- 27 Ocak 2010
- 132.010
- 97.042
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nası oldu
Bunlar harbi gerizekali. Ne hakemi? Hakem dun bizi kiydi. Penalti bile penalti degildi. Bos bos sari kartlar gosterdi.Bunlar harbi mal yorumlara bak
Ekli dosyayı görüntüle 172680
Bunlara kalsa hiçbir oyuncuyu transfer etmeyelim o zaman. Acaba Sevilla taraftarı Marcao bu kadar iyiyse Galatasaray neden sattı diye düşünüyor mudur?Ekli dosyayı görüntüle 172494
kafasına sokup sokup çıkarmak isterdim bu arkadasın, öveceksiniz tabi köpekler sayemizde futbol izleyeceksiniz bu çöplükte
3:47
harika 1 sekans
Bunlara kalsa hiçbir oyuncuyu transfer etmeyelim o zaman. Acaba Sevilla taraftarı Marcao bu kadar iyiyse Galatasaray neden sattı diye düşünüyor mudur?![]()
Kendileri Oliveira, Mertens, Torreira, Dubois, Seferovic, Abdülkerim gibi adamları aynı transfer döneminde alabilmiş olsalar şampiyonluk kutlamalarına başlamışlardı kafalarının içindeo muhabbete o kadar ayar oluyorum ki, x bu kadar iyiyse takımı niye bıraktı falanburada da yapan var bunu bolca
Mesela en basit örneği Antu ya girdim ilk karşıma çıkan mesaja bak renktaşım,o muhabbete o kadar ayar oluyorum ki, x bu kadar iyiyse takımı niye bıraktı falanburada da yapan var bunu bolca
Mesajı Gönderen: 66YozgatFB:cLink:3652450 Florian Grillitsch´i biz alsak ya. Hamsiler ilgileniyormus oyuncuyla |