Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlara kalsa hiçbir oyuncuyu transfer etmeyelim o zaman. Acaba Sevilla taraftarı Marcao bu kadar iyiyse Galatasaray neden sattı diye düşünüyor mudur? :asd:

o muhabbete o kadar ayar oluyorum ki, x bu kadar iyiyse takımı niye bıraktı falan :asd: burada da yapan var bunu bolca

Hakem Antalya'ya penaltı verir ama hakemler bizi şampiyon yapacak öyle mi? Şikecilerde beyin yerine Alaturka tuvalet var galiba kafalarında. Tırcıların kullandığı hiç temizlenmeyenlerinden.

Şimdi bunlar Galatasaray ismini saçma sapan yazınca tatmin oluyorlar değil mi? Ben bunların ilkokul seviyesi akıllarına sokayım. Allah düşmanında rakibinde mertini namuslusunu versin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

o muhabbete o kadar ayar oluyorum ki, x bu kadar iyiyse takımı niye bıraktı falan :asd: burada da yapan var bunu bolca
Kendileri Oliveira, Mertens, Torreira, Dubois, Seferovic, Abdülkerim gibi adamları aynı transfer döneminde alabilmiş olsalar şampiyonluk kutlamalarına başlamışlardı kafalarının içinde

Valla hiç bok atmaya gerek yok şu ana kadar gayet tertemiz transferler yaptık, tüm bu oyuncuların eklenip bir takım gibi oynamaya başladığımız Trabzon, Antep, Kasımpaşa gibi maçlarda Galatasaray ı izlemek için sabırsızlık ile bekliyorum. Keşke Fenerbahçe de bu kadar salak saçma oyuncuyu toplayana kadar nokta atışı 5-6 transfer yapsalardı ligin kalitesini, rekabeti çok yukarılarda görseydik veya Beşiktaş keşke Weghorst gibi 1-2 oyuncu daha alabilseler de ligimizde kaliteli oyuncuları, gerçek bir rekabeti izlesek

Hayatta hiçbir rakibimizin yaptığı güzel transfere bok atmam, keşke rakip taraftarlar da bu aşağılık kompleksinden kurtulsa...

Mesela en basit örneği Antu ya girdim ilk karşıma çıkan mesaja bak renktaşım,

Mesajı Gönderen: 66YozgatFB:cLink:3652450

Florian Grillitsch´i biz alsak ya. Hamsiler ilgileniyormus oyuncuyla
Sen bu adama çok para istiyor ve düşüşte oyuncu demiyor muydun renktaş? Neden istiyorsun şimdi?

Galatasaray isterken Grillitsch çok para istiyor, oyuncu düşüşte oluyor ama Fenerbahçe ihtimalini keendi kafasında canlandırdığı anda neden Trabzon a bırakıyoruz bu adamı biz alalım oluyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt