Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 3.108
- 3.283
- 1.893
İsla bugün çizgiden top çıkardıktan sonra İsla tezahüratı yaptılar, inşallah sözleşme yenilerler bu kalasla 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O top da auta gidiyordu...İsla bugün çizgiden top çıkardıktan sonra İsla tezahüratı yaptılar, inşallah sözleşme yenilerler bu kalasla![]()
Onları geçtim bizim forumda Fenerbahçe'nin "F" sini bile büyük yazıyoruz imla kuralları gereği. 7b yazanı yıllardır görmedim burda. En fazla "şikeci" diyoruz ama bunu yaptıkları Türk mahkemeleri ve Uefa kurulları tarafından tescillendiği için söylüyoruz.Her haftasonu mutlaka rakip taraftar forumlarına göz gezdiririm, hakikaten bu lobi muhabbeti kadar dangalakça bir muhabbet yok. Ve buna ciddi ciddi inananlar var. İşte efendim neymiş TS lobisi geçen haftaya kadar başatmış ama artık biz ile (onların tabiriyle 6s) yarıştıkları için güçleri yetmiyormuş bunun sinyalleri de bu hafta verilmiş vs vs..Tamam bizim takım taraftarının da var böyle obsesif işleri ama sayı vallahi de billahi de bu kadar değil, belki GSC'de öyle adam sayısı azdır ondan bana öyle geliyordur onu bilemeyeceğim.
Son olarak bir diğer komik ve başkası adına utandıran şey de bize 6s veya cincon demeleri, net bir şekilde eziklik psikolojisinin dışa vurumu başka bir şey değil. Aşağıladıklarını sanıyorlar ama esas olarak kendi ezikliklerini sergiliyorlar farkında değiller.
Okuduğunuz için için teşekkür eder esenlikler dilerim.
Mühim dipnot: Bizim kullandığımız kuşlar tabiri 6s veya cincon ile aynı şey değil, mesela onlarda kediler diyor bunda bir şey yok tatlı atışma kapsamında değerlendirilebilir, mesela bizde hemen hemen hiç yok ama 7b falan yazanlar için geçerli olabilir ancak ki dediğim gibi görmüyorum pek, hatta bizim forumda hiç görmedim.
Duygularimiza tercuman olmussun butun dusuncelerimizi tek paragrafta ozetlemissin ustatŞampiyon olup takımımızı bir üst seviyeye çıkarıp rakiplere karşı bir üstünlük kurmamız gerekiyor, fenerbahçe artık zor kendine gelir bir kaç sene boyunca
Feneri bilmem ama Türk futbolu temizlenir ve ileri gider.antu'da full ligden çekilelim boşa oynuyoruz diyolar. ligden çekilebildiklerini düşünelim fenere nolur
sanki as kadroda adam akıllı topçuları vardaBu kadar kötülükle baş edemeyiz.. Çekin bu takımı ligten
07.03.2020 23:33 Cumartesi
lanet12
Ben olsam a takımda ki tüm futbolcuları satıp seneye b takımla çıkarım bak bakıyım bu lige bir kuruş para veren çıkıyor mu Fenerbahçe olmadan ama bunu yapacak yönetim nerde!
A takımında C takımı gibi zaten lanet kardeş kimlere satacak acaba o çöpleri.![]()
6kasimkadikoy
böyle nick mi olur lan

6 yersen olur6kasimkadikoy
böyle nick mi olur lan
Hayat Bilgisi Ortega
biz feneri kac kez madara ettik dalga geçecek bi ton sey var ama bizim taraftarda hic buna benzer nick görmedim ben bunlar harbi geri zekalı6 yersen olur![]()