100% katiliyorum sana :).. kufurlu komedi yapan adamin beynindeki findiga ben sasarim .. birde onlara bakip gulene .

Bu dördüncü film de küfür baya az. Hem herkesin zevkli farklidir, o insanlar da senin bir komedi filminde bir mantik aradigin icin beynin de ki findiga sasabilirler. Gerek yok böyle seylere, begenen izler :)

100% katiliyorum sana :).. kufurlu komedi yapan adamin beynindeki findiga ben sasarim .. birde onlara bakip gulene .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PmQPT34_8MA[/media]

Fundamentals'ta da küfür vardı mesela.

Cem Yılmaz'a lafım yok beni de güldürüyor cok da severim ama kendinle çelişiyorsun bir önce ki mesajınla bu mesajın arasında çelişkili ifadeler var.

Filmden o kadar çok resim paylaşıldı ki sosyal medyada izlemiş kadar oldum.

yil 2014 daha halen recep ivedik bakip gulenler var :)

malesef beni Cem Yilmaz & murat cemcir ve ahmet kural 3lusunden haric pek gulduren komediyen yok ulkemizde..

Cem Yılmaz'ın stand up gösterileri efsane ama filmleri beş para etmez bence. Şahan'ın Celal ile Ceren dahil bütün filmleri daha komik Cem Yılmaz'ın filmlerinden.

Aslında film olarak eleştirmekle sanat olarak eleştirmek arasında sıkışıyoruz. Zaten sanat anlayışı olarak zayıf bir ülkeyiz; refah düzeyimizle doğru orantılı olarak. Bunu tartışmak çok gereksiz. Bu tür filmler halkın istediğini verip parasını kazanır. Gerçekten başarıyor bunu. Yani "Fast 5" çok mu harika film sanatsal olarak..

Ceme gülüyorum Şahana çok argo var diye gülmüyorum demek saçma.

Cem yılmaz da aynı abi fundamental çok mu farklı konsept öyle zaten.

Şahan gulduruyor vallahi beni. İlla birinide üste cikaracagiz diye birşeyde yok ikiside iyi komedyen.

bu film neden bu kadar çok tartışılıyor anlamıyorum. Bunun kadar tartışılan başka Türk filmi yoktur herhalde. Adam filmi çekmiş, koymuş vizyona. İzlemek isteyen gider izler, önyargı ile gitmezse de kesinlikle güler. tarz olarak da komedi olduğuna göre sıkıntı yok. Adamın sanat filmi çekiyorum diye iddaası olmadı zaten. Ha filmin tarzı hoşuna gitmiyorsa da izlemesin. Ama izlemediğin filme de yorum yapmazsın, buna mi gülüyorsunuz demezsin

Ayrıca bu küfür muhabbeti çok saçma geliyor bana. başyapıt olarak sayılan bazı yabancı filmlerde yüzlerce defa f.ck küfrü kullanılıyor, ama recep'e argo diyen kişi bu filmleri ayıla bayıla izliyor. Bu tezatlığı anlayamıyorum :) belki de küfürlerin kahretsin, lanet olsun, aşağılık diye çevrilmesindendir :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

İlk recep ivedik filmini seyrederken eğlenmistim, ikinci ve üçüncüsu daha az ilgimi çekti.Recep ivedik filmini sanatsal açıdan eleştirmek benim haddime değil ama takıldığım bir yer var, keşke Şahan Gökbakar bize her sene farklı bir recep ivedik filmiyle değil de farklı bir projeyle veya farklı bir karakterle gelebilseydi. Ben kendi adıma daha mutlu olurdum. Aynı karaketer üzerine 4 film çekmek bana biraz kolaycılık gibi geliyor.

İlk recep ivedik filmini seyrederken eğlenmistim, ikinci ve üçüncüsu daha az ilgimi çekti.Recep ivedik filmini sanatsal açıdan eleştirmek benim haddime değil ama takıldığım bir yer var, keşke Şahan Gökbakar bize her sene farklı bir recep ivedik filmiyle değil de farklı bir projeyle veya farklı bir karakterle gelebilseydi. Ben kendi adıma daha mutlu olurdum. Aynı karaketer üzerine 4 film çekmek bana biraz kolaycılık gibi geliyor.

Celal ile ceren yapti arada iste. Oda cok iyiydi bence

tapatalk

Gülmek ucuz bir şey değil. Şahan Gökbakar da ivedik serisiyle güldürüyor. Yukarıda ki yorumlarda da söylenildiği gibi, ön yargıyla gidilmezse gülmeyecek kişi yoktur.

Begenmeyen begenmiyorum desin . Bunun nesine guluyosun demek nedir?

Kimse kimsebin begendigi seyi begenmek zorunda degil. Bunu o gercek findik beyinlere soyluyorum. Basit. Cok basit halbuki.

Zevkleri renkleri tartışmayacaksin. Yorumunu yap cekil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ben entel bir insanım bunlara gülmemeliyim" diye kasmadan giderseniz gayet de gülersiniz. Küfür konusunda da Cem Yılmaz'ın gösterisinde çok güzel bi lafı vardı. "gidin bi polise küfür edin, bakıyım gülüyo mu gülmüyo mu" -ki bu filmde küfür biraz daha azmış, gidenler öyle diyo. Ben de haftaya bi gün giderim

Geri
Üst Alt