Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.049
- 2.161
- 428
Devlet Su İşleridsi mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devlet Su İşleridsi mi
Gerçekten öyle. Umarım bi yerimizde patlamazNe güldük ya 4-5 gündür![]()
Zaten h.umut meler aldı bizim be bjknin çöplerini bunlara. Ya şu derbide FT nin taktik ve dizilim yaklaşımını anlatmaya kalksan öyle bakarlar yüzüne öküzün trene baktığı gibi.
Ozan'a niye bu kadar sorumluluk yüklüyorlar anlam veremiyorum. Berbat bir futbolcu bana kalırsa, ilk çıktığı zamanın da bile gerisinde. Kaptan falan yapmışlar bir de.Bu arada iyi olduklarını sandıkları oyuncuların çoğu çöp.
Ozan Tufan'ı övüyorlar, vasat bir orta saha oyuncusu, ne iyi pasör ne iyi şutör ne iyi top sürer ne de canavar gibi top kapar. Bu herifi bir de takımın lideri gibi oynatıyorlar.
Jailson için stoper oynamasa büyük potansiyel diyorlar, Josef'in en fazla taşşaklarını yer, Josef gitti gideli helva gibi orta sahaları var.
Ellerinde 4 tane iyi adam var, Garry, Vedat, Kruse ve Gustavo ki hakem olsa ligde Gustavo 2 maç oynar 1 maç oynamaz. Defans hattında da Serdar dışında iş yapan yok ki o da her maç kırmızı görmeli.
Ozan'a niye bu kadar sorumluluk yüklüyorlar anlam veremiyorum. Berbat bir futbolcu bana kalırsa, ilk çıktığı zamanın da bile gerisinde. Kaptan falan yapmışlar bir de.
Adamlar o kadar yanlış transfer politikası izledi ki, 30 futbolcu aldılar ama el üstünde tutabilecekleri adam sayısı 3 ya da 4. O kadar stoper alıp sonunda orta saha Jailson'u stoper oynatmak da müthiş bir iş.
sent via GSC
Dursun döneminin ilk iki senesi gibi geçirdiler.
Sürekli sirkülasyon var ama kalite yok.
Ayew-Moses-Deniz-Garry-Barış-Ferdi
Slimani-Frey-Muriqi-Mevlüt
Benzia-Zajc-Kruse
Gustavo-Jailson-Emre-Tolgay-Tolga
Zanka -Serdar-Falette-Sadık-Reyes
Berke-Harun-Altay
26 transfer 9 tanesi yollanmış bile.
Skrtel
Josef
Kalsa daha mı kötü olurlardı.
22 puan mı hahahaha şuan liverpool gibilerdi yani hemen hemen