Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koca maçta tek hatası son dakikada faulü vermemesi hakem eskilerine göre bütün yaygara bunun için.Ulan şikeciler bu ali palabıyık alanya maçındaki kadar sizi doğrasa demekki gene sağı solu ateşe verirdiniz herhalde

Rüzgar ters vurunca önceden söylediklerini unuttu balik hafizali fenerliler. Hakemde insandir hata yapar diyen sanki babamdi. Batacaksiniz kurtulus yok, ya titanic gibi batarsiniz yada elin gavuruna külübün anahtarini verirp elini öpersiniz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tweet bjk maçı sonrası Ali palabıyık besiktasi katletmisti. 😂 Keser döner sap döner koç domalir Ali gömer. Bizi katlettigi maclari saymıyorum bile o kadar çok ki

O sezon jk şampiyon olmuş.
Ağlayan emoji attıkları Feg faulu sezonunda da biz olduk. 🥳 Fb yediği haklarla hep baş başa kalıyor ama ben jkye de acımıyorum. Kendi ikincilik şansları yerine GS olmasın diye çaba gösteren bir güruhta bunlarla beraber beter olsun. fbye bugün onlardan daha çok üzülmüşlerdir. 😏

Ağlayan emoji attıkları Feg faulu sezonunda da biz olduk. 🥳 Fb yediği haklarla hep baş başa kalıyor ama ben jkye de acımıyorum. Kendi ikincilik şansları yerine GS olmasın diye çaba gösteren bir güruhta bunlarla beraber beter olsun. fbye bugün onlardan daha çok üzülmüşlerdir. 😏
2017-2018de biz sampiyon olduk

O sezon biz şampiyon olmustuk renktas digerlerine katılıyorum.

Erteeeeeeem... Palabiyik'la kisisel bir meselesi var gibi algiladim.

1675393337686.png

Yanliz bütün fbliler erdogana söyleniyor. Büyük tehdit bu. dikkat etmeliyiz
Fb'lilerin ve BJK'lilerin toplami kadar Galatasaray'li var ülkede. Spor medyasında biraz daha fazla fenerli var diye ağlama sızlama seslerini çok duyuyoruz ama onun disinda hiçbir güce sahip degiller.

Fenerlilere soruyorum: Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne niye inanmıyorsunuz?

Son dk'larda gol ye iptal edilsin. Aynı golü rakibin yediğinde oyna devam densin. Rakibine yapılan penaltılar verilmesin. Sen krize girdiğin her maçı penaltıyla çöz. Sonra tüm bu kararları veren hakemleri övüp koruma altına al. Bir iki maçta istediğin kararlar çıkmayınca cumhurbaşkanından girip seçimlerden çık. Sivas ve Adana maçlarıyla sezonun bahanesi çıktı Ali'ye. Fener taraftarına iyi uykular dilerim. Bu kafayla Ali ölene kadar başkan kalır, siz de 8 değil 18 sene daha kupa yüzü göremezsiniz.

Biz bunlari sezon basindan beri söyluyoruz. Nekadar geri zekali rakiplerimiz var ya

Screenshot_20230203-071957_Samsung Internet.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt