Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.599
- 30.534
- 1.988
Mal bunlarNe mal bir adam ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal bunlarNe mal bir adam ya.
seneye mayısta bunu hatırlatalım
Ciddiyim yaş 13-16 arası falandır, fazlası yok
Bunlar iyice kafayı yedi.
Not: telde saat 09.07 yazıyor:d
seneye mayısta bunu hatırlatalım
Bizimkilerinki de,bunlarınki de yanlış.Biz bir uçsak,bunlar diğer bir uç.Şampiyon olmuşuz 5. yıldıza 1 kalmış 24-19 yapmışız,tadını çıkarmak yerine hala Dursun istifa transfer bilmemne konuşuluyor.Onlar da önceki 10 sezon hiç yaşanmamış gibi saçma sapan gaza geliyorlar.Bence ikisi de makul değil1 haftada 10 yıllık kafayı resetliyorlar müthiş bir topluluk ya.
Td ve futbolcu grubuna destek olan tek yöneticimizi de iç çekişmelerimize feda ettik. Kenetleneceğimize dağılmayı seçtik.Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı
Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var
Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.
Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.
Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı
Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var
Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.
Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.