Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Official Real Madrid C.F. Başlığı

cronaldo_madridsev.jpg

"Barcelona'dan Hiçbir Oyuncuyu Almam"

Real Madrid'in şu anda sakatlıkla boğuşan rekor transferi Cristiano Ronaldo sansasyonel bir açıklamaya daha imza attı. Portekizli yıldız görevde olsaydı, geçen sezonu 5 kupayla kapatan ezeli rakipleri Barcelona'dan tek bir oyuncuyu dahi Real Madrid'e almayacağını söyledi.

Portekizli yıldız Real Madrid kadrosunun, Lionel Messi de dahil olmak üzere hiçbir Barcelonalı oyuncunun takviyesi ile geliştirilemeyeceğine inandığını söyledi.

Real Madrid'in, yaz transfer sezonunda yaklaşık 250 milyon avro harcayarak Barça ile kupa yarışına girmesi beklenirken Ronaldo bunu yapabilecek oyunculara sahip olduklarını kaydetti.

Cadena SER'e konuşan 94 milyon avroluk yıldız oyuncu "Onlardan hiçbir şekilde korkmuyorum ve çalışarak onları yenebileceğimizden eminim. Muhteşem bir kadromuz var ve Barcelona'dan hiçbir oyuncuyu kadromuza almak istemezdim" ifadelerini kullandı.

Şu anda her zamankinden daha iyi hissettiğini belirten yıldız oyuncu, "Sakatlığım hakkında dikkatli olmalıyım ki tekrar nüksetmesin. Ama her şey iyi gidiyor ve umuyorum ki kısa zamanda yeniden sahalara döneceğim" şeklinde konuştu.

Kendine iyi baktığını ve normal bir diet yürüttüğünü söyleyen Ronaldo, "Bu benim işim ve iyi bir fiziksel kondisyona sahip olmam gerekiyor. Tek yapmam gereken futbol oynamak ve bunun için de fit olmak zorundayım. Eğer bir futbolcu iyi kondisyonda değilse, bu işlerini yapmadığından kaynaklanır" sözleriyle demecini noktaladı.

Ajansspor

Helal aslanım.:D

Xavi ye ayıp etmiş.

kasaba takımından fark yemişler :D

Ha Alcorcon ha Pendik :D

manset_pendik.jpg

:D:D:asd:

Şaka maka nerdeyse full as kadro ile yani şampiyonlar ligi finali olsa 18 e alacakları kesin 11 adam ile 3.lig takımından 4 gol yemişler.

Türkiyede olsa :D hakikaten nolurdu acaba, mesela fener galatasarayı yendikten sonra böyle bir sonuç alsa. Ki Fenerbahçe rotasyon olgusundan tamamen kopuk Şanlıurfasından alanyasına kadar herkese as kadroyla çıkan bir takım. Feci olurdu :)

As kadro ya, değil as kadro tamamen B takım çıksa 4-0'ı anlayamam yani :D

Kaka transferi yanlış tercih olacağı belliydi.Şu anda Real 'in ne yaratıcı oyuncusu ne de sol açığı var.

Ronaldo bu durumun farkında ve üretici rolü için Rooney 'e teklif götürmüş.

Real devre arasında bazı şeyleri düzeltmezse CL 'de ilk turda elenir.Lig şampiyonluğu da hayal olur.

Ha bir de uyum sorunu.Ehhhh Kaka , Ronaldo , Benzema gibi benzer oyuncuları alırsan uyum sorunu yaşaman çok normal.

R. Madrid ne top oynuyor yaa C. Ranoldo 1 gol attı kafayı yersiniz Adam süper ya.

İlk yarı bir şut attı kafayı yersiniz.

C.Ronaldo´yu izlemek büyük keyif gerçekten

Forza Real Madrid bu arada

Geri
Üst Alt