Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahçe efsanesi ersun yanal

5c17e11966a97cd35d3fd8fa

resim1_6954879.jpg

Zaten h.umut meler aldı bizim be bjknin çöplerini bunlara. Ya şu derbide FT nin taktik ve dizilim yaklaşımını anlatmaya kalksan öyle bakarlar yüzüne öküzün trene baktığı gibi.

Tek taktikleri hücum presti patladı. Vizyoner olduklarını sanıp comolli
çakalına teslim ettiler kulübü çer çöpü topladılar bunlara transfer yasağı gelirse eldekiler de giderse ne halt yiyecekler

Bu arada sanırım Antalya maçıydı, Fener 25 şut falan atmıştı ama bence bok gibi oynamıştı çünkü şuursuz oynadığını ve kendisine karşı hücum edebilen her takıma karşı çok zorlanacağını yazmştım, ben demiştim diye demiyorum, biz amatör olarak takip ediyoruz futbolu ve bunu görebiliyorduk ama profesyonel maaşlı çalışanlar bunlara önlem alamadı.

Fenerbahçeli olsam başta 1.5 yılda yapılan 30a yakın transferi eleştirirdim, arkadaş bu kadar mı kötü politika izlenir? 19 milyon euro paran mı var ee Avrupa da yok, al 3 tane ilk 11 oyuncusu bitti gitti, Deniz nedir, Zanka nedir?

O kadar adam aldın da ne oldu, sol bek sene başından beri boş, Kruse'yi taşıyabilmek için ise sol açıkta Tolga'yı oynatmak zorundasın. Harun'a 3 verdin zaten üstüne neden Altay'ı alıyorsun, yabancı almayacaksan bırak kalsın, Altay mı seni şampiyon yapacaktı? Altay, Deniz, Zanka parasına iyi bir oyuncu alınır, diğer mevkilerden birine ise kiralık formülü uygulanırdı.

Yok hakemmiş, TFFymiş diye de ağlamazdın, yıl olmuş 2020 hücum silahın topu ceza sahasına şişirmek, tempo yapıp kanat ortaları yapmak, Rodrigues, Kruse, Vedat şapkadan tavşan çıkarsın diye beklemek, öz eleştiri yapmayı bile bilmiyor mallar.

Bu arada iyi olduklarını sandıkları oyuncuların çoğu çöp.

Ozan Tufan'ı övüyorlar, vasat bir orta saha oyuncusu, ne iyi pasör ne iyi şutör ne iyi top sürer ne de canavar gibi top kapar. Bu herifi bir de takımın lideri gibi oynatıyorlar.

Jailson için stoper oynamasa büyük potansiyel diyorlar, Josef'in en fazla taşşaklarını yer, Josef gitti gideli helva gibi orta sahaları var.

Ellerinde 4 tane iyi adam var, Garry, Vedat, Kruse ve Gustavo ki hakem olsa ligde Gustavo 2 maç oynar 1 maç oynamaz. Defans hattında da Serdar dışında iş yapan yok ki o da her maç kırmızı görmeli.

2013-2014 de şampiyon olduklarında

Ellerinde o günün en formda iki beki

Caner ve Gökhan

En iyi stoperlerinden biri: Alves
En iyi orta sahalardan biri: Emre,Raul,Baroni
En çeşitli hucüm hattı: Sow,Kuyt, Emenike, Webo

Vardı.

Kadro olarak zaten büyük erozyondalar 2017’den beri.

Tolga
Serdar
Falette
Jailson
Rodrigues
Altay
Emre (40)
Dirar
Isla

Hangisi bizde 11 oynar bunların, ya da Trabzon’da vs.

Gustavo
Muriqi
Kruse

Ayarında 3-4 isim daha lazımdı alamadılar.

fenerde forma için oynayan oyuncuda kalmadı.20 yıla yakındır ellerinde forma için oynayan belli başlı oyuncular oldu.kimi sayabilicen şimdi forma için oynuyor diye.

bizde hiç feghuli marcao donk mariano emre akbaba muslera,yeni gelmiş olmasına rağmen lemina ömer falan forma için oynadıkları oluyor çoğu zaman

fenerde ruh kalmamış hiç.kimse gaza falan gelemiyor gibi bir durum var.önceden tuncay semih alex emre lugano appiah volkan varken birşekilde bizle yarışıyorlardı

bunların toplanması imkansız duruyor uzun yıllar boyunca.lige işte böyle ilk başta medya gazı ile başlarlar sonra sönerler gibi bir durum var.

Bu arada iyi olduklarını sandıkları oyuncuların çoğu çöp.

Ozan Tufan'ı övüyorlar, vasat bir orta saha oyuncusu, ne iyi pasör ne iyi şutör ne iyi top sürer ne de canavar gibi top kapar. Bu herifi bir de takımın lideri gibi oynatıyorlar.

Jailson için stoper oynamasa büyük potansiyel diyorlar, Josef'in en fazla taşşaklarını yer, Josef gitti gideli helva gibi orta sahaları var.

Ellerinde 4 tane iyi adam var, Garry, Vedat, Kruse ve Gustavo ki hakem olsa ligde Gustavo 2 maç oynar 1 maç oynamaz. Defans hattında da Serdar dışında iş yapan yok ki o da her maç kırmızı görmeli.
Ozan'a niye bu kadar sorumluluk yüklüyorlar anlam veremiyorum. Berbat bir futbolcu bana kalırsa, ilk çıktığı zamanın da bile gerisinde. Kaptan falan yapmışlar bir de.

Adamlar o kadar yanlış transfer politikası izledi ki, 30 futbolcu aldılar ama el üstünde tutabilecekleri adam sayısı 3 ya da 4. O kadar stoper alıp sonunda orta saha Jailson'u stoper oynatmak da müthiş bir iş.

Kendi kendilerini kandırıp duruyorlar bu hayalperest halleri ile. Iyice mağdura bağladılar, sorunlara rasyonel yaklaşacaklarına hâlâ saçmasapan irrasyonel komploların peşinde koşuyorlar. Ama iyi oluyor böyle bizim işimize yarıyor

sent via GSC

Ozan'a niye bu kadar sorumluluk yüklüyorlar anlam veremiyorum. Berbat bir futbolcu bana kalırsa, ilk çıktığı zamanın da bile gerisinde. Kaptan falan yapmışlar bir de.

Adamlar o kadar yanlış transfer politikası izledi ki, 30 futbolcu aldılar ama el üstünde tutabilecekleri adam sayısı 3 ya da 4. O kadar stoper alıp sonunda orta saha Jailson'u stoper oynatmak da müthiş bir iş.

sent via GSC

Dursun döneminin ilk iki senesi gibi geçirdiler.

Sürekli sirkülasyon var ama kalite yok.

Ayew-Moses-Deniz-Garry-Barış-Ferdi
Slimani-Frey-Muriqi-Mevlüt
Benzia-Zajc-Kruse
Gustavo-Jailson-Emre-Tolgay-Tolga
Zanka -Serdar-Falette-Sadık-Reyes
Berke-Harun-Altay

26 transfer 9 tanesi yollanmış bile.

Skrtel
Josef

Kalsa daha mı kötü olurlardı.

Dursun döneminin ilk iki senesi gibi geçirdiler.

Sürekli sirkülasyon var ama kalite yok.

Ayew-Moses-Deniz-Garry-Barış-Ferdi
Slimani-Frey-Muriqi-Mevlüt
Benzia-Zajc-Kruse
Gustavo-Jailson-Emre-Tolgay-Tolga
Zanka -Serdar-Falette-Sadık-Reyes
Berke-Harun-Altay

26 transfer 9 tanesi yollanmış bile.

Skrtel
Josef

Kalsa daha mı kötü olurlardı.

Su transferlere bak ya cogu israftan baska birsey degil.

Pek begenmesem de Josef orta sahalarina iyi direnc katiyordu gercekten. Gustavo olmayinca orta sahalari hallac pamugu gibi oldu bizim macta.

Para icin Josef'i gonderdiler tum parayi carcur ettiler. 10 milyona yollayip yine 10 milyona Gustavo ve Jailson'i aldilar :)
Mesela Deniz ve Altay yerine kiralik veya 5 milyona solbek alsalardi simdi daha iyilerdi. Hatta Jailson varken 6 milyon Gustavo yerine stoper alsalardi cok daha iyi takimlardi. Tam hatirlamiyorum ama
Gustavo 6 milyon
Deniz. 3 milyon
Zanka. 2.5 milyon
Altay. 1.5 milyon
13 milyona 2 bonservis 1 kiralik
Gercek stoper
Gercek solbek
Gercek sag kanat
alsalardi simdi cok daha iyi takim olurlardi

Adamlar Jorge Jesus diye kendine parcaliyacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt