Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlarla dalga geçmek eğlenceli, ama sadece dalga geçmek anlamsız.
Verilmeyen 2 penaltımız var, Caner köpeğine kırmızı çıkmadı.Serdar iti kac defa sarı kart görmeliydi.

Kazandığımız için yönetim yine sessiz kaldı.Tepkimizi yüksek sesle göstermeliydik.Albayrak dostluk vs. bir şeyler zirvaladı. Şerefsizler yine üzerimizden algı kasıyorlar. Gelecek maçlarda hakem skandallarına hazırlıklı olalım.

Ulan beni 3 günlüğüne yönetici yapın, şikecilerin hiç bir yerde konuşacak yüzü kalmaz şu maç üzerinden. Tamam 2 gün olsun, o bile yeter.

ok.gif
BaY-FB - 06.02.2021 19:31
bos.gif

Her gelen hoca vasata dönüyor acaba bu adamlara biri mudahale mi ediyor.Gecen sezon ersun yanala oldugu gibi[/TD]

ok.gif
cubuklu_1907 - 06.02.2021 19:41

muslera nabiyosun ya.

ok.gif
CoMoRoS - 06.02.2021 19:41

adam iyi kaleci ama acaip de ballı

ok.gif
alkiza06 - 06.02.2021 19:41

Mert hakan allah belanı versin hain köpek.

Sanat güneşi gibi geziyor ortada[/TD]
sanat güneşi
kendini brezilyali zanneden herif takimini sampiyon zannetmis cok mu

Bunlarla dalga geçmek eğlenceli, ama sadece dalga geçmek anlamsız.
Verilmeyen 2 penaltımız var, Caner köpeğine kırmızı çıkmadı.Serdar iti kac defa sarı kart görmeliydi.

Kazandığımız için yönetim yine sessiz kaldı.Tepkimizi yüksek sesle göstermeliydik.Albayrak dostluk vs. bir şeyler zirvaladı. Şerefsizler yine üzerimizden algı kasıyorlar. Gelecek maçlarda hakem skandallarına hazırlıklı olalım.
EtuiGUhWQAghxb7.webp

Ekli dosyayı görüntüle 113349

paranoyak şizofreni, rambo okan seviyesi...
artık dalga bile geçemiyorum, bunlar harbiden delirmiş

Evet ama eksik biliyor engin1974 denen arkadaş

Mesela emreye bonservissiz intere kaçma süsü vermiştik, sonra fenere gidebilsin de ajanlık yapsın diye
20 yıllık plandı, iyi işe yaradı

Garry, sinan, tolgaydı falan saymıyorum zaten

Aziz başkanın kalması için de ne maçları gözden çıkardık, haberleri yok
Sonra işi öğrenmeye başladı, koçla değiştirdik

Yav şaka bir yana ne versen yiyecek haldeler, iflah olmaz bunlar bu saatten sonra

Nası bi kafa nası bi nefret bu ya. Tam tersini düşünüyorum ve kendimi onun yerine koyuyorum. Zorla para karşılığında yap deseler yapmam. İnsanin kendine hakareti saygisizligidir şu hareketler. İnanılmaz gerçekten.

GSC Mobile App

Yalnız uyanmaya başlayanların sayısı bu sefer biraz fazla gibi geldi, birkaç hafta daha dayansa iyi olur

Aribogan ve Ali Durust disinda 10 senedir TFFde baska Gsli yer aldi mi ben hatirlamiyorum.

Adamlar senaryo yazıyorlar. Bunlar ergen tinercilerden beter. O donemleri bilmesek aceba mı diye belki düşünürdüm.

1612823586103.webp

Volkan’ından Emre’sine, Koç’undan şu yukarıdaki tüküren mahlukata kadar hepsi Galatasaray kompleksi ile hayatlarını geçirmiş canlılar. Ne yaptılarsa başarılı olamadıkları için ve ne yaparlarsa yapsınlar bizim seviyemize ulaşamayacakları için akıllarını kaybetmiş durumdalar. Tek tutundukları dal da geçen sene ellerinden gitti, bu sene de yalama oldu. Artık hiç bir şey paklamaz bunları. Seneye neler göreceğiz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt