Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her haftasonu mutlaka rakip taraftar forumlarına göz gezdiririm, hakikaten bu lobi muhabbeti kadar dangalakça bir muhabbet yok. Ve buna ciddi ciddi inananlar var. İşte efendim neymiş TS lobisi geçen haftaya kadar başatmış ama artık biz ile (onların tabiriyle 6s) yarıştıkları için güçleri yetmiyormuş bunun sinyalleri de bu hafta verilmiş vs vs.. :asd: Tamam bizim takım taraftarının da var böyle obsesif işleri ama sayı vallahi de billahi de bu kadar değil, belki GSC'de öyle adam sayısı azdır ondan bana öyle geliyordur onu bilemeyeceğim.

Son olarak bir diğer komik ve başkası adına utandıran şey de bize 6s veya cincon demeleri, net bir şekilde eziklik psikolojisinin dışa vurumu başka bir şey değil. Aşağıladıklarını sanıyorlar ama esas olarak kendi ezikliklerini sergiliyorlar farkında değiller.

Okuduğunuz için için teşekkür eder esenlikler dilerim.

Gs lobisi > Bütün lobiler

iş lobiye kalırsa affımız olmaz :asd:

Gs lobisi > Bütün lobiler

iş lobiye kalırsa affımız olmaz :asd:
Ben o muhabbeti önceleri geyik sanıyordum, özellikle Aysal döneminde çok dillendiriliyordu bir de şu meşhur kurtlar vadisi mason sahnesi falan paylaşılıyordu o dönem ben rakip taraftar forumlarına bakmıyordum meğer adamlar ciddiymiş :asd: :asd:

96nkTy

WhatsApp Status da gördüm.
Trabzonlular faul yok diyor küfür ede ede.

Bunların olmasını hiç istemiyorum.
10 sene aynı konuyu anlatırlar.
Göt zorunla feneri yendiler sabaha kadar oynadılar.
Bize karşı yenilince küfür kıyamet.
Daha 2011 şike sezonunu anlatıyorlar.

Bir de Galatasarayı şampiyon yapacaklar diyor.
Kim kim kim, kim yapacak?

Bende dedim gerek yok biz zaten oluyoruz her sene.

Gscimbom mobil

Antu kıvama geliyor.
Denizli puan alırsa, Koç aleyhinde Cia-Fetö ilişkisine Mossadın verdiği destekten illüminati ayağına kadar gitmesini bekliyorum.

20200307_211214.webp

antu'da full ligden çekilelim boşa oynuyoruz diyolar :). ligden çekilebildiklerini düşünelim fenere nolur

letsdoittogether - 07.03.2020 21:38

Hakeme bak hakeme‚ ciğer yemiş
[alın

Fenerlikral - 07.03.2020 21:39

Denizli taraftari Fener kümeye diye bagariyor evimizde!

Bu efsane maratonu döndürmek şart.

andreas_wagenhaus - 07.03.2020 21:41

4 kırmızı kart daha görüp maçı hükmen yenik bitirelim. Böyle bir reaksiyona ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt