Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar ciddi ciddi 40 yaşındaki emre,32 yaşındaki gustavo ve fok balığı ozan tufanı, nzonzi-lemina-seri den daha iyi görüyor. Ben hayatımda bu kadar salak bi topluluk görmedim.
Yani bu bir gaflet midir yanılsama mıdır kendini kandırma mıdır kör fanatizm midir bilemedim detaylı incelenmesi lazım bu kardeşimizin 😂😂😂

Adamlar ciddi ciddi 40 yaşındaki emre,32 yaşındaki gustavo ve fok balığı ozan tufanı, nzonzi-lemina-seri den daha iyi görüyor. Ben hayatımda bu kadar salak bi topluluk görmedim.
duygusallar güzel kardeşim o yüzden böyle yorumlar oluyor.birçoğu duygusal dünüşür bunların

Yalnız büyük ihtimal iki takım da öyle oynamayacak zaten. Galatasaray 4-4-2 oynar artık. Fenerbahçe de o üçünden birisi kesilip önlerine Kruse atılır. Bu da onların orta saha gücünden eksilten bir durum. Yani derbide onlar iki orta sahayla oynayacakken biz en az 3, en fazla 4 orta saha ile oynayacağız. Yani bu mallar çok yanlış düşünüyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saka maka kuslar sampiyonluklarla ilgili yavas yavas bir tezgah hazirliyor ..
Bunun kontrasini hazirlamaliyiz.

12 numara iyi maaş alıyor herhalde ki iyi çalışıyor. Fair-play yalanlarıyla gelip insanlardaki kin ve nefreti harladılar, ancak ne zaman böyle yapsalar sonunda ciddi çöküşler yaşıyorlar; hatayı kendilerinde aramadıkları sürece gündelik başarılar kazanırlar en fazla.

12 numara iyi maaş alıyor herhalde ki iyi çalışıyor. Fair-play yalanlarıyla gelip insanlardaki kin ve nefreti harladılar, ancak ne zaman böyle yapsalar sonunda ciddi çöküşler yaşıyorlar; hatayı kendilerinde aramadıkları sürece gündelik başarılar kazanırlar en fazla.

12 numarain sayfasina Ahmet ercanlar yonetiyor, sifreyi almis :)

EEAspTQXYAAiaG4

Puhahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt