Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu başlarına gelen şeyler futbolsever biri için inanılmaz zor. Ama o kadar yüzsüz haldeler ki, anında geçmişi unutup ana odaklanip gaza geliyorlar. Mart Nisan gibi bizim tokatimizi yedikleri de resetlenip fizandaki şampiyonlukları, kadroları konuşup mutlu olmaya çalışıyorlar.

Mükemmel bir taraftar grubu adamlar. Ziyeş şu kafa için milyonlar döküyor her sene..

Muhtesem havaya girmeleri sahsimi ziyadesiyle memnun etmekte.
Daha sezon biteli 7 gun oldu, kendilerinin sampiyon ilan ettiler. Beklentilerin yukselmesi guzel. Sessiz ve derinden buyuk bir hirs ile hazirlanmaliyiz yeni sezona. Mou ile de kirarsak bir daha kendilerine gelemezler.

1 haftada 10 yıllık kafayı resetliyorlar müthiş bir topluluk ya.
Bizimkilerinki de,bunlarınki de yanlış.Biz bir uçsak,bunlar diğer bir uç.Şampiyon olmuşuz 5. yıldıza 1 kalmış 24-19 yapmışız,tadını çıkarmak yerine hala Dursun istifa transfer bilmemne konuşuluyor.Onlar da önceki 10 sezon hiç yaşanmamış gibi saçma sapan gaza geliyorlar.Bence ikisi de makul değil

Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı

Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var

Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.

Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.

Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.

Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.
Td ve futbolcu grubuna destek olan tek yöneticimizi de iç çekişmelerimize feda ettik. Kenetleneceğimize dağılmayı seçtik.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

tamda bu nedenden dolayı kafayı yiyorum işte - momentum sende , avantajların hepsi ssende , para durumunda kendine yetecek seviyede...

ve"koalisyon" (MÖ + DÖ idi bu yönetim sonuçta tek kadro kurulmadı başta) yönetimi içindeki GS'nin uzun zaman görüdğü en net yönetici tipini Nötr hale getiriyorsun içindeki dingiller yüzündne. Ben burda şahıs şahış Koç ile ticaret / iş bağlantısı olanların bile manipüle edildiğini düşünüyorum.

fener önümzdeki sezon kendi yaptığı işler yüzünden değil ama bizim beceriksizliğimizden kaynaklanan durumlar yüzünden alabilir ligi. süreçte ama oyuncu grubun, okan hoca gibi durumdan etkilenmemesi imkansız profiller var.

çok ama çok zor sezon geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt