube ek olarak ts ve bjkde 4lu olarak birbirlerini yaliyolardi uzun zamandir bugun oynanan mac bahane olurda az yalarlar belki.
Gerci olayi yine bize de baglayabilirler

Maçı sonu açıklamalarıyla çok daha komik görüntülere imza atıyor şu an hocaları ve yöneticileri :asd: 9 kişi takımdan baskı yiyorlardı bir ara. Bir şeyler deneyip kötü oynamak, becerememek farklı şey, hiçbir şey oynamayıp, sahada ne yaptığını bilmeyen 10 futbolcu izletmek farklı şey. Bunlar bu sezon bir patlayacaklar ama öyle böyle değil. O gün geldiğinde toplanıp tam olarak şöyle izleyeceğiz;

Fenerbahçeliler zaten şöyle bir galibiyeti kendilerine yakıştırıyorsa üstünde konuşmaya bile gerek yok. Yazıklar olsun böyle ligin de hakemlerin de yöneticilerin de ..

Fenerbahçeliler zaten şöyle bir galibiyeti kendilerine yakıştırıyorsa üstünde konuşmaya bile gerek yok. Yazıklar olsun böyle ligin de hakemlerin de yöneticilerin de ..

Heriflerin benim hatırladığım 20 yıllık tarihi böyle galibiyetlerle yazılıyor. Şikecilik normal hayat grafileri olmuş artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt