Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
filme falan lafim yok ama ülkenin en fazla izlenen filmi r.ivedik filmleri.. rezalet bence.
100% katiliyorum sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
filme falan lafim yok ama ülkenin en fazla izlenen filmi r.ivedik filmleri.. rezalet bence.
100% katiliyorum sana.. kufurlu komedi yapan adamin beynindeki findiga ben sasarim .. birde onlara bakip gulene .
100% katiliyorum sana.. kufurlu komedi yapan adamin beynindeki findiga ben sasarim .. birde onlara bakip gulene .
Adam 2 yapmis daha bisey demeye gerek yok. Mutlu musun
Raporladim smile smile smile gülücük gülücük gülücük
yil 2014 daha halen recep ivedik bakip gulenler var
malesef beni Cem Yilmaz & murat cemcir ve ahmet kural 3lusunden haric pek gulduren komediyen yok ulkemizde..
Cem Yılmaz'ın stand up gösterileri efsane ama filmleri beş para etmez bence. Şahan'ın Celal ile Ceren dahil bütün filmleri daha komik Cem Yılmaz'ın filmlerinden.
İlk recep ivedik filmini seyrederken eğlenmistim, ikinci ve üçüncüsu daha az ilgimi çekti.Recep ivedik filmini sanatsal açıdan eleştirmek benim haddime değil ama takıldığım bir yer var, keşke Şahan Gökbakar bize her sene farklı bir recep ivedik filmiyle değil de farklı bir projeyle veya farklı bir karakterle gelebilseydi. Ben kendi adıma daha mutlu olurdum. Aynı karaketer üzerine 4 film çekmek bana biraz kolaycılık gibi geliyor.
Celal ile ceren yapti arada iste. Oda cok iyiydi bence
tapatalk