Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011-12
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Semih-Riera
Engin-Melo-Selçuk-Emre
Elmander-Necati
Bunların hiçbiri önceki sezon yoktu ve Fatih hoca bu 11 le şampiyon oldu..

Henüz yapabilen görmedim demişsin de.. hatırlatayım dedim...
Eh. Semih ve Emre tam olarak yeni bir transfer degildi ama neyse tamam oyle diyelim benim soyledigim bu da degil. Sen onbire bakiyorsun ben kadroya.

Fenerbahcenin yaptigiyla ayni sey degil.

O 11/12deki kadronun kadronun icinde bulunan culture carriers vardi Hakan Balta, Servet Cetin, Gökhan Zan, Sabri, Ayhan vs. vs.
Fenerbahce kadrosuna boyle isimler bulunuyor mu ? Hayir. Gökhan Gönul dersin Caner dersin ama iki isimde uzun aradan sonra tekrar takima katildi. 4 senede cok sey degisebilir.

Daha once isiniz oldu mu bilmiyorum fakat bir isyerdede ayni mesele oldugunu dusunuyorum. Bi ofise 30 yeni kisi alip bir is veremezsin bide patron yeni olunca o takimin vermesi cok cok zor en azindan zaman alir.

Fenerbahcenin kadrosu ve tdsi kotu oldugunu dusunmuyorum ama zaman verilmesi gerekiyor. Bu zamani verir mi Fenerbahce. Sanmiyorum. O yuzden yine kayipedecekler.

Jenerasyon degisikligi kadro degisikligi bence smooth gecmesi gerekir Fenerbahce bunu hardcore yapmaya calisti bence en buyuk dertleri bu cunku takim kotu mu degil bakiyorsun kadrolari iyi ama olmuyor. Saha disi, antremanlarda vs. sorun yasandigini dusunuyorum. Tabi bunlar hepsi fikir.
Bunu sanirim forumda sezon baslamadan oncede yazmistim.
Kesin konusmak icin henuz erken ama tahminim Fenerbahceden bu sezon bisey olmiyacak seneye hem hocayi kovacak hem kadroda tekrar ciddi degisiklikler yapacaklar. Ve yine olmiyacak.

Bunlar çok hak yediler 2006da son maçta kaçan şampiyonlukta akıllanmadılar,2010da son maçta kaçan şampiyonlukta yine akılanmadılar ve 2011 malum şike sezonu

Delikanlı gibi 82.lige düşüp hiç fire vermeselerdi 82 sene sonra züper lige çıkabilirlerdi ama bunlar gitti federasyonu yanına aldı,devleti yanına aldı,uefaya aniden sponsor oldular üstüne süper ligin formatını değiştirdiler tabi yine ellerinde patladı ama yine akıllanmadılar

İyi kadrolarda kurdular aykut ersun pereira erol bi ton adam denediler her sene 10-20 transfer yaptılar persieler naniler bile havada uçuştu ama nafile

Hala muriç eljif sow vs transfer şikeleri,zorlu görüşmeleri,mhk tff herşeyi bağlayıp yine şampiyon olamamaları ilahi adalettir

Unutulmasınki göklerden gelen bir karar vardır

Eh. Semih ve Emre tam olarak yeni bir transfer degildi ama neyse tamam oyle diyelim benim soyledigim bu da degil. Sen onbire bakiyorsun ben kadroya.

Fenerbahcenin yaptigiyla ayni sey degil.

O 11/12deki kadronun kadronun icinde bulunan culture carriers vardi Hakan Balta, Servet Cetin, Gökhan Zan, Sabri, Ayhan vs. vs.
Fenerbahce kadrosuna boyle isimler bulunuyor mu ? Hayir. Gökhan Gönul dersin Caner dersin ama iki isimde uzun aradan sonra tekrar takima katildi. 4 senede cok sey degisebilir.

Daha once isiniz oldu mu bilmiyorum fakat bir isyerdede ayni mesele oldugunu dusunuyorum. Bi ofise 30 yeni kisi alip bir is veremezsin bide patron yeni olunca o takimin vermesi cok cok zor en azindan zaman alir.

Fenerbahcenin kadrosu ve tdsi kotu oldugunu dusunmuyorum ama zaman verilmesi gerekiyor. Bu zamani verir mi Fenerbahce. Sanmiyorum. O yuzden yine kayipedecekler.
Servet Çetin ve Gökhan Zan’da culture carrier oldu ya, gözüm açık gitmem artık..
Ayrıca Fb’de de geçen yıldan kalma bir sürü oyuncu sayarım sana..
Öte yandan evet işyerim var (eczane) ve 2 kez tüm personelin işine aynı anda son verip kadroyu yeniledim.. geçmişten süre gelen hataları kesip atmanın yegane yolu budur..

ali koç aziz döneminde yöneticilik yaparken izlediği maça sinirlenip duvarı yumruklayarak elini kırmış bi şahıs ki o zamanki yöneticiliğini hatırlayanlar bunun nekadar kontrolsüz,sinirli ve nefreti körükleyecek potansiyelde bi adam olabileceğini anlardı. medya sütten çıkmış ak kaşık gibi lanse etti ama yöneticilik geçmişi fairplay adına hiç de temiz değildi, arada geçen zamanda unuttu tabi millet.
Bunun eski şoförlerden biri ile bir ara aynı şirkette çalıştım. Beni havalimanına götürürken, abi dedi manyağın teki o,bakma öyle şirin göründüğüne, haklıymış adam

2011-12
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Semih-Riera
Engin-Melo-Selçuk-Emre
Elmander-Necati
Bunların hiçbiri önceki sezon yoktu ve Fatih hoca bu 11 le şampiyon oldu..

Henüz yapabilen görmedim demişsin de.. hatırlatayım dedim...
Tudor dönemi ilk 11i yenilemiştik direkt.

Yarro boş yapıyor.

Tudor dönemi ilk 11i yenilemiştik direkt.

Yarro boş yapıyor.

Tudor'un geldiğinde ilk 8 hafta oynattığı futbolu birisi Fenere oynatsa, Zico gibi her sene getirtmek isterler sanırım. Biz 2. sıradayken ligin ortasında teneke bağlayıp kovaladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt