Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Saçma 1 görsel
Sana göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma 1 görsel
Şükrü Saraçoğlu'nu sevdim hatta bu görselden sonra.Saçma 1 görsel
Adamlar ciddi ciddi 40 yaşındaki emre,32 yaşındaki gustavo ve fok balığı ozan tufanı, nzonzi-lemina-seri den daha iyi görüyor. Ben hayatımda bu kadar salak bi topluluk görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 60376
Hayretler içerisinde okudum.
Yani bu bir gaflet midir yanılsama mıdır kendini kandırma mıdır kör fanatizm midir bilemedim detaylı incelenmesi lazım bu kardeşimizinAdamlar ciddi ciddi 40 yaşındaki emre,32 yaşındaki gustavo ve fok balığı ozan tufanı, nzonzi-lemina-seri den daha iyi görüyor. Ben hayatımda bu kadar salak bi topluluk görmedim.
adamların piyasa değeri toplamı 63m niye hayırlı işler diyor anlamadım,bu adamları gs nasıl aldı demeye mi getiriyor acabaEkli dosyayı görüntüle 60376
duygusallar güzel kardeşim o yüzden böyle yorumlar oluyor.birçoğu duygusal dünüşür bunlarınAdamlar ciddi ciddi 40 yaşındaki emre,32 yaşındaki gustavo ve fok balığı ozan tufanı, nzonzi-lemina-seri den daha iyi görüyor. Ben hayatımda bu kadar salak bi topluluk görmedim.
Alttaki üçlü en fazla yaşları toplamıyla üstteki üçlüyü katlarEkli dosyayı görüntüle 60376
Ekli dosyayı görüntüle 60376
12 numara iyi maaş alıyor herhalde ki iyi çalışıyor. Fair-play yalanlarıyla gelip insanlardaki kin ve nefreti harladılar, ancak ne zaman böyle yapsalar sonunda ciddi çöküşler yaşıyorlar; hatayı kendilerinde aramadıkları sürece gündelik başarılar kazanırlar en fazla.
Utanmadan bir de kitap yazmış, böyle satılık piyonların mesleğine saygısı da yok.12 numarain sayfasina Ahmet ercanlar yonetiyor, sifreyi almis![]()
Utanmadan bir de kitap yazmış, böyle satılık piyonların mesleğine saygısı da yok.