- 14 Haziran 2009
- 29.684
- 14.558
- 2.868
Büyük şerefsizlik! Kendilerine yakışanı yapmışlar aferin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanat güneşiBaY-FB - 06.02.2021 19:31![]()
![]()
Her gelen hoca vasata dönüyor acaba bu adamlara biri mudahale mi ediyor.Gecen sezon ersun yanala oldugu gibi[/TD]
cubuklu_1907 - 06.02.2021 19:41![]()
muslera nabiyosun ya.
CoMoRoS - 06.02.2021 19:41![]()
adam iyi kaleci ama acaip de ballı
alkiza06 - 06.02.2021 19:41![]()
Mert hakan allah belanı versin hain köpek.
Sanat güneşi gibi geziyor ortada[/TD]
kendini brezilyali zanneden herif takimini sampiyon zannetmis cok mu
Bunlarla dalga geçmek eğlenceli, ama sadece dalga geçmek anlamsız.
Verilmeyen 2 penaltımız var, Caner köpeğine kırmızı çıkmadı.Serdar iti kac defa sarı kart görmeliydi.
Kazandığımız için yönetim yine sessiz kaldı.Tepkimizi yüksek sesle göstermeliydik.Albayrak dostluk vs. bir şeyler zirvaladı. Şerefsizler yine üzerimizden algı kasıyorlar. Gelecek maçlarda hakem skandallarına hazırlıklı olalım.

Ekli dosyayı görüntüle 113349
paranoyak şizofreni, rambo okan seviyesi...
artık dalga bile geçemiyorum, bunlar harbiden delirmiş![]()
Nası bi kafa nası bi nefret bu ya. Tam tersini düşünüyorum ve kendimi onun yerine koyuyorum. Zorla para karşılığında yap deseler yapmam. İnsanin kendine hakareti saygisizligidir şu hareketler. İnanılmaz gerçekten.
Ewt ne yalan soyleyeyim eski hazzi vermiyorYalnız uyanmaya başlayanların sayısı bu sefer biraz fazla gibi geldi, birkaç hafta daha dayansa iyi olur
O tükeren adamı bulamayan polise ....
yok yahu hep böyle oluyor sonra diğerlerine ayak uyduruyorlar. kekolar ligde hırsız var diye ağlıyolar suanYalnız uyanmaya başlayanların sayısı bu sefer biraz fazla gibi geldi, birkaç hafta daha dayansa iyi olur