Reklam Bilgilendirmesi - Radyo Yayını

Cevap: Forumda bulunan Radyo Kaldırılsın mı ?

Alıştığım söylenemez, hele sessiz bir ortamda forumu açıyorsam çok fena.. Ama foruma ciddi bir getirisi varsa kalsın..

Cevap: Forumda Bulunan Radyo Kaldırılsın Mı ?

Arabaya binip kontağı açıyorsunuz, eğer akşamdan radyo açık stop ettiyseniz kendi kendine radyoda açılır. Eğer sabah sabah yaaaee diyorsanız elinizi götürüp bir zahmet ya muteye basarsınız yada kapatırsınız. Ama arabasında radyo olupta arada bir açılıyor diye söken adam görmedim. Yok ben söktüm diyorsanız psikoloğa görünün zaten. :sgr:

Bende niye çalmıyor lan bu. Kıbrıs'tayım diye mi?

Cevap: Forumda bulunan Radyo kaldirilsinmi ?

Sağdaki mute tuşuna basarak kapatabilirsiniz zaten :) Ben istediğim zaman kapatıp istediğim zaman açıyorum.

Öyle değil ama.Her sayfa yenilediğinde veya başka sayfaya konuya geçtiğinde otomatik çalıyor.Foruma giriş yaptıktan sonra bir kere kapadınmı bir daha çalmamalı sen istemedikçe.

Ciddi ciddi hayır diyenler nasıl önde anlayabilmiş değilim ha :D

Kullanabilmeyi çok isterdim :/

Radyo zaten mesajlar bölümüne veya konu başlıkları bölümüne gelince kendiliginden kapanıyor,o zaman no problem:)

Ben zaten 2. bir sekmede dinliyemiyorum,lanet bilgisayar reset atıyor:D

İlk gün sesini kıstım o gün bu gündür birdaha ne kendiliğinden açıldı ne ben açtım.Sessizliği sevenler böyle yapabilir.Kaldırılsın demek biraz acımasızca oluyor ilk sayfalarda söyleyen arkadaşlar gibi forum su yakmıyor heralde :p

vallah açıkcası bişey diyeyim, galatasaray marşları çalsa daha iyi olur bence. radyoda o anda bişey çalıyor tınlamıyorum

Kaldırılsın uşaklar destek. :)

Zaten bir kere sesi kapayınca bir daha hiç açılmıyor.1 haftadır bu şekilde kullanıyorum.

adblock kullandığım için benim adıma sorun değil ama kaldırılmasından yanayım

aha benim oyumla öne geçildi :) 40 a 39 hayırcılar önde :)

Evet diyenlerin tek bir mantıklı açıklaması var mı acaba? Sesi kapatma butonuna basınca ebediyen kapanıyor zaten radyo.İsteyen dinlesin istemeyen dinlemesin.Size ne?Rahatsız mısınız?

Geri
Üst Alt