Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsla bugün çizgiden top çıkardıktan sonra İsla tezahüratı yaptılar, inşallah sözleşme yenilerler bu kalasla 😂

Her haftasonu mutlaka rakip taraftar forumlarına göz gezdiririm, hakikaten bu lobi muhabbeti kadar dangalakça bir muhabbet yok. Ve buna ciddi ciddi inananlar var. İşte efendim neymiş TS lobisi geçen haftaya kadar başatmış ama artık biz ile (onların tabiriyle 6s) yarıştıkları için güçleri yetmiyormuş bunun sinyalleri de bu hafta verilmiş vs vs.. :asd: Tamam bizim takım taraftarının da var böyle obsesif işleri ama sayı vallahi de billahi de bu kadar değil, belki GSC'de öyle adam sayısı azdır ondan bana öyle geliyordur onu bilemeyeceğim.

Son olarak bir diğer komik ve başkası adına utandıran şey de bize 6s veya cincon demeleri, net bir şekilde eziklik psikolojisinin dışa vurumu başka bir şey değil. Aşağıladıklarını sanıyorlar ama esas olarak kendi ezikliklerini sergiliyorlar farkında değiller.

Okuduğunuz için için teşekkür eder esenlikler dilerim.

Mühim dipnot: Bizim kullandığımız kuşlar tabiri 6s veya cincon ile aynı şey değil, mesela onlarda kediler diyor bunda bir şey yok tatlı atışma kapsamında değerlendirilebilir, mesela bizde hemen hemen hiç yok ama 7b falan yazanlar için geçerli olabilir ancak ki dediğim gibi görmüyorum pek, hatta bizim forumda hiç görmedim.
Onları geçtim bizim forumda Fenerbahçe'nin "F" sini bile büyük yazıyoruz imla kuralları gereği. 7b yazanı yıllardır görmedim burda. En fazla "şikeci" diyoruz ama bunu yaptıkları Türk mahkemeleri ve Uefa kurulları tarafından tescillendiği için söylüyoruz.

Yani teknik olarak "şikeci", onların hakederek, çabalayarak edindikleri bir sıfatları olmuş oluyor, hakaret olamıyor malesef.

PS: Hala tapelerini açar açar okurum canım sıkıldıkça.

Şimdi bunlar son bir çare son bir umut büyük heyecanla yarın ki Sivas maçını bekliyorlar, Galatasaray'ın şampiyon olamaması tutundukları tek dal düşünün aciziyeti, yıllardır Galatasarayın rakiplerini desteklemek zorunda kalma aciziyeti. Hatta bu aciziyet öyle bir boyuta ulaştı ki otobüslerine kurşun sıkanları, terörist diye nitelendirdikleri Trabzonspor'u destekleyecek kadar omurgasızlaştılar. Düşünün bundan kötü ne olabilir, Allah daha ne kadar belalarını verebilir.

Bu kadar kötülükle baş edemeyiz.. Çekin bu takımı ligten

07.03.2020 23:33 Cumartesi

lanet12

Ben olsam a takımda ki tüm futbolcuları satıp seneye b takımla çıkarım bak bakıyım bu lige bir kuruş para veren çıkıyor mu Fenerbahçe olmadan ama bunu yapacak yönetim nerde!

A takımında C takımı gibi zaten lanet kardeş kimlere satacak acaba o çöpleri. :asd:
sanki as kadroda adam akıllı topçuları varda :).gustavo biraz da muriç başka kaliteli adamları mı var sanki :)

Sen git icerde disarda basaksehiri yen..her sene ayni terane. 6 puan versen adamlar sampiyon. Aziz gsyi sampiyon yapiyor derler ya aha Ali Koc da aynisi..3 maglubiyet almislar 2 tanesi bize karsi‚ sonra gs neden sampiyon oluyor..ee kardesim yillardir gsye calisan sensin amk boyle ise tam cildirmalik..

nasil bir izdiraptir bunlarinkisi yav

bu eski hakmlerde faul yok diyorumuş abdüşün pozisyona
iyi bari gazişehirli adam faul yapıyo demiyorlar en azından ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt